Navrhy na turnaje
Navrhy na turnaje
Mate-li nekdo nejake navrhy na turnaje, sem s nimi. Prosil bych ale uz hotovy konkretni navrhy, pokud mozno i trochu zformulovany. V navrzich se neomezujte technickou strankou, jde hlavne o to, aby ty turnaje byly zabavny pro co nejvic lidi - at soutezici nebo divaky. Beru i navrhy na zajimave PvP questy :p
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
vědšinu techto turnaju ovsem zponzorovali a vlastne i zarizovali sami hraci s mensi pomoci od gm teamu,takze by me samotnyho zajimalo proc gm team tyto turnaje neprovozuje rekneme jednou za xy tydnu..Big Bud píše:spis treba klasicke turnaje prskacich povolani... na kola... normalni vybava bez salatu zdi a podobnych capinek... proste stojak... to si myslim ze byvalo docela zabane... nebo treba i nejakym zpusobem udelat LMS s nejakou omezenou vybavou... podle me vymyslet by se toho dalo dost...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
turnaj v PvP guild:
soutěžící: guildy si udělají teamy buď od každého povolání jedno (bez krafta, případně bez klerdy, aby to tročku ubíhalo -variabilní-) nebo pouze 5 lidí povolání opět možné jen jedno od každého, ale libovolná kombinace.
pravidla: nesmějí se zdi, nesmí se ress (bandy ani kouzlo ani hůlka), nelootí se. jinak cokoliv. přemýším o zákazu artefaktů nebo mystiků. banka nebude přístupná během boje
prostředí: aréna kde by případně mohli být nějaký static nebo uplně holá aréna (variabilní).
začátek boje: až teamy budou připraveny do arény bude vhozen arach a tím začíná boj.
konec: umírají všichni členové jedné guildy.
systém soutěže a bodování: za každý zabitý char nějaké body + bonus za vítězství. systém každý s každým, potom třeba play off, podle počtu přihlášených guild. dlouhodobá soutěž..
soutěžící: guildy si udělají teamy buď od každého povolání jedno (bez krafta, případně bez klerdy, aby to tročku ubíhalo -variabilní-) nebo pouze 5 lidí povolání opět možné jen jedno od každého, ale libovolná kombinace.
pravidla: nesmějí se zdi, nesmí se ress (bandy ani kouzlo ani hůlka), nelootí se. jinak cokoliv. přemýším o zákazu artefaktů nebo mystiků. banka nebude přístupná během boje
prostředí: aréna kde by případně mohli být nějaký static nebo uplně holá aréna (variabilní).
začátek boje: až teamy budou připraveny do arény bude vhozen arach a tím začíná boj.
konec: umírají všichni členové jedné guildy.
systém soutěže a bodování: za každý zabitý char nějaké body + bonus za vítězství. systém každý s každým, potom třeba play off, podle počtu přihlášených guild. dlouhodobá soutěž..
Naposledy upravil(a) Tobias dne 02 říj 2008 12:59, celkem upraveno 1 x.
The Pukka Ranger
udělej svůj turnaj kde se bude moc všechno :p tady se nesmí zdít...Lucky píše:a smi se aspon svetlo?Tobias píše:turnaj v PvP guild:
pravidla: nesmějí se zdi
to mas jako zakazat snizeni statu a haldy protoze je to moc barevny a nevyhodny, nebo vysani many ... kdyz omezeni tak aspon stejnej metr a ne jednomu ubrat a ostatni chary nechat.
napsal jsem někde, že se nesmí světlo? nenapsal. napsal jsem jen, že by se nesmělo zdít, protože by to podle mě byla nuda, ale rád se nechám poučit o využitelnosti zdí v PvP, tak aby to nebyla nuda. myslím, že ubráním zdí prskům bych je v PvP až zase tolik neslabil..Lucky píše: a smi se aspon svetlo?
to mas jako zakazat snizeni statu a haldy protoze je to moc barevny a nevyhodny, nebo vysani many ... kdyz omezeni tak aspon stejnej metr a ne jednomu ubrat a ostatni chary nechat.
The Pukka Ranger
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nekry v podstate ne, magy podstatne ano.Tobias píše: napsal jsem někde, že se nesmí světlo? nenapsal. napsal jsem jen, že by se nesmělo zdít, protože by to podle mě byla nuda, ale rád se nechám poučit o využitelnosti zdí v PvP, tak aby to nebyla nuda. myslím, že ubráním zdí prskům bych je v PvP až zase tolik neslabil..