Pomoc s questy
Pomoc s questy
Pokud se se tu prosim najde nejake GM, ktere si najde cas a pomuze mi s questy at mi prosim napise na ICQ 248-340-024 nebo sem na forum a ja se ozvu.
Par GM jsem zkousel, ale nemaji cas.
Diky
Par GM jsem zkousel, ale nemaji cas.
Diky
Jdu se podívat co je vepředu....
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
vetsina gmek ma dost prace, pochybuju ze by si samovolne nekdo napsal, spis se skus podivat na web a je tam neco jako polozka kontakty, kazdy gm tam ma naky popisek a skus nekoho kdo tam ma questy, napis mu, quest mej dopredu co nejvic promysleny, nepouzivej slova jako "nejak, neco, mozna, asi" napis konkretni navrh, docela dobre zkusenosti sem mel s Kajem. Kdyz to naplanujes moc dopredu prihlasi se ti dost lidi ale prijde asi jen 30%, jinak datum naplanuj na vhodne datum, dobra je nedele, patek vecer je dost naprd (pulka lidi je nasrac, druha sedi jeste v hospe a zbytek jsou v dungu). Quest by mel mit solidni napad ale nemel by byt moc slozity (vetsina gm se ti vykasle na nejake skriptovani ci neco co by jim vzalo vic jak nekolik minut jejich casu). Nekdy se to da udelat i bez GM, staci mit predstavivost.Kamikaze píše:Prosim kdyby mi stacil hrac, tak napisu ze hledam hraceAmadeus píše:MnoSpíš si najdi nějakého hráče
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: