Možná se mi to jen zdá ale sever začal neobvykle lagovat. Počtem hrůču to určitě není a myslím že už to dělá dva dny. Zdá se mi to něbo je někde problém?
Jo vcera u pulnoci hrozne lagy, hodil se save a tak na pul minuty to prestalo a pak znovu. Spis mi prijde, ze vcera to asi 3s jelo jakz takz pak 2s zaseky a pak zase to 3s jelo a takhle dokola, dneska pred obedem ale lagy neustale, neda se hybat.
jenom je skoda ze kuli tomuhle tu je uz urcena sekce,aby kazdej nezakladal milion topiku... sem myslel ze clovek co tu hraje od roku 99 by to mel vedet :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Verdilith píše:jenom je skoda ze kuli tomuhle tu je uz urcena sekce,aby kazdej nezakladal milion topiku... sem myslel ze clovek co tu hraje od roku 99 by to mel vedet :p
omlouvám se všem jež tato moje nevědomost způsobí jakékoli problémy
Nevim nebyl sem tu takze nemuzu slouzit, ale tedka bylo pres tejden par kvestu a diky nic to taky mohlo lagovat, protoze kdyz je u sebe na jedny obrazovce tak pri soucasnem vykonovani cinnosti neroste bohuzel zatez na kouli aritmetickou radou ale exponencialne. Mohlo ttam neco zaseknout a viset to tam ... ale pochybuju, zkusim se na to nejak zamerit. ovsem kdyz nebudu afk.
Spise mi to prijde, ze je tu zase nejake makrujici prasatko. Protoze pred dvema dny se z niceho nic nedalo poradne hybat a po vyhruzce do sveta, ze se budou kontrolovat makra, to zahadne prestalo.
Lucifers Angel píše:Ale prdy DP prece nelaguje...Driv to byvalo horsi a toto patri ke hre....Je to normalní...DP Nelaguje .... (Citace z postu od me Lagy?)
Snazime se tu najit pricinu ne tu oplacet, ze nekdo jiny te sjel ve tvem topic. Nemas-li pridat neco hodnotneho, radeji mlc. A to plati pro vsechy mimo pokecu.