ak mas red karmu a zabijes hraca(red,gray,blue) dostanes vzdy kill.
Mel jsem 3 killy sel jsem se vykoupit z jednoho abych mel killy 2 po vykoupeni jsem byl stale Pk a kdyz jsem pouzil CB tak sem mel killy 4 nevim jak je to mozne.
ty vole v prvom poste si napisal, ze si sundal PK ja som ti napisal, ze ked mas cervenu karmu, co si urcite mal, lebo si mal 2 killy( jeden si si vykupil ou je!) tak si dostal kill za zabitie PK. je to tak nastavene bodka
Castian píše:ty vole v prvom poste si napisal, ze si sundal PK ja som ti napisal, ze ked mas cervenu karmu, co si urcite mal, lebo si mal 2 killy( jeden si si vykupil ou je!) tak si dostal kill za zabitie PK. je to tak nastavene bodka
P.S.: nemas davat rk pkckam v ress robe
Laskave se uklidni Castiane a nauc se cist.
V prvnim postu to nenapsal ze zabil pk, ani ten post nemenil pokud sis nevsiml.
Nevim ze se do nej tak navazite... Jestli mel 3 killy nechtic (coz je pri sparyingu nebo delani kravinekdost lehky) Tak si chtel jeden vykoupi (100k) a pocital s tim ze pak zase bude normalne hrat... ovsem pak zjistil ze ma dalsi 2 killy na odkoupeni, takze misto investice 100k to bylo najednou 300k. Kdyz ste tak strasne uber drsny, tak mu ty gp na to dejte a az mu to znovu bugne tak zase... pro nej to je asi problem kdyz to pise i na forum, tak k tomu tak zkuste pristoupit taky...
PS: Nechtel bych abyste byli jediny lidi v dohledu az nekde dostanu infarkt nebo mrtvici, byste mi jeste vzali penezenku az bych se docukal...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...