Navrhy na turnaje
A o těch turnajích prsků, se bavíte o stojácích, nebo o obyč ? Protože poslední turnaj prsků si pamatuju stojáka a tam fakt nevidím využití zdi
edit:
edit:
Tak nevím co se tu hádáte o zdi?Big Bud píše:klasicke turnaje prskacich povolani... na kola... normalni vybava bez salatu zdi a podobnych capinek... proste stojak...
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
predpokladam ze by to byl turnaj s lootem.. pak by si to tam asi nikdo nevzal..Tobias píše:protože když by v tom turnaji nebylo žádné omezení co do ekvipu, tak zabít klerdu v angelicku s ada štítem je podle mě dost problém, ale můžeme to zkusitUther píše:Tobi proc ochuzovat pvp turnaje tim ze nebudou clerdove ?
turnaj bez lootu? -> to sou anarchy dny ne?:)
edit: ja ne, tak se necerti :p
edit2: uz jo a nazor mam porad stejny :p.. turnaj bez lootu je naprd.. a nebo pro viraky co chcou vytahnout topko
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 02 říj 2008 14:23, celkem upraveno 3 x.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ano, zavidimEliska píše:Aspoň máme co vytahovat že? :p
ja nic, ja nic nemamEliska píše:Co na nás vytáhneš ty?
nekdo rekl ze bez steny to je blbost tak mu taky napis ze ho tam nikdo nenuti chodit protoze on by to asi bez tebe nevedel jako ja..Eliska píše:nelibí se ti turnaj bez lootu? No prosím nikdo z nás tě tam nenutí .
presne tak . Beru to jako sport a zrovna ta vase guilda je takova fajn na prudeni a co chvila se nekdo ozve ze su dite a tak me to bavi vic a vic..Eliska píše:Chtěl bych se dočkat dne, kdy napíšeš post (alespoň jeden) přinejmenším na úrovni dítěte. Ale zázraky čekat nemůžu.
ty jedna VELKA Elisko :p
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze kdo behal dyl nez mesic, tak by to mohl povazovat za celkem dulezite pravidlo..Eliska píše:Snowiku, ty nevíš jak je v PvP mocná zeď bez ní přece nikoho nezabiješ...)
Btw. tenhle tvuj post je prinejmensim na urovni ditete? Ja teda nevim, jak se to posuzuje, jestli spis podle obsahu, nebo podle poctu gramatickych chyb na jednu vetu (a taky jestli 4 chyby na 14 slov je hodne dite nebo malo dite)..
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
no ten turnaj se da vzdy udelat bez nb vecicek topek a tak teda spise o tech nb vecicek a kdzy na sebe da angelic a ada proc ne zabije sa lotne sa a je to ) ono vzdy je tu nejaka ta dmg co by to dokazala dat midnajtky m.duck + prsci a tak , ale na druhou stranu pokud zakazou lot a bude tam toto je to onicemTobias píše: protože když by v tom turnaji nebylo žádné omezení co do ekvipu, tak zabít klerdu v angelicku s ada štítem je podle mě dost problém, ale můžeme to zkusit
hehe, uvažoval jsem i nad omezením artefaktů. já právě myslim, že když by se zakázal loot, tak by to mohlo bejt zajímavý. jakmile začneš něco omezovat, tak už je pak težký to vyvážit. myslel jsem, že zdi v PvP 7vs7 jsou k prdu, ale když řikáte, že to je omezení, tak bych je na svém turnaji povolil a uvidělo by se.Uther píše:a nebo Tobi mam pro tebe jeste jednu vec tobe milou sup do dungu pro Levou Ruku a co budeme resit
The Pukka Ranger
zakazani artefaktu by bylo dobre, protoze to by to bylo nehorazne posileni
a taky si myslim ze zakaz zdi je rozumny, nejaky rozezdivani neni nic moc pro turnaj
pokud to bude dlouhodobejsi zalezitost, tak se daji ruzna kola prizpusobovat (jakoze bez topek, s lootem, bez lootu atd), ze by to mohlo byt variabilnejsi
a taky si myslim ze zakaz zdi je rozumny, nejaky rozezdivani neni nic moc pro turnaj
pokud to bude dlouhodobejsi zalezitost, tak se daji ruzna kola prizpusobovat (jakoze bez topek, s lootem, bez lootu atd), ze by to mohlo byt variabilnejsi
Přeji pěkný den!
ale tenhle rozdíl tady zůstane i když ten loot povolíš, protože stejně je každej ochotný obětovat něco jiného (bohatá guilda myth chudá blood), chtěl jsem dát co nejmíň omezení aby byla co největší variablita a co nejmenší pruzení a možnosti obcházet tyto zákazyUther píše:Tobi zakazani artefaktu dobry napad ale zakaz lotu je onicem to pak vazne vyhraje skupina tech kdo ma topka nebo ada a tak oproti nejakym bloodkarum ...
The Pukka Ranger
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to uz tu bylo a ty topka si stejne na sebe vzala jen Amontka a tudiz to vyhrala celej ten turnaj, a pak pulka dpcka zas zavidela a brecela na foruUther píše:Jasne Tobi ale poloz si otazecku kolik guild ma v guilde topek a kolik guild ma v guilde mythek .. Mythka proc ne ale topka kdyz by jsi mel v bloodku nebo mythku slozit napr.6 lidi v topkach ... , a teda kdyz uz povolis topka tak 100% z lotem
vidiš, jak se tu píše. prostě čím víc toho zakážeš, tím větší prostor pro "nefér" souboj vidim já. povolíš loot a stejně někdo bude mít minotaurku a nb mimo. to to radši povolim všechno, nemyslíš?Uther píše:Jasne Tobi ale poloz si otazecku kolik guild ma v guilde topek a kolik guild ma v guilde mythek .. Mythka proc ne ale topka kdyz by jsi mel v bloodku nebo mythku slozit napr.6 lidi v topkach ... , a teda kdyz uz povolis topka tak 100% z lotem
The Pukka Ranger
no jasně souhlasim. Ananas chtěl návrhy na turnaj, tak jsem něco navrhnul, noUther píše:no nevim Tobi sak ono muzes napsat pravidla na turnaj zakaz nb blbosti , myslim ze to tu uz i parkrat bylo a kdyz si veme topko ? at veme ale s tim ze o nej muze prijit ,ale taky zalezi na tom jak si to ten co to porada udela
jinak další turnaj: rang vs. rang, nahatí, jen v ruce elven luk a kdo dřív umře (bez band,gh,salátu,boostu)
The Pukka Ranger