Tharr píše:a mág co? ten muze secky... a ten silnej nebude? eh
Právě, o tom ta celá nevyvážená hra povolání je. Prostě mág může v pvp běhat po světě a zabíjet lidi melee šutrovkama a nikdo, ale prostě NIKDO mu v tom nezabrání. Pévépé iz rujnd. Damn :/
Inkvizitor Dan píše:zkuste nad tim trocha zapremejslet a predstavte si vampa s imunkou co se naladuje HPckama pred mysterious dusk na 300 a jde treba behat pvp atd atd.
To stejny moze udělat mag.. ma ijs ma vsechno.. umožníl bych wampovy aspon jednoruční zbrane... na MF
Inkvizitor Dan píše:zkuste nad tim trocha zapremejslet a predstavte si vampa s imunkou co se naladuje HPckama pred mysterious dusk na 300 a jde treba behat pvp atd atd.
To stejny moze udělat mag.. ma ijs ma vsechno.. umožníl bych wampovy aspon jednoruční zbrane... na MF
Ono vamp se zbrani v ruce a mag se zbrani v ruce jsou dve odlisne veci.. Jak naznacoval Hunter. A ijs a imunka je taky rozdil (ijs by si ten mag musel hazet neustale dokola, pokud by melo mit ucinek "nafurt".. z toho plyne, ze by toho moc nezabil .)). Taky z hlediska roleplay a vyhodam mf zbrani (utok do vyssiho armoru) to neni vhodne.. i kdyz s midnight storm asi taky hodne damage projde skrz.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Co takhle jednou se to snažit prostě pochopit i bez deseti přísežných provolání od géemek? Už se to několikrát řešilo a lidé to vědí. Proto ti také odpovídají. Když se tedy ptáš. But then again, you know, no hard feelings, ok?
Nuže tedy, když nám nevěříš .. here you go.
A přátelé, ten příběh je pravdivý.
Ten voják se totiž jmenoval T. Texis Taylor.
GM Odpovídač píše:
Hráč Vyptávač píše:Proc vamp nemuze MF sutr zbrane? jakozto melee class by mel moct (kdyz vemu ze muze i mag/cler/..)
Protoze ani mage class nemuze mit vsechno. Cler jakozto melee class nemuze fenc a sw ... a u prsku je to jedno, jsou to pure prsci a nemlati.
Je sice pravda ze kler nema sw/fenc vubec, ale to prece nijak nevylucuje moznost toho, ze vamp i kdyz ten skill ma tak to nemuze pouzit protoze je to treba prave vampir. Vampir ma treba wrestling ... navic vampir je obecne celkem silne 2 in 1 povolani. Neco pridavat je z nasi strany nezadouci. Takze pokud u vampira nastanou nejake zmeny tak jen smerem dolu. /edited&reposted in a good faith but with no permission whatsoever
No tak, žáci. Slyšeli jsme tady ústy pana ředitele slova pana inspektora. Já myslím, že teď už všichni chápeme a že se nenajde nikdo, kdo by pana inspektora ústy .. pana ředitele (?).. zklamal.
Sulik píše:Neslo by jim sebrat cepovani GB ? At poznaji jak hořky zivot maj warove s michani GH. plsss
To by mě teda zajímalo. Hraju jen wara, ale že bych měl nějak hořkej život se mi nezdá. Šrotnout těch pár gs na GM mortaru mi nepřijde zrovna jako problém příp. zařvat na trhu "Koupím GH". Ta cena není nijak závratná oproti zbytku ekvipu ...
Me to nebavi, pristup na gm mort mam, ale zase obihat regarny me taky nebavi. Ja vim je to muj problem. Ale oproti wampovi kterej si hned zadarmo nacepuje gb kolik chce
Jenom poukazuju ze wamp oproti warovi ma podleme vic vyhod. Co se tyce resu, pary, portu, healu, eqipu a suma. Samozrejme war bude mit vzdycky lepsi dmg nez wamp. To je ta jeho vyhoda oproti wampovi. Proto wampovi neni dovoleno jeste zlepsovat schopnosti boje. Tak mi prihjde ze to je fér
*omlouvam se za gramaticke hrubky (sem war)*
A to jsme se ještě nedostalo k tomu, že palat by si měl z nějaké kaluže čepovat nějakou svěcenou vodu, co by mu přidala životy a manu, když už tolik missuje