Dělá mi problém zobrazování názvů skillů v tom okýnku skills co mám v UO rozbalené. Místo Detecting Hidden tam je kupříkladu "cting hid" a podobně pokažené názvy těch skilů či dokonce prohozené názvy..
Nepomáhá ani vymazání dektopu
Ten topic je o pár řádků níže http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?t=2910 .... ale tam taky není odpověd. smazání toho souboru mě osobně nepomáhá ikdyž ho smažu u všech postav (hned se vytvoří stejně špatně) a nepomáhá ani když mi ho pošle někdo komu to neblbne
Zdravím lidi, nevím čím to je, ale když dám updatnout mapu přez up2date tak mi to natáhne soubor i soubor skills.mul. Bohužel jsem vysledoval, že todle je zdroj problémů proč nejde UO spustit. Pokaždé vyhodí XPčka hlášku, že došlo k neočekávané chybě nebo co.. A UO prostě nenajede. Když tam nechám neopatchovaný soubor tak UO normálně najede. Nechal jsem si ten opatchovaný soubor poslat i od kámošů a vyhazuje to tu samou chybu. Neví někdo co stím? Může tam zůstat ta old verze?
Xander píše:Zdravím lidi, nevím čím to je, ale když dám updatnout mapu přez up2date tak mi to natáhne soubor i soubor skills.mul. Bohužel jsem vysledoval, že todle je zdroj problémů proč nejde UO spustit. Pokaždé vyhodí XPčka hlášku, že došlo k neočekávané chybě nebo co.. A UO prostě nenajede. Když tam nechám neopatchovaný soubor tak UO normálně najede. Nechal jsem si ten opatchovaný soubor poslat i od kámošů a vyhazuje to tu samou chybu. Neví někdo co stím? Může tam zůstat ta old verze?
muze. zkousel jsi -nv option? protoze co si pamatuju, tak skills.mul mi to nikdy netahalo.
-nv používám standartně, ale stejně to tahá i skills.mul
(zkoušeno i bez onoho parametru a stejně to samé)
Pokud to tam zůstat může a na mapu to nemá vliv tak to nebudu dál řešit, jen mě to zaskočilo, po updatu nefunkční UO
Předtím se mi to právě nikdy nestalo.. tak mě napadlo, že zkusím soubor po souboru co to dělá a byl to právě skills.mul. Tak mě napadlo jestli se stím třebas někdo nesetkal.
skills.idx je ten spatny soubor, ten spravny stahnete zde: www.nanotronix.cz/zeldy/skills.zip staci stahnout, rozbalit a puvodni soubor prepsat tady timto. Ten "porouchany" je bohuzel i v samorozbalovacim archivu dpmapa co je ke stazeni oficialne tady na strankach DP a stahne se i pri pouziti up2date. GM by se na to mohli podivat a ten soubor vymenit