Otazky NBika
Otazky NBika
Chcel by som vediet nasledovne:
1.) Lvl 1 mapky, ci by sa nedali upravit tak aby boli kopatelne bez miningu a na funkciu clap ako v NB dungu. Ja ako NBik mam par tych mapiek ale nikto to nechce ist vykopat a nemam ani na locky. A nikto ich ani nechce kupovat pretoze vsetci argumentuju tak isto: To ne, mam toho tonu. Ja by som to velmi cenil pretoze by som mohol trenovat rozne skills aj mimo cechu aj neskor ked ma uz NB dung nepusti dnu.
2.) Zostrich, moj velmi verny pomocnik ako v dungu tak na dlhych cestach. Chcel by som sa spytat ci by Zost nemohol zrat blood bandaze ktore mu budu dvihat od 1 do 7 HP random. Mam celkom co robit aby som udrzal bandami sam seba.
1.) Lvl 1 mapky, ci by sa nedali upravit tak aby boli kopatelne bez miningu a na funkciu clap ako v NB dungu. Ja ako NBik mam par tych mapiek ale nikto to nechce ist vykopat a nemam ani na locky. A nikto ich ani nechce kupovat pretoze vsetci argumentuju tak isto: To ne, mam toho tonu. Ja by som to velmi cenil pretoze by som mohol trenovat rozne skills aj mimo cechu aj neskor ked ma uz NB dung nepusti dnu.
2.) Zostrich, moj velmi verny pomocnik ako v dungu tak na dlhych cestach. Chcel by som sa spytat ci by Zost nemohol zrat blood bandaze ktore mu budu dvihat od 1 do 7 HP random. Mam celkom co robit aby som udrzal bandami sam seba.
1) Na tyto mapy staci skill mining na 50% coz muzes natrenit ve chranenem dole uplne snadno a rychle... Locky jsou drahe, ale da se na ne vydelat v urcitych lokacich na mape...A nanestesti se tam da trenit myslim ze aji lip nez na mapkach, kde mas par monster...
2) Zosta je urcite dobry pomocnik na dlouhe cesty ale neni to zadny bojovnik sice umi dat ranu ale v prvni rade ma funkci jezditka.... takze to je zase o skillu, natrenuj si skill veterinary ( nebo tak nejak ) a pak ho budes moct healit bandami.
2) Zosta je urcite dobry pomocnik na dlouhe cesty ale neni to zadny bojovnik sice umi dat ranu ale v prvni rade ma funkci jezditka.... takze to je zase o skillu, natrenuj si skill veterinary ( nebo tak nejak ) a pak ho budes moct healit bandami.
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ad lvl 1 mapy: Mapy nejsou zaprve pro uplne nubiky, jedna se o celkem bezpecnej a pohodlnej zdroj mamonu, proto musis umet aspon neco na jejich vykopani a otevreni. Mining 51 real mas za 2 dny kopani v minocu a lockpicky jsou nezbytna investice kazdeho lovce pokladu. pokud mas char co nema lockpicking max 0. Pri pokladu tuto dovednost brzy natrenujes na hodnotu, kdy ti bude stacit jen par lockpicku na jeho otevreni. V neposledni rade se rid tim, ze nezvladnes-li neco sam/a tak si sezen kamarady. Nehrajes singleplayer hru.
Ad zost : Zost neni urcen jako jezditko na pomahani nubikum pri harvu. Nedokazes -li si jezditko udrzet nazivu, tak si budes muset kupovat porad novy, nebo chodit pesky. Od leceni jezditek je tu skill veterinary nebo kouzla. Pokud se ti skill veterinaty zda uzitecny a potrebny - natrenuj ho.
Edit: Pozde :p
Ad zost : Zost neni urcen jako jezditko na pomahani nubikum pri harvu. Nedokazes -li si jezditko udrzet nazivu, tak si budes muset kupovat porad novy, nebo chodit pesky. Od leceni jezditek je tu skill veterinary nebo kouzla. Pokud se ti skill veterinaty zda uzitecny a potrebny - natrenuj ho.
Edit: Pozde :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Re: Otazky NBika
Tohle je rozhodně velmi zajímavý nápad, který by šel bez nějakého většího herního dopadu zrealizovat jako taková blbinka navíc.Hinata píše:2.) Zostrich, moj velmi verny pomocnik ako v dungu tak na dlhych cestach. Chcel by som sa spytat ci by Zost nemohol zrat blood bandaze ktore mu budu dvihat od 1 do 7 HP random. Mam celkom co robit aby som udrzal bandami sam seba.
Rozhodně nechceme ze silných jezdítek dělat ještě silnější útočné summony (posilovat jejich přešitíschopnost), myslíme že současný stav je celkem ok.
Uvidíme.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasil bych s tim za predpokladu, ze by se zvysil gain u veterinary, protoze by to byl dalsi hrebik do rakve pro tenhle skill. Klidne bych ho natrenil , ale uz ted mi to prijde treba u clera zbytecny.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Tu ide o to ze mna absolutne nebavy treninovat skill tak ze 20 hodin musim pozerat serial a potom mozem ist kopat mapku. Viac ma bavi ak s toho pokladu v NB dungu vynesiem mapu aby som ju mohol hned ist vybit. Ale ved jasne jeden clovek nemoze menit zabehnute len kvoli tomu ze tu hru vidi inak=)
A ten zostrich, napriklad mam nieco cez 70 sw a taky walking spider je pre mna tvrdy super uz len preto ze ho neviem trafit ani za nic. Ten zostrich mi pomoze ho bud dorazit alebo mi pomaha cely cas podla toho ake mam stastie na miss. A verte mi neni sranda mlatit pavuka co ma 100 HP pol hodinu.
Triglav: Ja nechcem nejako zasahovat do jazditok. A nechcem ani robit z jasterice tank. Lamky a kone papaju seno=)
A ten zostrich, napriklad mam nieco cez 70 sw a taky walking spider je pre mna tvrdy super uz len preto ze ho neviem trafit ani za nic. Ten zostrich mi pomoze ho bud dorazit alebo mi pomaha cely cas podla toho ake mam stastie na miss. A verte mi neni sranda mlatit pavuka co ma 100 HP pol hodinu.
Triglav: Ja nechcem nejako zasahovat do jazditok. A nechcem ani robit z jasterice tank. Lamky a kone papaju seno=)
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Nj musis se smirit s tim ze nektere skilly na DP jsou delany tak ze k jejich natrenovani musis cumet na marko jak puk. Navic zrovna mapy pokladu by byli tak snadna korist bez potreby miningu a lockpickingu, ze by zas kazdej jen sedel na lodi a tahal mapy a do low lvl dungu by nikdo nemel potrebu chodit, protoze vse co tam muze padnout, pada take z mapek.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Zost neni urcen primarne k zabijeni to je spis skyhawk. Zosta tak muzes vyuzit ale ma sva omezeni a jedno z toho je ze mizi pri sejvu. Druhe je to ze kdyz umres klidne ti zabije partaka.
A co se tyce lvl1 map tak ten mining na 50 je hned aspon si muzes vydelat penize nosenim zeleza do banky a to muzes prodat craftum.
A co se tyce lvl1 map tak ten mining na 50 je hned aspon si muzes vydelat penize nosenim zeleza do banky a to muzes prodat craftum.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otazky NBika
Nechci ti do toho kecat, ale kdyby sis radši místo zosta za 12K koupil lamu za 5K a za zbylích 7K si koupil locky, tak vyřešíš problém s GP a rovnou potrénuješ tím, že budeš zabíjet místo zostaHinata píše:Chcel by som vediet nasledovne:
Kuk :)