Gate
Gate
Bylo bo možné za nějaký (větší poplatek) si nechat v baráčku zrobit gate na Trh?
normalne za sochu by to ist mohlo, nie ?
Naposledy upravil(a) JoeMoe dne 29.08.2008 14:48:04, celkem upraveno 1 x.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gate
neslo....Empair píše:Bylo bo možné za nějaký (větší poplatek) si nechat v baráčku zrobit gate na Trh?
Kód: Vybrat vše
Pravidla pro výdej portů + ceny:
a) port musí vést pouze z domu do domu
Naposledy upravil(a) Wilson dne 29.08.2008 15:24:45, celkem upraveno 1 x.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz na to da ty sochy tak proc ne ? Je to jednosmerny.Wilson píše: neslo....
Pravidla pro výdej portů + ceny:
a) port musí vést pouze z domu do domu
Tve empe ty uz opravdu nevis co s tema sochama delat

nasetri si na town stone a pak to mozna pujde :p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jasne vsichni si ted za 10 soch udelaji port na trh, kdyz to stoji 9 regu. Za 10 soch si kazdej radsi udela tva guild domky porty mezi nema nebo nejakou ozdobu. Me fakt pripadne ze posledni dobou s tema navrhama asi hrajes na jinym serveru.Empair píše:tak asi by to nebyla standatní cena bo je to něco extra ale na serveru je hodně soch a tohlen by mohl být měnsí odliv bo podle mě by si to udělala řada guild ...
řekl bych, že cena 10 soch by byla odpovídající za takovýto luxus.
4 Wilson: kdžby to pravidla povolovala asi bych to sem nepsal ne?
A co takhle gate na konec Despu k pokladu?
Nebo třeba bys mi mohl napsat pokaždé když tvé srdce zatouží po Trhu a já bych tě tam mohla skočit hodit, to by byla prima zábava, ne? 
Je mnoho jiných způsobů jak dát najevo, že jsi velmi majetný a nevíš co s penězi
I když uznávám, že tohle je jeden z těch lepších způsobů 

Je mnoho jiných způsobů jak dát najevo, že jsi velmi majetný a nevíš co s penězi

- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Cekal jsem hodněEmpair píše: řekl bych, že cena 10 soch by byla odpovídající za takovýto luxus.

Kdyby to bylo na me tak za 10 soch by se ta gate mohla udelat to je pravda. Velkej luxus je taky celej ten trh koupit. Kdyz uz se privatizujou i kanaly tak proc ne trhy?
Kdyz napisu page, ze chci kopnout na trh. Skoncim na trhu, nebo v jailu ?
Tak to vůbec není myšleno a tu gate bych si nedělal já ale guilda. Dělat milión protěných domků po celém DP je k ničemu domky jsou fajn když jsou v PvP zonáchá nebo v nějakých další frekventovaných místech.Sofia píše:Je mnoho jiných způsobů jak dát najevo, že jsi velmi majetný a nevíš co s peněziI když uznávám, že tohle je jeden z těch lepších způsobů
Rád bych zužitkoval guildovní majetek a toto by byla dobrá alternativa, myslím že guilda jako Strangers, Amontia nebo VIR by o tom taky uvažovaly.
PS: 10 soch sem asi přehnal ale takové 4 sochy by nebylo moc
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja bych ... s dovolenim... te té pritezi mohl zbavit.Empair píše:ale na serveru je hodně soch
Tak za tu sochu... bych ho tam mozna i hodil.Sofia píše:Nebo třeba bys mi mohl napsat pokaždé když tvé srdce zatouží po Trhu a já bych tě tam mohla skočit hodit, to by byla prima zábava, ne?
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
my sochy nemameEmpair píše:Tak to vůbec není myšleno a tu gate bych si nedělal já ale guilda. Dělat milión protěných domků po celém DP je k ničemu domky jsou fajn když jsou v PvP zonáchá nebo v nějakých další frekventovaných místech.Sofia píše:Je mnoho jiných způsobů jak dát najevo, že jsi velmi majetný a nevíš co s peněziI když uznávám, že tohle je jeden z těch lepších způsobů
Rád bych zužitkoval guildovní majetek a toto by byla dobrá alternativa, myslím že guilda jako Strangers, Amontia nebo VIR by o tom taky uvažovaly.

- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
ja jen fakt nechapu k cemu takova gate bude dobra? urychli presun na trh o 29 vterin? a az zas bude mit guilda naky sochy tak koupite treba port do Britu? sry ale tohle je fakt smesny..Empair píše:Tak to vůbec není myšleno a tu gate bych si nedělal já ale guilda. Dělat milión protěných domků po celém DP je k ničemu domky jsou fajn když jsou v PvP zonáchá nebo v nějakých další frekventovaných místech.
hemeneks more gadzo vazelina!
no empe ikdyz su u "tebe" v guilde tak sem o nicem takovzm u na focku necet i kdyby todle nejakou nahodou proslo tak neverim tomu ze by nekoho z GP vzrusoval port na trh za 10 soch, teda ja urcite bych byl proti a nebyl bych sam...Empair píše: Rád bych zužitkoval guildovní majetek a toto by byla dobrá alternativa, myslím že guilda jako Strangers, Amontia nebo VIR by o tom taky uvažovaly.

Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti