Prosim o vysvetlení

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Samuray píše:chtel bych te videt jak by ses chechtal kdybych se ti prosel po usmevu
To by záleželo na tom, jaký bys k tomu měl důvod.
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Ten důvod by byl přece ten, že se mu směješ, že ve virtuální hře dostal trest v podobě sekání logů ! To je skandál hodný na přesdržku :lol:

Samuray, opravdu je mi líto, že končíš :( Vždycky jsem si přál, aby bylo víc takových lidí jako jsi ty, co lotí modráky za modráka. To je přece nejvíc fér a zaslouží si to úctu. Klaním se :wink:
Vasilij Zaicev
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Vasilij Zaicev »

Ono na rovinu si povedzme ze mag si klerika sam bez sumonov neda.Cize ked pouzil toho sumona aby ho zabil lebo proste tym ze ho bude len kastit to neda tak si nemyslim ze by mal byt trestany zvlast ked bol ten clovek pre neho fakt sedy.
Thor Thorgersson
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Thor Thorgersson »

To Samuray: Promiň, jsem z Brotherhoodu, takže zdánlivě bych měl zastávat výklad Regise, ale jako jeden ze Starších se snažím dodržovat určitou ideu spravedlnosti a nadhledu bez ohledu na příslušnost ke guildě nebo frakci.
Rád bych ti pomohl, ale přiznám se, že z tvého výkladu bez jediné uvozující čárky nebo věty, v tvém výkladu, nejsem vůbec moudrý. Orientovat se v jedné čtyřřádkové větě je nad lidské síly.
Prosím, pokus se o jednoznačnou a jasnou formulaci myšlenky, a tuto myšlenku prosím vyjádři jasně a přímo. Poté můžeme potevřít diskuzi zda-li někdo uděla něco špatně, či nikoliv.
Gloria Heroibus * Mors Monstris - 10.10.2000
Chcete vědět víc?
http://www.brotherhood.cz/vrahum.html
Vrah a zloděj vědom hříchu se obává temnoty Brotherhoodu.
[i]Bohuslav Hasištejnský & Thor Thorgersson[/i]
regis [bh]
Chaos Leader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od regis [bh] »

Tak jen abych to upresnil.

1. situaci v Cove osvetlil uz GM None pochopitelne a srozumitelne - za to dostal prave 1 kill.

2. prisla situace druha, kdy jsme v Delucii behali O/CH/Pk.. ja s crim statutem, zemrel jsem - po smrti criminal statut mizi.
Kolega Samuray mi vylootil regy z tela a pockal, az mne gentelmani z Orderu resnou a dohealuji ( - diky kluci).
Vybiram si zbytek telicka - potiony, kuze.. bohuzel jsem dotal od dotycneho 'An ex por' - coz je paralyza - a bez reagentu nemozne se z ni dostat, zazdil si mne pekne do krize magovskymi zdmi - a nutno zopakovat, ze po smrti criminal status mizi! - no a pustil na mne vortexe.
Nasledovala oficialni stiznost, shlednuti logu a trest od Acaruse.

Normalne bych sem ani nepsal, ale radeji zde osvetlim situaci, aby nedochazelo k mylnemu smysleni (jako u Dana a Vasilije).

Nu, kdyz uz sem pisu, tak bych rad podekoval kolegum z Orderu (za leceni jezditka po jeho napadeni Samurayem a jeho 'jednim' harmem a nekolika KVF a take za uzitou zabavu..), pak take GMkum, kteri stiznost vyresili rychle a prikladne.
Koncem sveho sdeleni bych rad podekoval i Samurayovi za to, ze opousti nas shard a nebude zde mit vicero jiz planych recicek na mou osobu, dekuji.

Vcera ses mne ptal: "Tak jak se ti to libi.."
Jenom abych to neponechal bez odpovedi: Mne ano, a tobe?
Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Samuray píše:sry ale tos me nebyl ja ja zacal hrat znova pred 2 tejdnama asi
Prodej a transfer accountů

* Pravidlům shardu Dark Paradise odporují veškeré prodeje accountů, ať již se jedná o prodej za reálné peníze či za majetek v rámci UO.
* Accounty jsou majetkem shardu a hráčům jsou pouze propůjčeny po dobu hraní a vázány na hráče kterému byla vydána registrace.
* Pravidlům shardu taktéž odporují veškeré výměny accountů ať již jsou prováděny způsobem account za account, account za account na jiném shardu a podobně.
* Dále je zakázán prodej jakýchkoliv itemů za reálné peníze. V případě prokazatelného porušení tohoto pravidla bude account bez náhrady smazán a hráčům zablokována IP adresa...a to jak prodávajícímu, tak i kupci.
* Accounty jsou nepřenosné. Vyplňujte správně své registrační údaje, neboť mimo jiné právě podle nich budou vlastníci accountů rozeznáváni. Je logické, že jeden člověk nemůže vlastnit účty zaregistrované na různá jména.
* Za svůj account a veškeré jeho prohřešky jste ve všech případech zodpovědni vy, takže na něj nedávejte nikomu přístup, neboť nebude brán zřetel na to, že za vás v tu chvíli hrál někdo jiný.
Bez podpisu
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

tak ten asi konci kluk usata.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Samuray píše:JN SMICH JE ZDRAVEJ chtel bych te videt jak by ses chechtal kdybych se ti prosel po usmevu no mejte se tu hezky hrajte si tu :)
Ja tu koncim Papa :) :wink: Preju hodne smichu do vasich dalsich dnu na tomhle shardu :)
Druhej pan Al Axa? :clap: :clap: :clap: :arrow: :lock:
Legie (navzdy!!)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

2 Regis: tam slo o to jestli te nemel nahodou sedyho jako flag(napr zes na nej zautocil, nebo si mu lotil jeho telo, hodil na nej zed apod.) tenhle flag nezmizi ani po tom co uz krim nebudes ... jestli to tak nebylo tak na to ani nereaguj :wink:
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

Movalis píše:
Samuray píše:sry ale tos me nebyl ja ja zacal hrat znova pred 2 tejdnama asi
Prodej a transfer accountů

* Pravidlům shardu Dark Paradise odporují veškeré prodeje accountů, ať již se jedná o prodej za reálné peníze či za majetek v rámci UO.
* Accounty jsou majetkem shardu a hráčům jsou pouze propůjčeny po dobu hraní a vázány na hráče kterému byla vydána registrace.
* Pravidlům shardu taktéž odporují veškeré výměny accountů ať již jsou prováděny způsobem account za account, account za account na jiném shardu a podobně.
* Dále je zakázán prodej jakýchkoliv itemů za reálné peníze. V případě prokazatelného porušení tohoto pravidla bude account bez náhrady smazán a hráčům zablokována IP adresa...a to jak prodávajícímu, tak i kupci.
* Accounty jsou nepřenosné. Vyplňujte správně své registrační údaje, neboť mimo jiné právě podle nich budou vlastníci accountů rozeznáváni. Je logické, že jeden člověk nemůže vlastnit účty zaregistrované na různá jména.
* Za svůj account a veškeré jeho prohřešky jste ve všech případech zodpovědni vy, takže na něj nedávejte nikomu přístup, neboť nebude brán zřetel na to, že za vás v tu chvíli hrál někdo jiný.
Jezis tady hnedka nekdo prodej acc tak asi kdyz sem tu nebyl asi pul roku sverim ten acc nekomu kdo ho bude logovat tam o zadnou vymenu nebo prodej neslo a regisi nepribarvuj si ten pribeh takovou pohadku jsem jeste necetl
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

Wilson píše:2 Regis: tam slo o to jestli te nemel nahodou sedyho jako flag(napr zes na nej zautocil, nebo si mu lotil jeho telo, hodil na nej zed apod.) tenhle flag nezmizi ani po tom co uz krim nebudes ... jestli to tak nebylo tak na to ani nereaguj :wink:
Jen tak pro zajimavost regis me v cove vyfulil takze sme ho sedeho mel :) jako ymslite si ze me regis muze zlootit vsehcno co mam u sebe to je potom clovek docela nastvanej--ale sranda je v tom ze on muze ale ja ne ..... takze ejstli chcete lootit modraky bezte k CH-O a kdyz vas zlootej oni svedte to na pleteni se do ch-o boje a dejte mu bana
Naposledy upravil(a) Samuray dne 28.10.2008 00:03:17, celkem upraveno 1 x.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Samuray píše:Jen tak pro zajimavost regis me v cove vyfulil takze sme ho sedeho mel :)
vyfulil? co si pod tim mam predstavit? bo leckdo tento pojem pouziva pro ruzne ukony, a taky nemel te treba regis taky sedyho? to by pak leccos vysvetlovalo ....

tim se te ale nezastavam, bo jestli je pravda co psal mars, tak je asi spravne pouzit porekadlo: "bozi mlyny melou pomalu, ale jiste" ...
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

Wilson píše:
Samuray píše:Jen tak pro zajimavost regis me v cove vyfulil takze sme ho sedeho mel :)
vyfulil? co si pod tim mam predstavit? bo leckdo tento pojem pouziva pro ruzne ukony, a taky nemel te treba regis taky sedyho? to by pak leccos vysvetlovalo ....

tim se te ale nezastavam, bo jestli je pravda co psal mars, tak je asi spravne pouzit porekadlo: "bozi mlyny melou pomalu, ale jiste" ...
Nemel byl crim a pro me sedej i potom co crim nebyl proto sme ho parnul dkyz vsichni utekli a zabil
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

bozi mlyny melou pomalu, ale jiste" ... ja nevim na boha neverim
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Samuray píše:bozi mlyny melou pomalu, ale jiste" ... ja nevim na boha neverim
to neva, ale edit by ses mohl naucit :wink:
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

[quote="Samuray"]bozi mlyny melou pomalu, ale jiste" ... ja nevim ja jsem ateista
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

budu se snazit :wink:
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mno, já to tedy chápu, co jsem to tak četl, takhle:
1. Regis zabije modráka. Dostane kill a tímpádem pro dotyčného modráka je šedý. Šedý na dobrých (bývalo, snad ještě je) třeba 20minut určitě, ať už umře, nebo neumře.
2. Šedý pro někoho, koho zabiju je něco jiného, než crim, který mizí po smrti a tohoto se vůbec netýká.
3. ŠEDÝ != CRIM.
4. Pokud je pro mě někdo šedý a já ho ukrojím kvfkem, nebo vortem, tak to je to samé. Proč? No jéminkote .. asi proto, protože ani v jednom případě bych kill nedostal.
5. Pletení se nepletení do o/ch. Ono neměl si asi začínat, že .. a potom se "schovávat" do o/ch bojů. Že.

Co by mě zajímalo by nebylo ani tak to, co se stalo potom - čili snaha o nejakou tu pomstu, ale spíše to, co se stalo předtím. Přeci pokud Regis dotyčného Samuraye jdnoduše ukrojil za kill, tak se přeci nemůže divit, že ho tento chtěl zabít. A co více. Měl právo zabit a to tak, že bez killu. Protože šedá.

Možná jsem něco nepochopil a tudíž misinterpretnul, bych tedy poprosil o vysvětlení. Protože prostě vstanu, čtu topik a nechápu ho.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 28.10.2008 12:18:35, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

A proc jsi Regisi sjizdel modraka?
A pokud jsi ho sjel, tak proc by mel dostavat kill za to, ze te zabil? To je jedno jak, obchazeni pravidel to snad preci neni, kdyz zabijes sedeho (nekrima) cloveka vortem...
Ja nevim, me nekdo pojet, je mi jedno jestli frakce nebo ne, tak se mu to snazim vratit, dokud je pro me tech tricet minut sedy, a co jsem pochopila, tak zadny frakcni boj v tu chvili neprobihal..
Samurayova smula, ze to resi tady na forku a takovym zpusobem, ze se do nej vsichni oprou, ale imho neudelal nic spatne.
Show is over motherlovers!
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Regise jsme s Orderákama zabili a přiběhl pan Striker (na foru Samuray) a začal mu zabíjet jezdítko, nejprve harmama a když zjistil že mu hážu ivm tak použil kvf. Já jsem Strikerovi hodil asi 3 harmy aby toho nechal ale nenechal, tak jsem léčil dál jezdítko. Jelikož na to jezdítko Striker útočil, tak se do něj pustilo a ukousalo ho. Pak jsem ressnul Regise a ten mu vzal pár věci, full loot jakože uplně do nuly to nebyl, stál sem u toho. Pak sme běželi do Delucie a tam Regis umřel znova, ressnul jsem ho, vyhealil a pak se stalo to s těma zdma a tim vortexem.
To je asi všechno :p
Zamčeno