neprodas, ocarovat muzes jen obycejny kovy nebo tak neco to kecalo :pBejkal píše:Prodam +25 adamant robu
(btw proc? kdyz na to ma nekdo koule at si tu ada robku fizzne ne..?)
neprodas, ocarovat muzes jen obycejny kovy nebo tak neco to kecalo :pBejkal píše:Prodam +25 adamant robu
3x fizz ? to jeste neni nic, poznas az budes delat vetsi mnozstviCorax píše:1)Zkoušel jsem to ale psalo mi to že moje sily na to nestaci nebo tak nejak. Poradi nekdo jak na to?Empair píše:+15 Myth robka se sice dá udělat...
2) Nevite cim je ovlivnena uspesnost/neuspesnost pri vytvareni +kovovych rob? delal jsem +15 blood a 3*fizz nebo jen nahoda?
Jestli nevěříš v peklo tak věř ,že rok Bejka se blíží a ja neušetřim ani kapry v medu.Dave Lister píše:neprodas, ocarovat muzes jen obycejny kovy nebo tak neco to kecalo :pBejkal píše:Prodam +25 adamant robu
tak az udelas +5 ada koupim ji..Bejkal píše:Jestli nevěříš v peklo tak věř ,že rok Bejka se blíží a ja neušetřim ani kapry v medu.![]()
Všechno můžeš očarovat a bez fizzu když máš to "štěstíčko" , ale když ho nemáš tak musíš obětovat těm bohům nějakou tu pannu(někdy to nemusí bejt ani panna)