UO + Vista

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

UO + Vista

Příspěvek od Lucifers Angel »

V topicu co je v faq chybi vysvetleni kde a jak mam vypnout to data ex....Vedel by mi nekdo poradit?
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Darkness píše:Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
Jestli ti to vždycky hodí chybu, tak to bezpochyby někdo bude mít řešení.

(Jinými slovy - jakou chybu? (ve smyslu "pokud možno její znění"))
post++;
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Darkness píše:Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
Mám, hraju a jediné co mě zlobí je nahrávání některých scriptů do yoka, jinak si nemůžu stěžovat.
Grumpy
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Re: UO + Wista

Příspěvek od Grumpy »

Lucifers Angel píše:V topicu co je v faq chybi vysvetleni kde a jak mam vypnout to data ex....Vedel by mi nekdo poradit?
ovládacie panely/systém/rozšírené systémové nastavenia/tabulka spresnenie/výkon/posledná tabulka (jednoduché, čo? :P)
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Cpt.Rookie píše:
Jestli ti to vždycky hodí chybu, tak to bezpochyby někdo bude mít řešení.

(Jinými slovy - jakou chybu? (ve smyslu "pokud možno její znění"))
Mi to hodi tu chybu jeste predtim nez se to instaluje. Jak tam nabiha ta kolonka a neco stahuje:) Dag 50897 error Should be(dag 67830)
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Hmmm dostal sem se po ovladaci panely/system a dal tam zadne rozsirene nastaveni opravdu nevidim...Nejsem slepy ....
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Je to vlevo v menu, 5 radek od shora
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Pipca Ponoskova
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Pipca Ponoskova »

Já mam visty a pokud ti to pude tak to preinstaluj...
tak ale kdyz to nepude tak ja mel trochu jiny postup
1. stahni to radsi z www.gamepark.cz
2visty jsou strasne pomali, muze se stat ze chvili nebudou nabyhat. v poho zajdi treba na zachod a pak to urco naskoci. Nainstalujes nastavis a jedem...pokud naky problem pisni jakej
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Koukam je to ale docasne reseni...pohl sem s necim v nastaveni v ultime...restartl sem si ji a dela to zase :p...tak musim znova nastavit v wistach, dat pouzit,restart ...
Grumpy
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grumpy »

A dal si do toho zoznamu ilaunch.exe aj client1264b.exe ? Ja som si to tam nastavil pomaly pred rokom a odvtedy to šlape jedna radosť.
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Jo fakt mam...proste lognu...kliknu dvakrat na bandu potom jednou na sebe a naskoci hlaska s chybou :P
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: UO + Wista

Příspěvek od Mortius »

ja som si stiahol ultimu mondain legacy instalacia aj vsetko no problem, jedine co sa mi nepaci je ze mam bugly skill paper, no je pravda ze opravou respektive vymenou skinu desktopu by sa to mohlo spravit..bugly je tym sposobom ze miesto nazvu skillu vidim zhluky pismen iba..nie je to ziadne velke obmedzenie, v yoku mam skilly tiez :)
Crayze - The Warrior Apprentice
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Je nejakej rozdil mezi ultimou age f shadow a ultimou Gold??? Jinak kdy bych mohl stahnout toho klienta do yoka?? Dik
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Darkness píše:Je nejakej rozdil mezi ultimou age f shadow a ultimou Gold??? Jinak kdy bych mohl stahnout toho klienta do yoka?? Dik
klient do yoka, najodporucanejsi na DP (mozno aj jediny povoleny) je client verzie 1.26.4b , a najdes ho na stranke DP, v sekci "Soubory".rad som pomohol :-P
Crayze - The Warrior Apprentice
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

zdravim, potreboval bych pomoct s UO na Vistach

nejdrive jsem si zkopiroval standartne moji instalaci UO AoS a pridal do registru jako jsem to delal na jinych kompech XP, neslo spustit, hazelo chybovou hlasku

tak jsem stahl UO ML, nainstalovat a uplne stejna chyba, klient ML pustit jde (nejaka verze 6.x.x.x), ale kdyz poustim 1264b primo nebo pres injection tak me to haze tu chybovou hlasku

chybova hlaska zni : UOReport::fatal:
UO does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM.
Přeji pěkný den!
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

dik, vyreseno, nova verze uo, kdyz se nainstaluje tak v registrech utvori pod Ultima Online klic "KR Legacy Beta", jenze ten starej klient potrebuje klic "1.0"

takze staci pridat klic "1.0" a obslehnout nastaveni
Přeji pěkný den!
Xander
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xander »

Zdravíško lidi, mám takový problém na Vistě nevidím (Bars) HP, manu, stamku. Myšleno nahoře v liště. Přišel jsem nato, že když deaktivuji AERO, tak se Bars zobrazuje. Nepřišel někdo na to jak to rozjet i se zapnutým Aerem?
Dík za info
Přikládám co vlastně myslím:
http://www.sukii.wz.cz/BAR.jpg
...
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Xander píše:Zdravíško lidi, mám takový problém na Vistě nevidím (Bars) HP, manu, stamku. Myšleno nahoře v liště. Přišel jsem nato, že když deaktivuji AERO, tak se Bars zobrazuje. Nepřišel někdo na to jak to rozjet i se zapnutým Aerem?
Dík za info
Přikládám co vlastně myslím:
http://www.sukii.wz.cz/BAR.jpg
uz si to moc nepamatuju, ale vypinat to nemusis, staci pouze nekde v nastaveni tech vizualnich nesmyslu neco vypnout, ale prijdes o ty pruhledny listy...
Odpovědět