ruzne věci
ruzne věci
Kde prosim zjistim, ze PK stone v Dellu dava 15 killu a jak zjistim , na jak dlouho jsem v jailu? logy byly napsány ale čas nikde, a ten stone nekdo chce byt slusne PK chce jen vyzkouset nikoho nezabije, mackne na stoun a ejhle 15x kill a když je svine tak zabije 3x modraka a je PK ale levou zadní se vykoupí kde to je napsany? a jestli si to mam vypozorovat tak mam infarkt a nemel jsem byt doporucen na tento vinikajici shard.Dekuji
- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jak se stanete PK?
Každý obyvatel Dark Paradise přichází do země jako postava bezúhonná. Postavou červenou, vrahem, se stane tak, že zabije více než dva modré hráče. Toto se samozřejmě nevztahuje na zabíjení samotných PK či na války mezi guidami.
PK šutr je od toho, aby ses stal pk, tak je snad jedno, kolik killů ti to připočte.04.06.2007 12:44
Pokud se chcete stát s modrou postavou player killerem, byl pro Vás vytvořen specialní kámen na navýšení killů, který je umístěn u banky v Delucii. Použitím kamene se vyhnete případnému nedorozumění a problémům spojených s přechodem modrého charakteru na červený.
*GM Team*
Pokud se stane i Vám, že se proviníte a skončíte ve vězení, zjistěte si nejprve důvod Vašeho potrestání a výši trestu. Pokud máte již přidělenu vězeňskou sekeru, zjistíte výši trestu klepnutím na ni. POZOR - používáním sekery k jinému účelu, než je splnění trestu si tento pouze navyšujete. Pokud ji nemáte, požádejte o ni přes HELP - vzkaz pro GM.
Trest se se skládá ze dvou částí - jednak z doby po kterou budete uvězněn, jednak z počtu vězeňských logů, které musíte nasekat. Po odpracování trestu a uplynutí doby uvěznění poklepejte na vězeňskou sekeru a budete propuštěn. Zda jste propuštěn či nikoliv poznáte podle statusu Vaší postavy. Klikněte na ni, pokud obsahuje za jménem "[jailed]", jste stále uvězněn, pokud ne, můžete vězení opustit. Vězení opusťte přes HELPROOM, pokud zkusíte opustit vězení jiným způsobem, může dojít k nevratnému poškození nastavení Vaší postavy.
to myslíš vážně, novinky jsou od roku 2001 to jsem o tomto shardu neměl ani páru,takže bych uznal za vhodné to někam napsat kde to je na očích a né 1000 stránek z5 jses GM ci co? já myslím, že jsi taky fůru věcí nevěděl, já taky ne, něco mi řekli, něco jsem vyčet,ale fůru věcí ne a furt se tu ohání vypozoruj si to, kde to jsme v pozorovatelně nebo kde, fůra věcí není daná a když je vypozoruješ tak to lehce můžou GM změnit aniž by to hráči pořádně zjistili a pak řeknou, že jsem špatně pozoiroval,manipulování s lidmama, ale tp je v tomto státě normální jen jsem nevěděl, že to zasahuje tak daleko
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
to chce klid,snizi se ti sance na infarkt 
a to mi nerikej ze hraci co tu hrajou min rok(aspon tak bych usuzoval z tveho "pár zkušenějších hráčů jsem se ptal o tom žádní i z renemovaných guild a nevěděli") tohle neznaj,celkem zasadni novinka :p
jinak primo je napsano ze ten patnik je tam proto aby jsi se snadnou cestou stal pk z modraka,samozrejme ze je tu stale moznost(aspon prozatim),aby jsi se pkckem stal tim ze jako modrak zabijes jednoho modraka,pak dalsiho a dalsiho...ale beres na sebe to riziko ze to gm vyhodnoti jako neumerne kazeni hry anebo zabiti modrak modrakem za ucelem se obohatit,dostanes tve vytouzene killy a jako bonus navic par logu :p
tohle neni odeme,to mam z novinek viz novinka o patniku a novinka 31.10.2007 00:18 od triglava kde taky neco popisuje

a to mi nerikej ze hraci co tu hrajou min rok(aspon tak bych usuzoval z tveho "pár zkušenějších hráčů jsem se ptal o tom žádní i z renemovaných guild a nevěděli") tohle neznaj,celkem zasadni novinka :p
jinak primo je napsano ze ten patnik je tam proto aby jsi se snadnou cestou stal pk z modraka,samozrejme ze je tu stale moznost(aspon prozatim),aby jsi se pkckem stal tim ze jako modrak zabijes jednoho modraka,pak dalsiho a dalsiho...ale beres na sebe to riziko ze to gm vyhodnoti jako neumerne kazeni hry anebo zabiti modrak modrakem za ucelem se obohatit,dostanes tve vytouzene killy a jako bonus navic par logu :p
tohle neni odeme,to mam z novinek viz novinka o patniku a novinka 31.10.2007 00:18 od triglava kde taky neco popisuje
Naposledy upravil(a) Verdilith dne 15.08.2008 21:47:45, celkem upraveno 1 x.
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já jenom doplním:
Takže. Odpovědi jsi dostal (dokonce konkrétní a dokonce bez oblíbeného "vypozoruj si to"), takže již můžeš přestat dělat ze sebe neinformovaného, nabubřelého, bezmyšlenkovitě_klikajícího, paranoidního, jak_prase_píšícího a nevděčného človíčka a jít si třeba něco, ehm, vypozorovat nebo přečíst nebo tak.
Nevím, jak moc se to vztahuje na prohřešky mimo afk, předpokládám, že časy budou odpovídat, případně si je gm upraví podle svého. Každopádně určitě platí to, co psal Ian nahoře.pravidla píše: 1.AFK prohřešek všechny skilly -5%, 2 dny jail, 500 logů
2.AFK prohřešek všechny skilly -30%, 7 dní jail, 2000 logů
3.AFK prohřešek všechny skilly -60%, 14 dní jail, 4000 logů
Takže. Odpovědi jsi dostal (dokonce konkrétní a dokonce bez oblíbeného "vypozoruj si to"), takže již můžeš přestat dělat ze sebe neinformovaného, nabubřelého, bezmyšlenkovitě_klikajícího, paranoidního, jak_prase_píšícího a nevděčného človíčka a jít si třeba něco, ehm, vypozorovat nebo přečíst nebo tak.
post++;
- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
použij vyhledávání v internetovém prohlížečiAl Axa píše:to myslíš vážně, novinky jsou od roku 2001 to jsem o tomto shardu neměl ani páru
Vždyť já taky fůru věcí nevím, neznám, ale když už, tak se ptám kámošu a nevyčítám tu nic GMs:)Al Axa píše:já myslím, že jsi taky fůru věcí nevěděl, já taky ne, něco mi řekli, něco jsem vyčet,ale fůru věcí ne a furt se tu ohání vypozoruj si to, kde to jsme v pozorovatelně
Ona je ta hra zase o něco zajímavější, když nemáš vše naservírované pod nosem na stříbrném podnose

Re: ruzne věci
a kdo te sem doporucil?Al Axa píše: nemel jsem byt doporucen na tento vinikajici shard.Dekuji

To mas tak, ja treba mam strach kliknout na cokoliv, ale kazdej ostatni ti zase na cokoliv klikne a druzi pak maji srandu z toho jak nadava
Treba v cechu vampu, nebo kdyz mel nekdo pred barakem vec se jmenem Neklikat
Proste bud budes na vse i co neznas klikat a pak musis drzet pec, nebo si to napred musis zjistit
... a jste, proc mas prosim te ten nick?
edit by Excelsior: velmi smutný příběh lock..
Treba v cechu vampu, nebo kdyz mel nekdo pred barakem vec se jmenem Neklikat
Proste bud budes na vse i co neznas klikat a pak musis drzet pec, nebo si to napred musis zjistit
... a jste, proc mas prosim te ten nick?
edit by Excelsior: velmi smutný příběh lock..