Zdravíčko,
mám drobný problém. Automapa se mi bez problémů spůstí, ale v okamžiku, kdy chci linknout server, celá mapa zamrzne. Bez linku na server to běží bez problému. Vypnutí firewallu v XP nepomůže, na velký firewall se komunikace vůbec nedostane = problém klienta. Nové PC, nové XP po reinstalaci. UO běží bez problémů. Po odtřelení zatuhlé mapy se v Eventlogu objeví hláška o Application Hang a "Zablokovaná aplikace uoam.exe, verze 8.2.0.1, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000." Nesetkal se s tím někdo? Díky za radu.
UOAM - připojení k serveru
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ja ti nevim ale tusim, ze toto robilo aj mne. neviem aky som mal vtedy problem... ale mam pocit, ze bola pretazena linka. ak nie tak sa mylim a viac nepomozem.
Edit: jo ja mam net na notasi cez datovu kartu a toto sa mi stavalo v obdobi, ked zo zahadnych dvodov moj internet bol cely mrte spomaleny... casom sa to nejak dalo do kopy, tak som to uz neriesil... este ma tak napadlo -> mozno ti provider blokuje porty na UOAM.
Edit: jo ja mam net na notasi cez datovu kartu a toto sa mi stavalo v obdobi, ked zo zahadnych dvodov moj internet bol cely mrte spomaleny... casom sa to nejak dalo do kopy, tak som to uz neriesil... este ma tak napadlo -> mozno ti provider blokuje porty na UOAM.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Čtěte co píšu... symetrické 4Mbits asi nebudou problém, nehledě na to, že ISP s tím nemá nic společného. Jak jsem už napsal, tuhne to v rámci mého PC, na venkovní firewall se to vůbec nedostane....Castian píše:ja ti nevim ale tusim, ze toto robilo aj mne. neviem aky som mal vtedy problem... ale mam pocit, ze bola pretazena linka. ak nie tak sa mylim a viac nepomozem.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
A zkousel si i ty registry ? treba tu Hkey_current_user-> software-> UOAM ?Logi píše:4x instalace... UOAM běží samostatně jako víno, problém je jenom při pokusu o link na serverLucky píše:Me to obcas zamrzalo kdyz semto jenom spustil, tak sem to smazl, smazl aj z registru a instl znova a pomohlo to. Zkus to taky treba to pujde.
ale myslim ze toho je vic, tak estli zkousel tak se omlouvam a netusim kde muzes mit problem.