Relogy
Myslím, že Hunter to napsal velmi výstižně a jasně. Tento problém, respektive tato diskuze má jediné řešení, domluva na rozumném čase - což je jak psal Leah 10-15 minut. Další možnosti by se dali zvažovat jedině po velmi zásadní změně herního nastavení, což by bylo asi moc práce.
Edit: Rozhodně by bylo dobré, asik taky nereálné, pohlídat situaci, jež jsem naznačoval dříve : relog PK na PK když prohraje s jedním charem souboj a doběhne si dorazit protivníka druhým refnutým acc připraveným na lognutí, to samé i z blue strany, už jsem to párkrát zažil a tohle bych považoval za regulérní trestuhodný relog.
Edit: Rozhodně by bylo dobré, asik taky nereálné, pohlídat situaci, jež jsem naznačoval dříve : relog PK na PK když prohraje s jedním charem souboj a doběhne si dorazit protivníka druhým refnutým acc připraveným na lognutí, to samé i z blue strany, už jsem to párkrát zažil a tohle bych považoval za regulérní trestuhodný relog.
Acarus (lat.) – skladokaz
Rod drobných roztočů s deseti druhy. Druhy Acarus siro, Acarus farris a Acarus immobilis žerou obilí i moučné výrobky a působí velké hospodářské škody. Ostatní druhy skladokazů žijí v hnízdech hlodavců a ptáků.
Z toho plyne: Kdo si chce legálně zanadávat Acarovi, tak mu říkejte roztoči !
Dezinsekci na tebe !
Edit: Opravil jsem Deratizaci na Dezinsekci, pardón, že jsem si dovolil udělat chybu
příště už se to nestane...
Rod drobných roztočů s deseti druhy. Druhy Acarus siro, Acarus farris a Acarus immobilis žerou obilí i moučné výrobky a působí velké hospodářské škody. Ostatní druhy skladokazů žijí v hnízdech hlodavců a ptáků.
Z toho plyne: Kdo si chce legálně zanadávat Acarovi, tak mu říkejte roztoči !

Dezinsekci na tebe !

Edit: Opravil jsem Deratizaci na Dezinsekci, pardón, že jsem si dovolil udělat chybu

Naposledy upravil(a) Marsyas dne 24.10.2008 17:16:02, celkem upraveno 1 x.
Marsyas píše: Deratizaci na tebe !
Kód: Vybrat vše
Deratizace je proces likvidace krys a jiných škodlivých hlodavců (potkanů, myší, křečků), zejména v obytných prostorech, méně ve volné přírodě různými prostředky. Deratizace se podle použitých prostředků dělí na mechanickou (užívající pasti na myši a podobné technické prostředky), chemickou (užívající jedy, nazývané rodenticidy), případně deratizaci dalšími metodami (rozšíření chorob mezi populaci hlodavců, eventuálně využití jejich přirozených nepřátel, např. koček). Deratizace je velmi důležitá, protože hlodavci často rozšiřují pro člověka nebezpečné choroby, např. mor.
chtěl sem se zeptat vysvětlim to na přikladu třeba lognu pk chvilku běhám zabijim modráky pak umřu a relognu na modráka za záměrem si koupit treba jezditko lahvicky nebo si přendat kvf svitky či podobnej equip na pk mužu za to dostat trest jen si přendám veci z blue na pk nebo prostě jen dobehnu do banky ale nemám prostě reff lognu blue a dám mu reff kade tmr svitky dostanu za to jail?
Mno... nevím, když už si rýpeš, tak by ses měl dívat i k sobě, jestli to máš správně. Pokud vim tak interpunkce není jméno a proto bych ho s velkým I na začátku nedával.Petrkov píše:měl by si začít prvníMarsyas píše:OT: Hoši hoši, co ta gramatika ? Inteprunkce ? Diakritika ? Měli byste se vrátit na základku a pořádně si to zopakovat, je to hrůza číst...Interpunkce a ne Inteprunkce!!!
![]()
![]()

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Jenže velký tam je od toho aby ses všimnul o čem mluvim ale ty si chtěl bejt zas vtipnej a to ti neberuMiky Mora píše:Mno... nevím, když už si rýpeš, tak by ses měl dívat i k sobě, jestli to máš správně. Pokud vim tak interpunkce není jméno a proto bych ho s velkým I na začátku nedával.Petrkov píše:měl by si začít prvníMarsyas píše:OT: Hoši hoši, co ta gramatika ? Inteprunkce ? Diakritika ? Měli byste se vrátit na základku a pořádně si to zopakovat, je to hrůza číst...Interpunkce a ne Inteprunkce!!!
![]()
![]()

K tomu, abych poznal, že je nějaký slovo napsaný špatně, nepotřebuju mět velký písmeno na začátku, takže..Myslim, že ani nevíš, o čem mluvíš a snažíš se zachraňovat svou nevědomost nějakýma chabýma pokusama, ale nevadí.Petrkov píše:Jenže velký tam je od toho aby ses všimnul o čem mluvim ale ty si chtěl bejt zas vtipnej a to ti neberuMiky Mora píše:Mno... nevím, když už si rýpeš, tak by ses měl dívat i k sobě, jestli to máš správně. Pokud vim tak interpunkce není jméno a proto bych ho s velkým I na začátku nedával.Petrkov píše: měl by si začít prvníInterpunkce a ne Inteprunkce!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Marsyase znam a on to pochopi jak to myslim ale ty si tu hrajes na nejakou vlez do prdelku a vubec tu nic nezachranuju. Pouze ty si chtel bejt nejak extra vtipnej a drsnej. Uzi si to. Ja ti to neberuMiky Mora píše:K tomu, abych poznal, že je nějaký slovo napsaný špatně, nepotřebuju mět velký písmeno na začátku, takže..Myslim, že ani nevíš, o čem mluvíš a snažíš se zachraňovat svou nevědomost nějakýma chabýma pokusama, ale nevadí.Petrkov píše:Jenže velký tam je od toho aby ses všimnul o čem mluvim ale ty si chtěl bejt zas vtipnej a to ti neberuMiky Mora píše: Mno... nevím, když už si rýpeš, tak by ses měl dívat i k sobě, jestli to máš správně. Pokud vim tak interpunkce není jméno a proto bych ho s velkým I na začátku nedával.![]()
![]()
. Vtipnej si chtěl být ty a "setřít" Marsyase ne? Já ti jen naznačil to, že pokud chceš někoho poučovat o gramatice a sám psát jak Skopčák podst. jména velkým písmenem na začátku, tak s tím moc díru do světa neuděláš.