Artefakty

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Uther píše:jeste ze se tu resi porty do ilshu a ne artefakty :wink: :twisted:
puvodne artefakty pak pvp pak ilsh a ted zas artefakty :p
2 Bleska: zrovna leva ruka neni moc do pvp. Jako jo je dobra no, ale kdyz spolu sni rang nasadi i stit a otevira mu tak velmi rozlehle pvm moznosti.
Je nejaky artefakt co je ciste do pvp a v pvm nema uplatneni ? co myslite?ja myslim ze neni.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Leva ruka natahuje pomalu , do pvm nepoužitelná sem slyšel
:wink:
A Dala co sem slyšel jen stahuje int. Co to v pvm udělá když stáhneš int.
Taka Yomo Misune (katana) dmg v PVM nedává

Nevim to jistě ale co jsem slyšel
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Tharr píše:NO dostal o to nejde.. ale blu maj jednu vyhodu za druhou.. a pk nic? prijde mi to docela nespravedlive..
...hmm, tak behej jen za modryho a mas to :oP
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Blecha píše:Leva ruka natahuje pomalu , do pvm nepoužitelná sem slyšel
:wink:
A Dala co sem slyšel jen stahuje int. Co to v pvm udělá když stáhneš int.
Taka Yomo Misune (katana) dmg v PVM nedává

Nevim to jistě ale co jsem slyšel
Ma dmg do vsech humanu ta katana.Btw uz mi zmizla.Ted to budu rubat kamenou pesti :p

Ono kdyz beha organizovana banda 8-12 pk ktery sou spolu na ts tak ani artefakt moc nepomuze ;)
Správce charity válečníků
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Artefkaty do pvp je prostě totální blbost.
Taky sou blbosti názory Erika NIghelta a Jacquelline ,kteří neběhaj pvp a když jo tak v cove z 15 modrákama nebo před ocllem , když čekaj na nereflý Pk . To není žádný pvp a pak tu vypráví básničky jak všemu rozumí. :roll:
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Blecha píše:Artefkaty do pvp je prostě totální blbost.
Taky sou blbosti názory Erika NIghelta a Jacquelline ,kteří neběhaj pvp a když jo tak v cove z 15 modrákama nebo před ocllem , když čekaj na nereflý Pk . To není žádný pvp a pak tu vypráví básničky jak všemu rozumí. :roll:
Kdyby si ten artefakt mohl mít, tak mluvíš jinak. Holt je to výhoda modrého že ho může nasadit.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

pvp to je mily blecho, aneb asi je nacase si zase osvetit pojem co je to pvp(po kolikate ze? :p) ... PVP aneb player(s) versus player(s) nebo hrac(i) proti hraci(um) ... ano do toho spada i vyse zminovane pvp, aneb proc tu furt vytahovat praktiky modraku ktere sou vsem zname, kdyz i samy pk nejsou zadni svatousci. Ono hledat v pvp na dp fair play proste nejde. A to nejde o nastaveni. De holt o mentalitu lidi. Proste cilem pvp na dp je zabit hrace za kazdou cenu. A tak proto se neni co divit ze kazda ze stran porad vola paniku, gardi, prudi a etc. aneb jak pravilo stare proroctvi ...
Jacquelline
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacquelline »

Blecha píše:Artefkaty do pvp je prostě totální blbost.
Za celou dobu jsem nerekla, ze pvp rozumim, do cove nechodim, uz jen z principu, ze se mi tam nelibi, krom tech obcasnych a velice ridkych vyletu do orci pevnosti a v occlu jsem k zahlednuti jen kdyz jdu poplatit najem v bytu, kde je jedna prazdna sekurka a 2 stolky. Nerikej prosim co delam, kdyz nevis, co delam...

Kdyz reknes, ze x modraku ceka na pk, co neni refly a neni to pvp, jak vysvetlis, co delaji 3 pk uprostred mesta a cekaji, az tam nekdo portne, aby ho vzapeti usmazili kvfkama. To je z tveho pohledu to spravne pvp, protoze modry umrel, aniz by treba dostal mizivou sanci se branit?

A jedna mala pripominka. Za celou dobu jsem si tu ani jednou nestezovala, ze me nekdo pojel, nebo mi sebral drahou hracku (narozdil od Tharra, kteremu se nelibilo, ze ho nekdo parkrat za sebou zabil). Ano, pojezdu jsem zazila dost. Nekdy jsem stihla utect, jindy ne. A utikam, protoze o pvp v tehle forme proste zajem nemam. S prateli mi to problem nedela... Umru? A co. Vim, ze o nic nejde.
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

ono hlavně o nic nejde, ani když tě sjede pkčko nebo kdokoliv jinej, ale to vám už nedochází :p
podpis
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Duffy píše:ono hlavně o nic nejde, ani když tě sjede pkčko nebo kdokoliv jinej, ale to vám už nedochází :p
*Zvednul cedulku s nápisem "Ironie"*
Jde o to, že tě sjel, když tys to pvp nechtěl hrát ! A tudíž naprosto proti pravidlům !!
*A zase cedulku sklopil*

Já nevim, dycky mě štvalo, když mě zabilo pk a vylotilo, ale tak nějak jsem s tím dycky počítal a nikdy jsem se nevymlouval na to, že jsem to hrát nechtěl. A stejně nechápu, že když je výleh někde v dungu, tak tam taky nechám všechno, mnohdy řádově x-krát víc než když běhám někde sólo a prostě si řeknu: "Hm, tak kopem no" A taky nepřemýšlím, kdo za to může a co je špatně ...
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Prostě PK to vidí jinak než modrák . Ale když se PK podívá na ty vaše "modrý" názory tak se nedivte tomu že prasíme.
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Blecha píše:Prostě PK to vidí jinak než modrák . Ale když se PK podívá na ty vaše "modrý" názory tak se nedivte tomu že prasíme.
z tebe se najednou stalo zlé pk :p si byl dycky modráček v covečku a najednou je z tebe silák péká :)
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

BLA BLA BLA BLA :D S dovolením se musim smát něčí demenci(nebudu jmenovat ). Takové bláboly co někteří z Vás dokážou napsat,tak to hraničí s přihláškou do ustavu pro duševně choré :D.Fakt některým bych tu kůru v takovémhle ústavu doporučoval :).

K tématu -- Artefakty v PvP
Tohle téma by bylo příliš na dlouho a proto se ho z mého hlediska nechce GMkům moc řešit (Myslim v tom,že PK a BLUE měli stejnou šanci na nalezení Artefaktu),jelikož v součastné době tomu opravdu tak není.Ils je PURE BLUE zona,kam prakticky PK přístup nemají a ovšem jsou tam nějaké dungy,ve kterých je možnost Artefaktu.

Vytahovat argumenty,že sis vybral cestu PK(která na našem Temném Ráji jsou spíš Bohy utlačovány)se mi zdají velice bezpředmětné.

A za další nechápu lidi jako Jacquelline ,kteří z PK dělají hned okamžitě prasata.PK(potažmo PK guildy) jsou lidi,který nebaví (nebo baví ,ale míň PvM než PvP) PvM a proto upřednostňují PvPčko.Tuhle cestu si z nás může vybrat každý sám.A proto vás lidi nechápu,když melete něco o tom,že "temný ráj" je PVM shard :D pokuď vím,tak nastavení serveru je pro obojí,jak PvP tak PvM.

A jak tu v topicu někdo naznačoval opravdu Mysticky a Knightky u PKček moc nejdou udělat,respektivě je to zhola nemožná :) . Teda pokuď si jich neudělali zásobu a pak ze sebe udělali PK.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

Meggie PK běham už od první kovárny takže si mě těžko mohl vidět v cove.Možná za jinou postavu ,když si chci jen tak zaběhat ,ale co si tu teď napsal je blbost.Pk mám tak 1-2 roky asi.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

DarthKnight píše:A jak tu v topicu někdo naznačoval opravdu Mysticky a Knightky u PKček moc nejdou udělat,respektivě je to zhola nemožná :) . Teda pokuď si jich neudělali zásobu a pak ze sebe udělali PK.
tak je stejne nenasadis.... az na jednu vyjimku no ...
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

jo jo taky sem zazil casy kdy sem tu hru fakt zral a fakt sem chtel vymytit vsechny pk na dp byl jsem pure modrak a mnel sem stejny nazory ale pak sem to prestal zrat a zjistil sem ze hrat za pk je fakt sranda.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Wilson píše:
DarthKnight píše:A jak tu v topicu někdo naznačoval opravdu Mysticky a Knightky u PKček moc nejdou udělat,respektivě je to zhola nemožná :) . Teda pokuď si jich neudělali zásobu a pak ze sebe udělali PK.
tak je stejne nenasadis.... az na jednu vyjimku no ...
TAk až tak.Takže to je další - pro PK? Sečtěte si + a - ktere hrajou pro PK a uvidíte která strana ma navrh :)

Ještě se vrátim k někomu kdo tu říkal,že Pojezdy je bavej 8vs 2 bo tak něco a myslím,že to říkal Petrkov... Hele pokuď vim,tak pojezdy nejsou organizovány tim způsobem,že na tsku čeká 10 lidi a zjistí se pojezd dvou lidí,tak pujdou jenom dva lidi ...To by bylo celkem nefér vůči ostatním lidem,který se toho pojezdu taky chtěj zúčastnit.Takže bych nějaký přesili,timhle způsobem fakt neřešil :).Jinak,když si budeš říkat,že mě to může bejt jedno,když sem PKčko ,tak pravdu nemáš ,jelikož ja se PvP boje neúčastnim.A když potkáme Pkčka před dungem/v dungu ,tak buď kopnem,nebo pojedem a jdem dál.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

No kdyz uz jsme u tech pojezdu 8vs2 .... tak se nam nedavno stalo to ze jsem sli ve dvou Destard 1 a nabehlo nanas 10 tlupaku. To opravdu nebyl pojezd. To byly jatka.
Blecha
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blecha »

A myslíš si že když dou PK dung tak je nemůže nikdo pojet? Sou to Chaos a Oder.Takýe o pojezdech nemá smysl diskutovat.

Prostě ste si vybrali cestu , že vás vrazi budou zabíjet kdekoliv.Je to váš výběr tak si nestěžujte
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

covece tak kdo by cekal ze tam budou dva lidi kdyz cas predtim jsme tam mneli jinou guildu asi v 12 lidech tak proste beres vsechno abys minimalizoval sanci na svoji prohru.
Odpovědět