Dum

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Najdi si zpusob jak snadno a rychle vydelat a uvidis, ze za chvili si budes chtit koupit takovy top brneni, ktery jeste ani nevymysleli.
Pazdi
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Pazdi »

Legend Of Pain píše:
Jacquelline píše:Myslim, ze hranicar jako takovy ma dost specialitek ne? Elven kuse, silver luk/kuse, jedina postava, co muze tamovat...
Myslim, ze Craft jako takovy ma dost specialitek ne? Je to jedina postava co ti usije cobovku, jedina postava co ti ukove brnko, jedina postava..mam pokracovat?
docela sranda číst Tvé argumenty a posty....zapomněl jsi ale, že kraft může i silver kladívko a kraft může bandanu a craft robku :roll: :roll: :roll:

sice už sofii psala...ale ono celkově je to vážně trošku šílenej nápad...známej hraje na shardu, kde tohle jde a jak tu už někdo psal...domky rostou jak hřiby po dešťu...a ono to asi moc fajn není...
potom se tu psalo něco o tom, že bydlení se nosí ze dna nejnáročnějších dungů...imo dost hloupost...jeden nb klerik si na konci nb dungu našel deed na byt myslím v occlu...
Lepší je bejt první v pekle než druhej v nebi
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

No on je rozdíl dům a byt v hostinci ;) ano sem tam se i byt v hostinci dá najít v nějakém nb dungu jako překvapení. Domy ale určitě jen v pokladech středních, těžších dungů podle typu domu.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Xanthos píše:Najdi si zpusob jak snadno a rychle vydelat a uvidis, ze za chvili si budes chtit koupit takovy top brneni, ktery jeste ani nevymysleli.
Já si nestěžuju, žiju z ruky do huby a s myth brnkem si vystačím... Nepotřebuju mít v bance miliony, pokud mám co na sebe do dungu. A pokud ne, není problém zalézt do dolu a něco si nakopat a ukovat brnko/prodat ingy.
A nějaký rare věci jako musty nepotřebuju, to si radši koupím u bachařky 4x lamu a účelově se to vyplatí víc než nějakej barevnej tentononc.

Každopádně jsem chtěl říct, že ne každej se po pár měsících hraní dostane na topka a na baráčky za 8M jak psala Sofi.
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Xanthos píše:Najdi si zpusob jak snadno a rychle vydelat a uvidis, ze za chvili si budes chtit koupit takovy top brneni, ktery jeste ani nevymysleli.
jj, tech navodu uz tu par bylo.

1. Najdi si nejakeho ducha.
2. Postav ho na vyhodne misto (idealne tam, kde se domlouvaji vypravy nebo prijmani novych clenu do guild)
3. Vypni war, jinak te kazdy uvidi a cekej. Mezitim muzes dohodnout co nejvice lidi a kazdemu dat 5 TMR, 20 regu a 5 KVF svitku. (pozor, nektere povolani nemuzou kouzlit)
4. Stale cekej, uz se to blizi
5. Uz vite, kde bude ten spravny mamon, takze relogni z ducha a vsichni co nejrychleji naskacte do pripravene gate
6. Po vystrileni svitku a regu spocitej vydelek.
Bez podpisu
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Movalis píše:
jj, tech navodu uz tu par bylo.

1. Najdi si nejakeho ducha.
2. Postav ho na vyhodne misto (idealne tam, kde se domlouvaji vypravy nebo prijmani novych clenu do guild)
3. Vypni war, jinak te kazdy uvidi a cekej. Mezitim muzes dohodnout co nejvice lidi a kazdemu dat 5 TMR, 20 regu a 5 KVF svitku. (pozor, nektere povolani nemuzou kouzlit)
4. Stale cekej, uz se to blizi
5. Uz vite, kde bude ten spravny mamon, takze relogni z ducha a vsichni co nejrychleji naskacte do pripravene gate
6. Po vystrileni svitku a regu spocitej vydelek.
no treba takhle, je hodne zpusobu, tenhle zrovna je takovej ze dostanes mamon a pak te smazou za toho ducha :-D
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Piscot píše:Každopádně jsem chtěl říct, že ne každej se po pár měsících hraní dostane na topka a na baráčky za 8M jak psala Sofi.
Každopádně je získá každej, kdo je získat chce.
Když jsem hrával aktivně, tak jsem i kopal, chodil warra do dungu a měl equipu hromadu. Pak už člověk nemá za co utrácet, takže se gpčka jen hromadily. Pokud chodíš dungy a hraješ už nějakou dobu, tak hledej chybu v sobě :) (ona to není až tak chyba, každej ať si hraje, jak chce, ale pak ty tvoje posty ztrácej smysl.)

Zkráceně: nebreč :p
podpis
Nelfein
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nelfein »

No ale i tak ja sem na DP 2 tydny a s craftem si moc nevidelam ale na vsech shardech co sem hral nestali male baracky 8M to si myslim je hoooodne přehnana cena, ale zase na druhou stranu je tu hodne lidii a udelali ste to tak aby tady mel baracek jen ten opravdu dobry a ne NB.
A otazka jak si nejlepsim zpusobem vydelam co nejvic penez.
Nelfein
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nelfein »

Každopádně je získá každej, kdo je získat chce.
Když jsem hrával aktivně, tak jsem i kopal, chodil warra do dungu a měl equipu hromadu. Pak už člověk nemá za co utrácet, takže se gpčka jen hromadily. Pokud chodíš dungy a hraješ už nějakou dobu, tak hledej chybu v sobě (ona to není až tak chyba, každej ať si hraje, jak chce, ale pak ty tvoje posty ztrácej smysl.)

Zkráceně: nebreč :p

Když se ti ty penize tak mooc hromadi nechtel by si mi připspet na baraček :D :D
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Nelfine, casem zjistis skutecnou hodnotu gp v Temnem raji a budes asi prekvapeny, ze je strasne mala. On je totiz problem ty penize ze systemu dostat. Vicemene odliv je jen pres najmy a nakupy u vendoru, takze zadna slava.

Sveho crafta jsem maxnul jen z materialu, ktery jsem si obstaral sam bez nakupovani (tailor ne, ten bych tim zpusobem nemel do ted). Takze skutecne jedine co musis investovat je cas a ten je +- stejny u vsech postav.
Bez podpisu
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Duffy píše:pak ty tvoje posty ztrácej smysl
To je teda pěkná blbost s prominutím. Moje posty nikdy smysl neměly, tak ho nemůžou ztrácet !

Ale já si nestěžuju, nepotřebuju aby se mi hromadila banka věcma, kor ne věcma, který nevyužiju :)
A dřív, když jsem hrával celý dny, tak jsem byl rád, že jsem měl rose brnko a silver katanu, ted už tak často nehraju a když už chodím dungy nebo si kopu v dole, tak mi to stačí abych si udržel takový nějaký cosi na přežití. Víc nepotřebuju.
A už mlčim.

*jde si pro kapesník*
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Legend Of Pain píše:Asi mas pravdu, nebol to dobry priklad...
edit pre šalinasa
Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 03.09.2008 14:01:51, celkem upraveno 2 x.
clear brainwashing
dNb prezents
Arvin Salinas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arvin Salinas »

Legend Of Pain píše:
Pazdi píše:docela sranda číst Tvé argumenty a posty....zapomněl jsi ale, že kraft může i silver kladívko a kraft může bandanu a craft robku :roll: :roll: :roll:
Asi mas pravdu, nebol to dobry priklad ale stale lepsie ako argument
Arvin Salinas píše:nie je nic krajsie ako mat nieco co patri a od zaciatku patrilo len tebe....

nic osobne samozrejme.
tve keby si radsej zacal od seba a nehladal chyby v druhych....
[b]EPITAPH[/b]

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

ja to rikal .... zbytecnej flame 8)
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Xanthos píše:ja to rikal .... zbytecnej flame 8)
ked sa naky šalinas nudi v robote no tak co cakas :lol:
clear brainwashing
dNb prezents
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

cekam, ze tu to nejaky moderator lockne :wink:
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Piscot píše:Já hraju pár let a 200k mi připadá jako nehorázně moc peněz :roll: A top brnko je pro mě myth brnko, co si sám nakopu a +9 zbraň 8)
No jestli to neni mysleno ironicky, tak docela napodobne, koneckoncu driv sem si cobovku of neco za 40k koupil, 250 za to dneska fakt nehodlam davat :p a celkem me i zamrzelo, ze je tu mnohem vic veci delanejch pro CHKDD (chodime_kazdej_den_desp) + zakladni levny veci uz skoro nikdo neprodava :( (sipky, ingy).
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Delarock píše: No jestli to neni mysleno ironicky, tak docela napodobne, koneckoncu driv sem si cobovku of neco za 40k koupil, 250 za to dneska fakt nehodlam davat :p a celkem me i zamrzelo, ze je tu mnohem vic veci delanejch pro CHKDD (chodime_kazdej_den_desp) + zakladni levny veci uz skoro nikdo neprodava :( (sipky, ingy).
sipky a ingy nakoupis v poho, navic si je i sam lehko muzes sehnat

to ze cena cobovky sla nahoru je spatne, ale to je proste vyvoj, porad mas sanci ji mit zadarmo (vytahnout z dungu), pripadne prodas jine veci vytazene z dungu a za ty prachy si ji koupis... nemuzes cekat ze budes mit mamon a dobrej ekvip jen tak za peknej usmev (ze Duffy :p)
Přeji pěkný den!
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Pallando píše:sipky a ingy nakoupis v poho, navic si je i sam lehko muzes sehnat
No ze by mi tech ingu padlo kotel za nekolik hodin co sem tomu venoval...
U dreva je to sice o neco lepsi, ale... s tim ze nakoupim v poho ale teda rozhodne nesouhlasim.
Pallando píše:vytahnout z dungu
Jakyho?
Pallando píše:pripadne prodas jine veci vytazene z dungu a za ty prachy si ji koupis...
Mno zalezi na tom dungu + poctu lidi no... ale whatever, prijde mi, ze je snad vyhodnejsi dat solo par respu (pri stym pruchodu dungem i zabavnejsi) ...
Pallando píše:nemuzes cekat ze budes mit mamon a dobrej ekvip jen tak za peknej usmev (ze Duffy :p)
Necekam a to rly dulezity co sem potrboval sem mel/mam, jen mi prijde, ze je mnohem vetsi propast mezi "low-mid" dungy a "hi-top" dungy. I kdyz treba to CHKDD hracum dela radost a pak nekdy nebudou potrebovat brat par regu a +5 veci :)
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Delarock píše: No ze by mi tech ingu padlo kotel za nekolik hodin co sem tomu venoval...
U dreva je to sice o neco lepsi, ale... s tim ze nakoupim v poho ale teda rozhodne nesouhlasim.
drop je porad slusny, na to ze si to muzes natezit v bezpeci a zadarmo
Delarock píše:
Pallando píše:vytahnout z dungu
Jakyho?
drowy,tk, wrong a nebo hotovy cobovky v tezsich dungach
Delarock píše:
Pallando píše:pripadne prodas jine veci vytazene z dungu a za ty prachy si ji koupis...
Mno zalezi na tom dungu + poctu lidi no... ale whatever, prijde mi, ze je snad vyhodnejsi dat solo par respu (pri stym pruchodu dungem i zabavnejsi) ...
proti gustu... me treba solo harv, teda solo cokoliv vubec nebavi, radsi pujdu s nejakyma kamaradama....

Delarock píše:
Pallando píše:nemuzes cekat ze budes mit mamon a dobrej ekvip jen tak za peknej usmev (ze Duffy :p)
Necekam a to rly dulezity co sem potrboval sem mel/mam, jen mi prijde, ze je mnohem vetsi propast mezi "low-mid" dungy a "hi-top" dungy. I kdyz treba to CHKDD hracum dela radost a pak nekdy nebudou potrebovat brat par regu a +5 veci :)
via icq
Přeji pěkný den!
Zamčeno