Dragon's Blood
Dragon's Blood
Už dlouho se snažím zjistit k čemu je Dragon's Blood, hledal jsem v nekro-kouzlech, obyč kouzlech... alchemii, receptech pro crafty a nikde nenachazím využití tohoto regu. Jen je informace na strance DP - Reagenty, že to je velmi účinná přisada do všech jedů.
Legie (navzdy!!)
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dragon's Blood
Megaultratajnej málemrecept na něco, kterej ti nikdo tady neprozradí, protože by tím přece naprosto zruinovali trh a svět a vypozoruj si to a vůbec.
Ale jinak na trhu/po icq ti to řekne asi každej. Protože v Českých Budějovicích by chtěl žít taky každej. Kromě mě teda.
Ale jinak na trhu/po icq ti to řekne asi každej. Protože v Českých Budějovicích by chtěl žít taky každej. Kromě mě teda.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 21.08.2008 15:52:37, celkem upraveno 1 x.
Nexios
No tak ses nam vypovidal a muzem jit spat..vid?Hunter píše:Megaultratajnej málemrecept na něco, kterej ti nikdo tady neprozradí, protože by tím přece naprosto zruinovali trh a svět a vypozoruj si to a vůbec.
Ale jinak na trhu/po icq ti to řekne asi každej. Protože v Českých Budějovicích by chtěl žít taky každej. Kromě mně teda.
Kdyz k tomu nemas co rict,.... tak radsi ani neodepisuj..dik
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Napodobne slecno, ta odpoved od Huntra byla myslim vice nez slusna, na foru se opravdu nepisi navody na questy, tajne krafti recepty a podobne veci.Aknah píše: No tak ses nam vypovidal a muzem jit spat..vid?
Uplne staci vedet, ze to vyuziti ma. Prijit si na nej budete muset sami.
Edit: pro Legenda - 50 ingu zlata, drahokamy, 10 rubinu, 10 citronu, 10 emerald, 10 sappires ;p
Naposledy upravil(a) Mara z Acoma dne 20.08.2008 21:41:54, celkem upraveno 1 x.
Show is over motherlovers!
- Legend Of Pain
- Pencil Master
No nezlob se na me,tak jsme se normalne zkusili optat, jestli je to tak tajny, dobre. ..stacilo to napsat a ne odpovedet, takovym typem jakym odpovedel Hunter.Nikdo po nikom nechce, aby tu prozrazoval tajny recepty. Clovek,aby se tady pomalu bal na neco optat , protoze se vzdycky najde nejake ten "pan chytrej" co si proste musi ulevit a postnout si svou "inteligentni" odpoved...Mara z Acoma píše:Napodobne slecno, ta odpoved od Huntra byla myslim vice nez slusna, na foru se opravdu nepisi navody na questy, tajne krafti recepty a podobne veci.Aknah píše: No tak ses nam vypovidal a muzem jit spat..vid?
Uplne staci vedet, ze to vyuziti ma. Prijit si na nej budete muset sami.
Edit: pro Legenda - 50 ingu zlata, drahokamy, 10 rubinu, 10 citronu, 10 emerald, 10 sappires ;p
-
- Orc Writer
:pHunter píše:Megaultratajnej málemrecept na něco, kterej ti nikdo tady neprozradí, protože by tím přece naprosto zruinovali trh a svět a vypozoruj si to a vůbec.
Ale jinak na trhu/po icq ti to řekne asi každej. Protože v Českých Budějovicích by chtěl žít taky každej. Kromě mně teda.
Necum