NB Dung - Jesle
Jasne ze ano, lenze sa ti moze stat tak isto ako mne ze ked som tam vliezol a cakal na zaciatku pri tych pantheroch asi hodinku a nikto nevliezol, neviem no vzdy som isiel sam pokial som vladal. Vesper je nieco ine tam som stretol dost ludi s ktorymi sme to dali az po poklad.Morlith píše:ono sa tam mco nema chodit na solovku, aspon si myslim, ted mozes, ale v pocte je to lepsie, vzdy
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, teda ne že bych chtěl extrémně machrovat, ale chodím tam sám s craftem a dávám to bez větších problémů, což jaksi v jiném NB dungu s craftem bych moc nepochodil. Jinak nekro si to solne na zívačku, stačí mu wraitha. Jo jinak ještě s craftem mám neustále malou famu, takže nemám žádnou plusovou zbraň, jenom stříbrnou katanu....takže dá se to na solovku dát za kohokoliv, stačí jen zvolit vhodnou výbavu a trochu i přemýšletHinata píše:....... Snad len mag ktory to parne ustenuje do kriza a potom ubleskuje........

-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Mesmeric píše:
Ehm, teda ne že bych chtěl extrémně machrovat, ale chodím tam sám s craftem a dávám to bez větších problémů, což jaksi v jiném NB dungu s craftem bych moc nepochodil. Jinak nekro si to solne na zívačku, stačí mu wraitha. Jo jinak ještě s craftem mám neustále malou famu, takže nemám žádnou plusovou zbraň, jenom stříbrnou katanu....takže dá se to na solovku dát za kohokoliv, stačí jen zvolit vhodnou výbavu a trochu i přemýšlet
Jo a Skyhawka v kapse :p
Ne jesle jsou super, zazil jsem tam spoustu super akci kdyz se nas 6 NBaku seslo a sli jsme drsne boje s knechtama. Pro zkusenejsi hrace je to zase super moznost jak si neco v klidecku solnout....proste nechat tak jak je

No nebylo by spatny, kdyz by v nb dungach nesel skyhawk hazetGlorfindel píše:Mesmeric píše:
Ehm, teda ne že bych chtěl extrémně machrovat, ale chodím tam sám s craftem a dávám to bez větších problémů, což jaksi v jiném NB dungu s craftem bych moc nepochodil. Jinak nekro si to solne na zívačku, stačí mu wraitha. Jo jinak ještě s craftem mám neustále malou famu, takže nemám žádnou plusovou zbraň, jenom stříbrnou katanu....takže dá se to na solovku dát za kohokoliv, stačí jen zvolit vhodnou výbavu a trochu i přemýšlet
Ne jesle jsou super, zazil jsem tam spoustu super akci kdyz se nas 6 NBaku seslo a sli jsme drsne boje s knechtama. Pro zkusenejsi hrace je to zase super moznost jak si neco v klidecku solnout....proste nechat tak jak je.

Ale co tě nemá, stačil mi můj věrný zostrich, který už mě nasvém hřbetu nosí přibližně půl rokuGlorfindel píše:Mesmeric píše:
..........

A věř nebo ne, ale že existuje nějáký Skyhawk a jak se dá získat jsem se dozvěděl asi měsíc zpět

- Hellcleaver
- Misspelling Chicken
ako?Mesmeric píše:Ehm, teda ne že bych chtěl extrémně machrovat, ale chodím tam sám s craftem a dávám to bez větších problémů, což jaksi v jiném NB dungu s craftem bych moc nepochodil. Jinak nekro si to solne na zívačku, stačí mu wraitha. Jo jinak ještě s craftem mám neustále malou famu, takže nemám žádnou plusovou zbraň, jenom stříbrnou katanu....takže dá se to na solovku dát za kohokoliv, stačí jen zvolit vhodnou výbavu a trochu i přemýšletHinata píše:....... Snad len mag ktory to parne ustenuje do kriza a potom ubleskuje........
Koukám, že vytahuješ staré téma...to chceš popsat jak postupuji každou místností, či co? Prostě věř nebo ne, ale jestli se to dá udolat za crafta, tak nevidím důvod, proč by se to nedalo za jakoukoliv jinou postavu. Samozřejmě úplný NB to asi těžko dá solo, už jen z toho důvodu, že neví co je jaká potvora zač a taky se asi moc dobře nedostane k GH, GC, TMR, či MR. Prostě chodím tam s craftem se Zostem, přeber si to jak chceš.Amen píše:ako?Mesmeric píše:Ehm, teda ne že bych chtěl extrémně machrovat, ale chodím tam sám s craftem a dávám to bez větších problémů, což jaksi v jiném NB dungu s craftem bych moc nepochodil. Jinak nekro si to solne na zívačku, stačí mu wraitha. Jo jinak ještě s craftem mám neustále malou famu, takže nemám žádnou plusovou zbraň, jenom stříbrnou katanu....takže dá se to na solovku dát za kohokoliv, stačí jen zvolit vhodnou výbavu a trochu i přemýšletHinata píše:....... Snad len mag ktory to parne ustenuje do kriza a potom ubleskuje........
no nevim jak to tam kdo dava ale ja si vzal ještě jako nb negr par gc a gh a par tmr k tomu naky regy +15 komplet a vysekal sem to tam tak rychle že sem si to soloval celej měsíc zhruba 4* deně a to se mi pokaždý povedlo chytit poklad ten jeden akorat ten druhej jaksi někdo zapoměl doplnit
podle mě je nejtěžší nb dung vesper
podle mě je nejtěžší nb dung vesper
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele: