Gilhiruv zub
Gilhiruv zub
Mám artefakt Gilhiruv zub a není NB. Chyba nebo to má být?
Ve scriptech zdá se býti vše v pořádku. Nesnažili jste se zub někomu půjčit? Pokud s artefaktem manipuluje někdo jiný než jeho majitel, artefakt NB status ztratí (aby bylo možné ho získat zpátky - nikdo kromě majitele s artefaktem nemůže pohybovat a když majitel někomu artefakt hodí přes trade menu, nebyl způsob jak ho dostat zpět, dokud byl po smrti NB).
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Nezda se mi to, meli jsme tam vic artefaktu na te vyprave a nb nebyl zadny.Triglav píše:Ve scriptech zdá se býti vše v pořádku. Nesnažili jste se zub někomu půjčit? Pokud s artefaktem manipuluje někdo jiný než jeho majitel, artefakt NB status ztratí (aby bylo možné ho získat zpátky - nikdo kromě majitele s artefaktem nemůže pohybovat a když majitel někomu artefakt hodí přes trade menu, nebyl způsob jak ho dostat zpět, dokud byl po smrti NB).
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, to bylo kvůli mně :p A jeden způsob byl ;)Triglav píše:Ve scriptech zdá se býti vše v pořádku. Nesnažili jste se zub někomu půjčit? Pokud s artefaktem manipuluje někdo jiný než jeho majitel, artefakt NB status ztratí (aby bylo možné ho získat zpátky - nikdo kromě majitele s artefaktem nemůže pohybovat a když majitel někomu artefakt hodí přes trade menu, nebyl způsob jak ho dostat zpět, dokud byl po smrti NB).
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Jediné co sem udělal bylo že sem ho položil na zem, když jsme ho studovaly může to být tím?Triglav píše:Ve scriptech zdá se býti vše v pořádku. Nesnažili jste se zub někomu půjčit? Pokud s artefaktem manipuluje někdo jiný než jeho majitel, artefakt NB status ztratí (aby bylo možné ho získat zpátky - nikdo kromě majitele s artefaktem nemůže pohybovat a když majitel někomu artefakt hodí přes trade menu, nebyl způsob jak ho dostat zpět, dokud byl po smrti NB).
Ano, to může, pokud ti na něj někdo sáhnul (ani by to nebylo vidět, že se pohnul).Empair píše:Jediné co sem udělal bylo že sem ho položil na zem, když jsme ho studovaly může to být tím?
E: Nicméně poté co sis ho ze země vzal a použil ho, měl by se stát zase NB,
The First
otestuji to jak budu moc na UO nicmén mám dojem že tan NB status u artefaktů nějak buguje ... byly jsme v despu a bida tam nechal 2 dny starou holly kissku bo nebykla NBTriglav píše:Ano, to může, pokud ti na něj někdo sáhnul (ani by to nebylo vidět, že se pohnul).Empair píše:Jediné co sem udělal bylo že sem ho položil na zem, když jsme ho studovaly může to být tím?
E: Nicméně poté co sis ho ze země vzal a použil ho, měl by se stát zase NB,
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz to tu je, napadlo me, ze sem jeste neslysel o artefaktu kterej by byl only crafti. Tak se chci zeptat jestli fakt zadnej neni a pokud neni jestli by nestalo za to jeden dva takovy udelat.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Artefakty nepodléhají jakémukoliv rozdělení podle povolání atd. Nejsou v tomto směru "fér", protože je to totiž jedno, jestli jsou. Navíc to nejde vyvážit, těžko posuzovat jak je který artefakt dobrý. Navíc hráč může těžko cíleně ovlinit, zda se k němu artefakt dostane. Spoustu problémů týkajících se klasických herních věcí artefakty vůbec nemusí řešit. Dělat artefakt jen kvůli tomu, aby se nějaké povolání necítilo ukřivděno je tedy velmi špatný přístup, který aplikován nebude.
Na druhou stranu: zajímavý nápad + dobrý příběh = artefakt, bez ohledu na cokoliv jiného. Tedy kromě udržení počtu artefaktu na nízké hodnotě.
Na druhou stranu: zajímavý nápad + dobrý příběh = artefakt, bez ohledu na cokoliv jiného. Tedy kromě udržení počtu artefaktu na nízké hodnotě.
The First