Bezpečná truhla
Bezpečná truhla
Mám bezpečnou truhlu, ke které vytvořím klíč, dám ho jiné postavě, nalinkuji a po nějaké době je z klíče blank a postava už truhlu neotevře. Nejsem jediný, komu se tohle děje, neznám řešení, poraďte mi.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tusim ze hlavni klic musi mit postava co tu bednu postavila/dclickla prvni, tj hlavni klic by mel zustat furt u stejny postavy. Jestli mluvis o tech normalnich klicich tak nevim.
Pripadne ten dobrak co ma hlavni klic nesmi davat vymenu klice :p pak logicky ty ostatni budou blank
Pripadne ten dobrak co ma hlavni klic nesmi davat vymenu klice :p pak logicky ty ostatni budou blank
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
QFTXander píše:Tak nějak bych uplně nesouhlasil.. stačí když se hlavní klíč nechá v oné bezpečnostní truhle (postava na kterou je linknutá jej nepotřebuje). A ostatní pokud je víc truhel, tak vždy stačí pohnout s klíčkem od té bedny, do které se chce člověk dostat a v poho ji otevře.
[i]"...a dáte mi slevu, když to vypiju na ex?"[/i]
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Stejný topic tu už existuje.
Pro fungování bezpečné bedny je třeba nechat hlavní klíč v té bedně a to přímo v ní.
Ostatní pak funguje jak má.
Další předpoklad úspěchu je linkovat hned povytvoření dalšího klíče na nového nositele.
Pro fungování bezpečné bedny je třeba nechat hlavní klíč v té bedně a to přímo v ní.
Ostatní pak funguje jak má.
Další předpoklad úspěchu je linkovat hned povytvoření dalšího klíče na nového nositele.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D