Dum
docela sranda číst Tvé argumenty a posty....zapomněl jsi ale, že kraft může i silver kladívko a kraft může bandanu a craft robkuLegend Of Pain píše:Myslim, ze Craft jako takovy ma dost specialitek ne? Je to jedina postava co ti usije cobovku, jedina postava co ti ukove brnko, jedina postava..mam pokracovat?Jacquelline píše:Myslim, ze hranicar jako takovy ma dost specialitek ne? Elven kuse, silver luk/kuse, jedina postava, co muze tamovat...

sice už sofii psala...ale ono celkově je to vážně trošku šílenej nápad...známej hraje na shardu, kde tohle jde a jak tu už někdo psal...domky rostou jak hřiby po dešťu...a ono to asi moc fajn není...
potom se tu psalo něco o tom, že bydlení se nosí ze dna nejnáročnějších dungů...imo dost hloupost...jeden nb klerik si na konci nb dungu našel deed na byt myslím v occlu...
Lepší je bejt první v pekle než druhej v nebi
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
"Je lepší shořet, než vyhasnout"
No on je rozdíl dům a byt v hostinci
ano sem tam se i byt v hostinci dá najít v nějakém nb dungu jako překvapení. Domy ale určitě jen v pokladech středních, těžších dungů podle typu domu.

The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Já si nestěžuju, žiju z ruky do huby a s myth brnkem si vystačím... Nepotřebuju mít v bance miliony, pokud mám co na sebe do dungu. A pokud ne, není problém zalézt do dolu a něco si nakopat a ukovat brnko/prodat ingy.Xanthos píše:Najdi si zpusob jak snadno a rychle vydelat a uvidis, ze za chvili si budes chtit koupit takovy top brneni, ktery jeste ani nevymysleli.
A nějaký rare věci jako musty nepotřebuju, to si radši koupím u bachařky 4x lamu a účelově se to vyplatí víc než nějakej barevnej tentononc.
Každopádně jsem chtěl říct, že ne každej se po pár měsících hraní dostane na topka a na baráčky za 8M jak psala Sofi.
jj, tech navodu uz tu par bylo.Xanthos píše:Najdi si zpusob jak snadno a rychle vydelat a uvidis, ze za chvili si budes chtit koupit takovy top brneni, ktery jeste ani nevymysleli.
1. Najdi si nejakeho ducha.
2. Postav ho na vyhodne misto (idealne tam, kde se domlouvaji vypravy nebo prijmani novych clenu do guild)
3. Vypni war, jinak te kazdy uvidi a cekej. Mezitim muzes dohodnout co nejvice lidi a kazdemu dat 5 TMR, 20 regu a 5 KVF svitku. (pozor, nektere povolani nemuzou kouzlit)
4. Stale cekej, uz se to blizi
5. Uz vite, kde bude ten spravny mamon, takze relogni z ducha a vsichni co nejrychleji naskacte do pripravene gate
6. Po vystrileni svitku a regu spocitej vydelek.
Bez podpisu
no treba takhle, je hodne zpusobu, tenhle zrovna je takovej ze dostanes mamon a pak te smazou za toho duchaMovalis píše:jj, tech navodu uz tu par bylo.Xanthos píše:Najdi si zpusob jak snadno a rychle vydelat a uvidis, ze za chvili si budes chtit koupit takovy top brneni, ktery jeste ani nevymysleli.
1. Najdi si nejakeho ducha.
2. Postav ho na vyhodne misto (idealne tam, kde se domlouvaji vypravy nebo prijmani novych clenu do guild)
3. Vypni war, jinak te kazdy uvidi a cekej. Mezitim muzes dohodnout co nejvice lidi a kazdemu dat 5 TMR, 20 regu a 5 KVF svitku. (pozor, nektere povolani nemuzou kouzlit)
4. Stale cekej, uz se to blizi
5. Uz vite, kde bude ten spravny mamon, takze relogni z ducha a vsichni co nejrychleji naskacte do pripravene gate
6. Po vystrileni svitku a regu spocitej vydelek.

Každopádně je získá každej, kdo je získat chce.Piscot píše:Každopádně jsem chtěl říct, že ne každej se po pár měsících hraní dostane na topka a na baráčky za 8M jak psala Sofi.
Když jsem hrával aktivně, tak jsem i kopal, chodil warra do dungu a měl equipu hromadu. Pak už člověk nemá za co utrácet, takže se gpčka jen hromadily. Pokud chodíš dungy a hraješ už nějakou dobu, tak hledej chybu v sobě

Zkráceně: nebreč :p
podpis
No ale i tak ja sem na DP 2 tydny a s craftem si moc nevidelam ale na vsech shardech co sem hral nestali male baracky 8M to si myslim je hoooodne přehnana cena, ale zase na druhou stranu je tu hodne lidii a udelali ste to tak aby tady mel baracek jen ten opravdu dobry a ne NB.
A otazka jak si nejlepsim zpusobem vydelam co nejvic penez.
A otazka jak si nejlepsim zpusobem vydelam co nejvic penez.
Každopádně je získá každej, kdo je získat chce.
Když jsem hrával aktivně, tak jsem i kopal, chodil warra do dungu a měl equipu hromadu. Pak už člověk nemá za co utrácet, takže se gpčka jen hromadily. Pokud chodíš dungy a hraješ už nějakou dobu, tak hledej chybu v sobě (ona to není až tak chyba, každej ať si hraje, jak chce, ale pak ty tvoje posty ztrácej smysl.)
Zkráceně: nebreč :p
Když se ti ty penize tak mooc hromadi nechtel by si mi připspet na baraček

Nelfine, casem zjistis skutecnou hodnotu gp v Temnem raji a budes asi prekvapeny, ze je strasne mala. On je totiz problem ty penize ze systemu dostat. Vicemene odliv je jen pres najmy a nakupy u vendoru, takze zadna slava.
Sveho crafta jsem maxnul jen z materialu, ktery jsem si obstaral sam bez nakupovani (tailor ne, ten bych tim zpusobem nemel do ted). Takze skutecne jedine co musis investovat je cas a ten je +- stejny u vsech postav.
Sveho crafta jsem maxnul jen z materialu, ktery jsem si obstaral sam bez nakupovani (tailor ne, ten bych tim zpusobem nemel do ted). Takze skutecne jedine co musis investovat je cas a ten je +- stejny u vsech postav.
Bez podpisu
To je teda pěkná blbost s prominutím. Moje posty nikdy smysl neměly, tak ho nemůžou ztrácet !Duffy píše:pak ty tvoje posty ztrácej smysl
Ale já si nestěžuju, nepotřebuju aby se mi hromadila banka věcma, kor ne věcma, který nevyužiju

A dřív, když jsem hrával celý dny, tak jsem byl rád, že jsem měl rose brnko a silver katanu, ted už tak často nehraju a když už chodím dungy nebo si kopu v dole, tak mi to stačí abych si udržel takový nějaký cosi na přežití. Víc nepotřebuju.
A už mlčim.
*jde si pro kapesník*
- Legend Of Pain
- Pencil Master
edit pre šalinasaLegend Of Pain píše:Asi mas pravdu, nebol to dobry priklad...
Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 03.09.2008 14:01:51, celkem upraveno 2 x.
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
tve keby si radsej zacal od seba a nehladal chyby v druhych....Legend Of Pain píše:Asi mas pravdu, nebol to dobry priklad ale stale lepsie ako argumentPazdi píše:docela sranda číst Tvé argumenty a posty....zapomněl jsi ale, že kraft může i silver kladívko a kraft může bandanu a craft robku![]()
![]()
![]()
Arvin Salinas píše:nie je nic krajsie ako mat nieco co patri a od zaciatku patrilo len tebe....
nic osobne samozrejme.
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No jestli to neni mysleno ironicky, tak docela napodobne, koneckoncu driv sem si cobovku of neco za 40k koupil, 250 za to dneska fakt nehodlam davat :p a celkem me i zamrzelo, ze je tu mnohem vic veci delanejch pro CHKDD (chodime_kazdej_den_desp) + zakladni levny veci uz skoro nikdo neprodavaPiscot píše:Já hraju pár let a 200k mi připadá jako nehorázně moc penězA top brnko je pro mě myth brnko, co si sám nakopu a +9 zbraň

[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
sipky a ingy nakoupis v poho, navic si je i sam lehko muzes sehnatDelarock píše: No jestli to neni mysleno ironicky, tak docela napodobne, koneckoncu driv sem si cobovku of neco za 40k koupil, 250 za to dneska fakt nehodlam davat :p a celkem me i zamrzelo, ze je tu mnohem vic veci delanejch pro CHKDD (chodime_kazdej_den_desp) + zakladni levny veci uz skoro nikdo neprodava(sipky, ingy).
to ze cena cobovky sla nahoru je spatne, ale to je proste vyvoj, porad mas sanci ji mit zadarmo (vytahnout z dungu), pripadne prodas jine veci vytazene z dungu a za ty prachy si ji koupis... nemuzes cekat ze budes mit mamon a dobrej ekvip jen tak za peknej usmev (ze Duffy :p)
Přeji pěkný den!
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No ze by mi tech ingu padlo kotel za nekolik hodin co sem tomu venoval...Pallando píše:sipky a ingy nakoupis v poho, navic si je i sam lehko muzes sehnat
U dreva je to sice o neco lepsi, ale... s tim ze nakoupim v poho ale teda rozhodne nesouhlasim.
Jakyho?Pallando píše:vytahnout z dungu
Mno zalezi na tom dungu + poctu lidi no... ale whatever, prijde mi, ze je snad vyhodnejsi dat solo par respu (pri stym pruchodu dungem i zabavnejsi) ...Pallando píše:pripadne prodas jine veci vytazene z dungu a za ty prachy si ji koupis...
Necekam a to rly dulezity co sem potrboval sem mel/mam, jen mi prijde, ze je mnohem vetsi propast mezi "low-mid" dungy a "hi-top" dungy. I kdyz treba to CHKDD hracum dela radost a pak nekdy nebudou potrebovat brat par regu a +5 veciPallando píše:nemuzes cekat ze budes mit mamon a dobrej ekvip jen tak za peknej usmev (ze Duffy :p)

[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
-
-
drop je porad slusny, na to ze si to muzes natezit v bezpeci a zadarmoDelarock píše: No ze by mi tech ingu padlo kotel za nekolik hodin co sem tomu venoval...
U dreva je to sice o neco lepsi, ale... s tim ze nakoupim v poho ale teda rozhodne nesouhlasim.
drowy,tk, wrong a nebo hotovy cobovky v tezsich dungachDelarock píše:Jakyho?Pallando píše:vytahnout z dungu
proti gustu... me treba solo harv, teda solo cokoliv vubec nebavi, radsi pujdu s nejakyma kamaradama....Delarock píše:Mno zalezi na tom dungu + poctu lidi no... ale whatever, prijde mi, ze je snad vyhodnejsi dat solo par respu (pri stym pruchodu dungem i zabavnejsi) ...Pallando píše:pripadne prodas jine veci vytazene z dungu a za ty prachy si ji koupis...
via icqDelarock píše:Necekam a to rly dulezity co sem potrboval sem mel/mam, jen mi prijde, ze je mnohem vetsi propast mezi "low-mid" dungy a "hi-top" dungy. I kdyz treba to CHKDD hracum dela radost a pak nekdy nebudou potrebovat brat par regu a +5 veciPallando píše:nemuzes cekat ze budes mit mamon a dobrej ekvip jen tak za peknej usmev (ze Duffy :p)
Přeji pěkný den!