Caute potreboval byhc poradit kdyz spustim yoko tak ultima normalne najede ale na ACC se nemuzu dostat dela to tohle, a dela to i kyz spustim ultimu normalne pers clienta diky za radu
Ultima sem smazal a nainstaloval znova
A dela to furt! SAKRA
Když stáhnu nový login s webu a spustím clienta 1.24.4b tak mi ultima najede ale jak chci ultimu spustim zase po druhe tak mi uz nenajede, ale jak zase stahnu login.cfg zase mi najede ale po drhe uz ne tak newim vubec co to je
Naposledy upravil(a) Nelfein dne 07.09.2008 18:29:05, celkem upraveno 1 x.
Ne, a opravdu nevim co cekas, ze po dvaceti minutach tu ihned budes mit miliony odpovedi a reseni? Kdyz neco chces, mel by jsi se chovat vice s pokorou a hlavne musis mit trpelivost.
Takže,
když jedeš přes yoko, je docela jedno co máš napsané v login.cfg, takže tím to nebude.
Neodpověděl jsi na otázku co tu padla: hraješ nebo hráls na jiném shardu?
A další: kdy ti to začalo dělat? Jenom tak z ničeho nic?
Na jiném shadu nehraju.
začalo to dělat když jsem si do yoka dal new script nefungoval mi takže jsem ho smazal po té jsem spustil ultima přes yoko a to už mi nefungoval ani jeden scr nevím čím to bylo, potom sem si stahnul yoko nové a od té doby to nechce farat
Jestli ti nejde lognout ani přes čistého clienta, tak možná chyba někde v tom loginu přecijen bude ->spusť total Commander, najeď na login.cfg, dej F4 a jukni jestli je všechno jak má.
A i když nevím proč by to mohlo dělat, asi zkus nainstalovat nějáké starší yoko