Vampovi co se jenom veze nepomuze ani panbů. Vampovi co premejsli a treba sumi do pryc, paruje usetri praci zbytku (cler rang mag nekr) a zapadne tak do skladacky tymu ne?Inkvizitor Dan píše:Jedina situace kdy vidim vampa slabsiho je ve velky skupine... Tam se totiz vsechny jeho prednosti zcela ztratej. Jedina jeho zvlastnost je teleport potom a to mi prijde slabsi na to ze ostatni chary excelujou spoustou jinejch vlastnosti co ostatni nemaj. Jediny posileni vampa co bych bral by bylo ho zatraktivnit pro skupiny 10+ lidi.
Vampire
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
neLucky píše:Vampovi co se jenom veze nepomuze ani panbů. Vampovi co premejsli a treba sumi do pryc, paruje usetri praci zbytku (cler rang mag nekr) a zapadne tak do skladacky tymu ne?Inkvizitor Dan píše:Jedina situace kdy vidim vampa slabsiho je ve velky skupine... Tam se totiz vsechny jeho prednosti zcela ztratej. Jedina jeho zvlastnost je teleport potom a to mi prijde slabsi na to ze ostatni chary excelujou spoustou jinejch vlastnosti co ostatni nemaj. Jediny posileni vampa co bych bral by bylo ho zatraktivnit pro skupiny 10+ lidi.
pretoze to robi aj zvysok velkej skupiny, je ich dost, prevazne 2x prsk 2x kler aspon 1 rang tym padom mas 5 sumonerov, dajme tomu ze klerici hilia, jeden mak zdi, 2x sumoner
ten vamp sa tam strati + neovladatelne sumy nekedy poskodia, a hlavne kazdy je tak zabraty do tej svojej prace ze tu rpacu vampa, a jej pomoc, si malokto a malokedy vsimne
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
kuci kuci:p vy nevite co je dobry:p hrajte si ty vase kleriky a warry a dalsi opicky v plechu nebo, nebo ty smucky co do ne neco kousne a sou hnedka dole:p (mag , nekr, rang)Hunter píše:Že ještě nekdo toho vampa hraje, když je bez posílení tak nepředstavitelně nanic, nemá dmg a nikdo ho nedocení
ja vam taky nepisu do vasich povolani, ze sou k pip:p
nereste a hrajte si to svoje:p, vsak tech povolani je tu dost:pp
Uz to opatreni udelal:) pridal se stone na snizovani karmy k jednomu blize nespecifikovanemu mistu, o kterem urcite vis:) pokud te karmy mas hodne malo, tak hold sup na potvurky:)
[color=blue]Archonik-The Stone Impik[/color]
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]
[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]
Aneb Par Kb v Save
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]
[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]
Aneb Par Kb v Save
Ty ses komik archoniku.... Vis . pokad nekdo se snazi dat Stone Impa. tak vetsinou nechodi moc dungy, treba to je muj pripad. Ja se za vampa do dungu takrka nedostanu. A ziju ze zasob, ktery mam ze starych casu. Ale vzhledem vydarenosti qwestu na stone impa to zachvilku budu chodit v zelenym krystalu.
Ved predsa ked ho chces mat, musis nieco obetovat a ukazat ze to vies... nema to mat predsa kazdy, musi to byt tazke aby to nedali hned vsetci...Miki píše:Ty ses komik archoniku.... Vis . pokad nekdo se snazi dat Stone Impa. tak vetsinou nechodi moc dungy, treba to je muj pripad. Ja se za vampa do dungu takrka nedostanu. A ziju ze zasob, ktery mam ze starych casu. Ale vzhledem vydarenosti qwestu na stone impa to zachvilku budu chodit v zelenym krystalu.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
kalamci su odvekou sucastou upirich questov a zaratavaju sa do obtiaznosti tychto uloh. :p ja som napr na odkaze gargoyla stretol okrem standardnych polar mackov aj troch zostov agresivneho cierneho mustanga... (:miki píše:Chtel bych se zeptat, proc na Stone Impoj, nejdou odstranovat klamaci prez nb dyku. Obcas v jistejch pasazich se optiznost navysuje o 50%.
ja viem, aj ked je ten wamp take strasne nevyuzitelne povolanie (v cr je na to krasny vyraz, budizknicema) tak ono ho par ludi aj hra. a vacsinou ludia kt maju upira ako hlavnu (max jednu z hlavnych) su prave ty ludia kt su na ceste za kamennou hviezdou (:miki píše:pokad nekdo se snazi dat Stone Impa. tak vetsinou nechodi moc dungy
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit