Padani UO a cc pri kopu runou/knihou

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
None

Padani UO a cc pri kopu runou/knihou

Příspěvek od None »

Uz nekolik hracu si stezovalo ze jim pri komunikaci s vendorem nebo portnuti nekam hodi UO cc. Nepomaha ani mazani desktopu ani cistej klient. Je nejaka jina moznost to odstranit nez reinstalovani UO ? Neni to na vistach ale xp. Pokud vite poradte. Diky
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Neni to takovy ten problem, kdyz ti to spadne a pritom zustanes viset ve hre? Pri relogu te to nenecha nalognout, ale ve skutecnosti se ve hre zase objevis a timer jede znova. Takze je nutne pockat dve tri minutky az uplne zmiznes a zkusit znova lognout?
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Myslim ze by to mohlo byt tim, ze kdyz nakupuji tak maji vyjete "cedulky vendoru" drive mi to padalo, a myslim ze to bylo tim.

Priklad:
Venodr-> vytahnu si zalozku->nakoupim->kopnu->zmena regionu->spadla zalozka->CC......Ale myslim ze to delalo jenom u vendoru.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Miki píše:Myslim ze by to mohlo byt tim, ze kdyz nakupuji tak maji vyjete "cedulky vendoru" drive mi to padalo, a myslim ze to bylo tim.

Priklad:
Venodr-> vytahnu si zalozku->nakoupim->kopnu->zmena regionu->spadla zalozka->CC......Ale myslim ze to delalo jenom u vendoru.
na asistu to delalo jen ...
None

Příspěvek od None »

Stillwater píše:Neni to takovy ten problem, kdyz ti to spadne a pritom zustanes viset ve hre? Pri relogu te to nenecha nalognout, ale ve skutecnosti se ve hre zase objevis a timer jede znova. Takze je nutne pockat dve tri minutky az uplne zmiznes a zkusit znova lognout?
To prave ne kdyz jsi v gz odlognes okamzite proste da port treba Yew a okno mu zustane na tom miste od kud kope a padne mu to a stava se mu ze uz v tom Yewu napr. nemuze nalognout dokud s nim nepopojdes nekam jinam. Ten konkretni pripad byl ze moh kopat jen Minoc a Brit vsude jinde vcetne cechu cc a nemoznost nalognuti.
Ralf

Příspěvek od Ralf »

já vim co s tim je...
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Meggie píše:já vim co s tim je...
Dohonil jsi 100 post co :p
V.I.R.
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Tak jestli nekdo nebudu vedet zarucene presne, co to zpusobuje tak smaz UO kompletne z pc at nikde nic nezbyde (ani v registrech) a sezen si uplne jinou instalacku, nech ji opatchovat na full, naisntaluj soubory a vsechno stahuj cisty (ay nebyl problem v tom co mas ted).
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Nevim jestli to s tim ma neco spolecnyho... ale me to cc hodi vzdycky, kdyz nekomu davam ress a jeste si vzpomenu ze mu chci neco lootnout a zatahnu za to... 100% cc
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Ralf

Příspěvek od Ralf »

tak když už sme u toho, co komu dává cc, tak mě spadne client vždy když si v baráčku otevřu securku a pak se rozeběhnu...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Meggie píše:tak když už sme u toho, co komu dává cc, tak mě spadne client vždy když si v baráčku otevřu securku a pak se rozeběhnu...
to se mi taky obcas stane ...
Odpovědět