Malo mass questov

Vše o podobných aktivitách ve hře
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Malo mass questov

Příspěvek od Amen »

Zdravicko, ja by som bol strasne rad keby sa dialo viac mass questov takych ako bol ten posledny. V cove sa mi velmi pacil aj rewarda bola podla mna super (bola fame a karma pre tych co neboli), len od vtedy som nepostrehol ziaden novy a to ma mrzi nemusia byt zbytocne dlhe, par drakov, par krakenov, par pavukov jeden boss a dovidenia. Pripadne ze treba spravit RP story kludne napisem nieco mi aj v hlave lezi len neviem ako nato co presne by mal taky navrh obsahovat.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Malo mass questov

Příspěvek od Movalis »

Amen píše:Zdravicko, ja by som bol strasne rad keby sa dialo viac mass questov takych ako bol ten posledny. V cove sa mi velmi pacil aj rewarda bola podla mna super (bola fame a karma pre tych co neboli), len od vtedy som nepostrehol ziaden novy a to ma mrzi nemusia byt zbytocne dlhe, par drakov, par krakenov, par pavukov jeden boss a dovidenia. Pripadne ze treba spravit RP story kludne napisem nieco mi aj v hlave lezi len neviem ako nato co presne by mal taky navrh obsahovat.
Neni problem nahazet nekam trochu potvor, ale vytvorit pribeh. Myslim, ze kdyz hodis pribeh a predstavu, co by jsi potreboval nekdo z nevyssich ti bude ochotne klikat potvurky na nas smrtelniky.
Bez podpisu
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Ve skutečnosti není problém ani v tom příběhu, jde spíš o časové dispozice GMka, které se něčím takovým chce zabývat a hlavně o náladu něco takového uskutečnit, protože vězte nebo ne, takový massquest pro GMko bývá občas velmu frustrující, vyčerpávající nebo prostě jen náročný, pokud je dané GMko svědomité a nechce to odfláknout.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Tak ja nieco vymyslim a poslem to niekomu u koho typnem naladicku=)
Kamikaze
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kamikaze »

Triglav píše:Ve skutečnosti není problém ani v tom příběhu, jde spíš o časové dispozice GMka, které se něčím takovým chce zabývat a hlavně o náladu něco takového uskutečnit, protože vězte nebo ne, takový massquest pro GMko bývá občas velmu frustrující, vyčerpávající nebo prostě jen náročný, pokud je dané GMko svědomité a nechce to odfláknout.

Tak nekoho takovyho priberte. Ja uz taky dva a pul mesice cekam na realizaci questu. PM sem psal GM to maj i v PMkach a nic, tak uz taky ani neni moc chut tu neco delat.
Jdu se podívat co je vepředu....
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

vis tady to je jako kdyzt zadas o praci v kauflandu musis furt otravovat a pak se na tebe jednou nastvou a zacnou resist kdyz maj cas naky detailya mas to zpatky a toa tam to predeje vis neniá to prdel ja uz predelal svuj qest asi 5krat a mozna ze uz to projde i kdyz s malima zmnenama co dodat život je změna
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Calderik píše:...co dodat život je změna
Dodat interpunkci. Například.
A ano, taková je doba.
post++;
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

na češtinu kašlu stejně ji nesnášim
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Dobrě Martoku! Si tedy klidně piš na svým vlastním jazykem. My se zlobit nebudeme.
Nexios
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

ono mozna jestli nebude chyba v tobe, kdyz vymyslis kvest, jen proto aby sis "nalordil" krada :p
Calderik
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Calderik »

nalordeni nelordeni na to ti kašle pes viš každej by měl jednou jako ja pochopit že i největší nebo nejmenší qestař občas sahne po šanci si něco uklovnout ale když nedosahne tak se s tim musi smirit
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Cože?
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Nelfein
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nelfein »

Gms nechcete dnes udělat nějaký Quest?
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Nelfein píše:Gms nechcete dnes udělat nějaký Quest?
Jo a mamon v rewarde pls!
Nelfein
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nelfein »

Wrall Nightmare píše:
Nelfein píše:Gms nechcete dnes udělat nějaký Quest?
Jo a mamon v rewarde pls!
Ne ale docela se nudím furt tím treněním chtělo by to nějaky zpestření :)
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

nuda? mno kdyz ti nestaci,dunky,solo harvy,tak mas jeste guild wars a i kdyby nahodou ti este bylo malo,uz mas udelany veskery Questy?
nebo aspon jeden z nich kterej nebudes delat podle jakyhosi navodu?
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Sorry ze to vytahuju, ale dnesni mass questik mi nedal .p
Neslo by ty ik pytliky obarvovat nakou vic poznatelnou barvou? Ja kdyz to videl, tak sem se zaradoval jeeee pytlik s barvou bloodka na co asi naky blod casti, to semi na vampa hodi a ochutnal jsem kopretinky .. ne proto, ze bych mel nejaky autolot, ale proto ze proste znama barva tak sem po tom instinktivne smahl :p
Kdyby to slo treba nakou barvickou co znaci nebezpeci
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Lucky píše:Sorry ze to vytahuju, ale dnesni mass questik mi nedal .p
Neslo by ty ik pytliky obarvovat nakou vic poznatelnou barvou? Ja kdyz to videl, tak sem se zaradoval jeeee pytlik s barvou bloodka na co asi naky blod casti, to semi na vampa hodi a ochutnal jsem kopretinky .. ne proto, ze bych mel nejaky autolot, ale proto ze proste znama barva tak sem po tom instinktivne smahl :p
Kdyby to slo treba nakou barvickou co znaci nebezpeci

No zabky bych do tel nedaval :P ( ne, vtip... )

Ale taky jsem parkrat ochutnal IK, kdyz padl nejaky pokladni bo co to bylo a mel takovou nadhernou robku... jsem si rikal, ze v tom budu vypadat jako Fire guardian ( tam tu barvu ma skoro vsechno ) a tak jsem si ji chtel odnest domu... a pak se ukaze GM a zasmeje se, ze nemame pouzivat autoloot... hm hmmm...

A posledni dobou z mass q padne maximalne 10k gp a max fame... a to ze se tam lootuji modraci mezi s sebou ( a nebo nekomu zupadne 9ka na zem kvuli fame )... to se vyplati a pri nekterem Q GMka dokonce mazali lodky... i moji krasnou small dragon ship :-/
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Jak funguji mass questy? Davy lidi mlátí potvory na blízku, pak tu jsou prskové, co stojí opodál a castí a pak tu jsou support chary, kteří se starají o to, aby to ti v první a druhé linii ustály. Co se stane, když potvora lehne? Než stihne dopadnout na zem, tak ji první liniie okrade o vše. Je to spravedlivé pro ty, co vás v první linii supportí nebo prsky? Rewarda je stejnou odměnou pro všechny (pominu vykuky, co stojí opodál, aby pak mohli projít rewardou, kteří se vyskytují v obou případech).
Bez podpisu
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

ja myslim ze na qsty nejaky loot pytliky vubec nepatrej, rewarda bohate staci..
hemeneks more gadzo vazelina!
Odpovědět