UO + Vista
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
UO + Vista
V topicu co je v faq chybi vysvetleni kde a jak mam vypnout to data ex....Vedel by mi nekdo poradit?
Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti to vždycky hodí chybu, tak to bezpochyby někdo bude mít řešení.Darkness píše:Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
(Jinými slovy - jakou chybu? (ve smyslu "pokud možno její znění"))
post++;
Mám, hraju a jediné co mě zlobí je nahrávání některých scriptů do yoka, jinak si nemůžu stěžovat.Darkness píše:Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
Re: UO + Wista
ovládacie panely/systém/rozšírené systémové nastavenia/tabulka spresnenie/výkon/posledná tabulka (jednoduché, čo?Lucifers Angel píše:V topicu co je v faq chybi vysvetleni kde a jak mam vypnout to data ex....Vedel by mi nekdo poradit?

Mi to hodi tu chybu jeste predtim nez se to instaluje. Jak tam nabiha ta kolonka a neco stahuje:) Dag 50897 error Should be(dag 67830)Cpt.Rookie píše:Jestli ti to vždycky hodí chybu, tak to bezpochyby někdo bude mít řešení.Darkness píše:Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
(Jinými slovy - jakou chybu? (ve smyslu "pokud možno její znění"))
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Je to vlevo v menu, 5 radek od shora
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
-
- Slime Flourisher
Já mam visty a pokud ti to pude tak to preinstaluj...Darkness píše:Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo hraje uo a ma vistu??? Protoze me uo na viste nejde nainstalovat. Stahnu normalne z www.ultima.cz Age of shadow ale pak mi to vzdy hodi chybu na Xp mi to slo vzdy. Dik moc
tak ale kdyz to nepude tak ja mel trochu jiny postup
1. stahni to radsi z www.gamepark.cz
2visty jsou strasne pomali, muze se stat ze chvili nebudou nabyhat. v poho zajdi treba na zachod a pak to urco naskoci. Nainstalujes nastavis a jedem...pokud naky problem pisni jakej
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: UO + Wista
ja som si stiahol ultimu mondain legacy instalacia aj vsetko no problem, jedine co sa mi nepaci je ze mam bugly skill paper, no je pravda ze opravou respektive vymenou skinu desktopu by sa to mohlo spravit..bugly je tym sposobom ze miesto nazvu skillu vidim zhluky pismen iba..nie je to ziadne velke obmedzenie, v yoku mam skilly tiez 

Crayze - The Warrior Apprentice
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
klient do yoka, najodporucanejsi na DP (mozno aj jediny povoleny) je client verzie 1.26.4b , a najdes ho na stranke DP, v sekci "Soubory".rad som pomoholDarkness píše:Je nejakej rozdil mezi ultimou age f shadow a ultimou Gold??? Jinak kdy bych mohl stahnout toho klienta do yoka?? Dik

Crayze - The Warrior Apprentice
zdravim, potreboval bych pomoct s UO na Vistach
nejdrive jsem si zkopiroval standartne moji instalaci UO AoS a pridal do registru jako jsem to delal na jinych kompech XP, neslo spustit, hazelo chybovou hlasku
tak jsem stahl UO ML, nainstalovat a uplne stejna chyba, klient ML pustit jde (nejaka verze 6.x.x.x), ale kdyz poustim 1264b primo nebo pres injection tak me to haze tu chybovou hlasku
chybova hlaska zni : UOReport::fatal:
UO does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM.
nejdrive jsem si zkopiroval standartne moji instalaci UO AoS a pridal do registru jako jsem to delal na jinych kompech XP, neslo spustit, hazelo chybovou hlasku
tak jsem stahl UO ML, nainstalovat a uplne stejna chyba, klient ML pustit jde (nejaka verze 6.x.x.x), ale kdyz poustim 1264b primo nebo pres injection tak me to haze tu chybovou hlasku
chybova hlaska zni : UOReport::fatal:
UO does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running the setup.exe program located on your UO CD-ROM.
Přeji pěkný den!
Snad ti to pomůže..
http://www.kelevar.cz/forum/viewtopic.php?f=68&t=86622
http://www.kelevar.cz/forum/viewtopic.php?f=68&t=86622
Zdravíško lidi, mám takový problém na Vistě nevidím (Bars) HP, manu, stamku. Myšleno nahoře v liště. Přišel jsem nato, že když deaktivuji AERO, tak se Bars zobrazuje. Nepřišel někdo na to jak to rozjet i se zapnutým Aerem?
Dík za info
Přikládám co vlastně myslím:
http://www.sukii.wz.cz/BAR.jpg
Dík za info
...
uz si to moc nepamatuju, ale vypinat to nemusis, staci pouze nekde v nastaveni tech vizualnich nesmyslu neco vypnout, ale prijdes o ty pruhledny listy...Xander píše:Zdravíško lidi, mám takový problém na Vistě nevidím (Bars) HP, manu, stamku. Myšleno nahoře v liště. Přišel jsem nato, že když deaktivuji AERO, tak se Bars zobrazuje. Nepřišel někdo na to jak to rozjet i se zapnutým Aerem?
Dík za info