Problem s portama
Problem s portama
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nevite proc kdyz vzdycky skocim do cehu kraftu nebo waru nebo kdyz portnu cv tak dostanu cc dlouhe cc a spadne mi to?? Zkusil jsem vsechno preinstalovat jinou verzi uo a porad se mi to deje. Dekuji za pomoc.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Spadne ti to nebo zůstaneš viset v lagu?
Edit DF: y/i
Naposledy upravil(a) Deacon Frost dne 27.10.2008 14:51:24, celkem upraveno 1 x.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Kutik:
to odvolas
Alex:
Ano jako skocim do portu a mam jakoby cc a asi po 20 sekundach se to rozbehne a nebo to cely spadne jedna se port do cehu craftu, waru a pak do buxu. Jinak vse slape. NechapuDeacon Frost píše:Spadne ti to nebo zůstaneš viset v lagu?
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Pokud dostaneš okamžité cc, že ti klient nahlásí chybu nebo se okamžitě sám ukončí, pak je chyba u tebe.
Pokud zůstaneš v lagu a klienta ukončíš sám, pak zkus pročíst tuto starší diskusi:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 03&start=0
Pokud zůstaneš v lagu a klienta ukončíš sám, pak zkus pročíst tuto starší diskusi:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 03&start=0
-J-afk:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Kutik:
to odvolas
Alex:
Re: Problem s portama
Darkness píše:Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nevite proc kdyz vzdycky skocim do cehu kraftu nebo waru nebo kdyz portnu cv tak dostanu cc dlouhe cc a spadne mi to?? Zkusil jsem vsechno preinstalovat jinou verzi uo a porad se mi to deje. Dekuji za pomoc.
snadna pomoc používej asista gmka to už spali kolikrát po všech čertech že když masš asista maš minimum nebo vubec cc
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Ale to, ze si lempl ty neznamena, ze jsou takovi vsichni.Calderik píše:poradim ti jinou věc visty vymaž a nahoď si profiky i když nelegalni ale furt sou lepší jak cely pošahany visty na nich sem se nedostal ani k ovladačum na zvukovku pomalu
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Mulambo píše:Ale to, ze si lempl ty neznamena, ze jsou takovi vsichni.Calderik píše:poradim ti jinou věc visty vymaž a nahoď si profiky i když nelegalni ale furt sou lepší jak cely pošahany visty na nich sem se nedostal ani k ovladačum na zvukovku pomalu
sklapni ja nevim kdo je tu větši lempl nebo ne ale uražet mě tu nemusíš pokud o mě viš kulovy tak ti radim držet hubu nemam naladu na kecy někoho co se dělá chytrej narozdil od tebe ja se upravou,opravou a instalici zasíťování internetu a pc živim tak se neser do toho čemu asi zřejmě nerozumíš jako já ,je pravda že neznam všecko alepokud je v něčem anomálie tak du po ní tak dlouho dokud ji prostě nevytěsnam.
a to že nenavidim visty a dělam radši s xp profikama ma jedinej padnej duvod visty nejsou natolik vyspělí a dokonylý aby se v nich člověk mohl pořádně orientovat a nemaj možnost využití tolika ovladačů co xp
no, mulambo jednak nepotrebuje zastani a ani o nej urcite nestoji, ale clovece calderik vzpamatuj seCalderik píše:
sklapni .... držet hubu... nemam naladu na kecy někoho co se dělá chytrej narozdil od tebe ja se upravou,opravou a instalici zasíťování internetu a pc živim tak se neser do toho čemu asi zřejmě nerozumíš jako já ,je pravda že neznam všecko alepokud je v něčem anomálie tak du po ní tak dlouho dokud ji prostě nevytěsnam.
a to že nenavidim visty a dělam radši s xp profikama ma jedinej padnej duvod visty nejsou natolik vyspělí a dokonylý aby se v nich člověk mohl pořádně orientovat a nemaj možnost využití tolika ovladačů co xp
treba nejses spatnej clovek, ale nez neco napises popremejslej o tom
Pheme píše:no, mulambo jednak nepotrebuje zastani a ani o nej urcite nestoji, ale clovece calderik vzpamatuj seCalderik píše:
sklapni .... držet hubu... nemam naladu na kecy někoho co se dělá chytrej narozdil od tebe ja se upravou,opravou a instalici zasíťování internetu a pc živim tak se neser do toho čemu asi zřejmě nerozumíš jako já ,je pravda že neznam všecko alepokud je v něčem anomálie tak du po ní tak dlouho dokud ji prostě nevytěsnam.
treba nejses spatnej clovek, ale nez neco napises popremejslej o tom
promiň ale dneska večír na čteni co všecko kam napíšu nemam nějak naladu pač sem přilez z hospody kouk na mejl a tam odkaz sem čučim na to a docela mě to jako nakrklo aby mě nějakej žižalak poučoval o čem vim vic jak von
ale jinak musim uznat že některý mí posty sou většinou psaný narychlo a v afektu
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Pls o cem vic vic nez on? Vyznelo to spis tak, ze neumis pomalu ani nahrat ovladace zvukovky...
Proc musej bejt "vyspělí a dokonylý aby se v nich člověk mohl pořádně orientovat "...
Jakoze potrebujes nakej rozcestnik nebo co? Ja se teda orientuju dost v klidu, je jasny, ze kdyz je neco novy, tak obcas neco najdes jinde, ale jakoze to je u vseho. Mozna by to chtelo abys byl vyspelejsi a dokonylejsi a nasel bys taky to co potrebujes :p
"a nemaj možnost využití tolika ovladačů co xp"... jj, hlavne notebooky se ted dodavaj se vsema driverama pro xp bezne no...
Mjo abych teda nebyl uplne ot, coze to tu kdo pise, ze kdyz hraju s asistem, tak nemam skoro cc? Jako co si tak pamatuju, tak mi to padalo a drbalo se spis vic.
Proc musej bejt "vyspělí a dokonylý aby se v nich člověk mohl pořádně orientovat "...
Jakoze potrebujes nakej rozcestnik nebo co? Ja se teda orientuju dost v klidu, je jasny, ze kdyz je neco novy, tak obcas neco najdes jinde, ale jakoze to je u vseho. Mozna by to chtelo abys byl vyspelejsi a dokonylejsi a nasel bys taky to co potrebujes :p
"a nemaj možnost využití tolika ovladačů co xp"... jj, hlavne notebooky se ted dodavaj se vsema driverama pro xp bezne no...
Mjo abych teda nebyl uplne ot, coze to tu kdo pise, ze kdyz hraju s asistem, tak nemam skoro cc? Jako co si tak pamatuju, tak mi to padalo a drbalo se spis vic.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele: