Mag vs Negr armory
kdyz uz takovy zmeny..Pheme píše:Ale tak, kdyz se vam zda, ze je nektera postava moc silna, top dungy moc lehky a ztezovani dungu se prekona do tydne, tak proc neoslabit postavy poradne, at je pro vas hra vyzva a ne x stereotypnich hodin harveni, nebo cesty k deleni lootu
to se rovnou muze dat kompletni wipe a aspon ty prvni dva - tri mesice by byla sranda

to urcite tech 50 lidi ve spicce co by tu zustalo by se bavili nehorazneKlarka píše:kdyz uz takovy zmeny..Pheme píše:Ale tak, kdyz se vam zda, ze je nektera postava moc silna, top dungy moc lehky a ztezovani dungu se prekona do tydne, tak proc neoslabit postavy poradne, at je pro vas hra vyzva a ne x stereotypnich hodin harveni, nebo cesty k deleni lootu
to se rovnou muze dat kompletni wipe a aspon ty prvni dva - tri mesice by byla sranda
Je pravda, že + kovovky mají vysoký Ar ale jejich výroba je něco hrozného. +15 Myth robka se sice dá udělat ale za jakou cenu? Náklady jsou nehorázné a užitek minimální.
Má durabku 25 během 1 delší dungu jde na polovinu.
4 Pat: Pokud máš v dungu sebou nějakou socku (crafta, vampa bez fámy, negra ve slabém eqipu) tak se ti robka moc neničí bo do tebe nikdo nemlátí. Pokud jdeš ale dung kde jdou příšery jenom do tebe durabka padá a padá.
Adamantka má opravdu bídný Ar ale zase na druhou stranu její durabka za dung spadne o 1 bod i přes X úderů, které utrpí. Takže si svůj Ar udrží u kovovky v půlce dungu máte Ar jen od kůží.
Negro sice nedosahuje tak vysokého Ar ale všechno dožene Hpčkama.
Pokud by jste chtěli něco měnit tak bych zvýšil drop +5 a +10 letherů bo to mi příde nevyrovnané oprati dostupnosti kostí.
4 Pat: Pokud máš v dungu sebou nějakou socku (crafta, vampa bez fámy, negra ve slabém eqipu) tak se ti robka moc neničí bo do tebe nikdo nemlátí. Pokud jdeš ale dung kde jdou příšery jenom do tebe durabka padá a padá.
Adamantka má opravdu bídný Ar ale zase na druhou stranu její durabka za dung spadne o 1 bod i přes X úderů, které utrpí. Takže si svůj Ar udrží u kovovky v půlce dungu máte Ar jen od kůží.
Negro sice nedosahuje tak vysokého Ar ale všechno dožene Hpčkama.
Pokud by jste chtěli něco měnit tak bych zvýšil drop +5 a +10 letherů bo to mi příde nevyrovnané oprati dostupnosti kostí.
Naposledy upravil(a) Empair dne 05.08.2008 12:04:47, celkem upraveno 1 x.
jojo kosti je maloEmpair píše:Je pravda, že + kovoky mají vysoký Ar ale jejich výroba je něco hrozného. +15 Myth robka se sice dá udělat ale za jakou cenu? Náklady jsou nehorázné a užitek minimální.
4 Pat: Pokud máš v dungu sebou nějakou socku (crafta, vampa bez fámy, negra ve slabém eqipu) tak se ti robka moc neničí bo do tebe nikdo nemlátí. Pokud jdeš ale dung kde jsou příšery jenom do tebe durabka padá a padá.
Adamantka má opravdu býdný Ar ale zase na druhou stranu její durabka za dung spadne o 1 bod i přes X úderů, které utrpí. Takže si svůj Ar udrží u kovovky v půlce dungu máte Ar jen od kůží.
Negro sice dosahuje Ar ale všechno dože Hpčkama.

EDIT: po dalsim centralnim pruzkumu a zjiteni sem usoudil ze kuzi je opravdu malo a chtelo by to co nejvic pridat do dropu a kostim treba uplne zrusit drop :PPP
Drop neměnit. Je to vyrovnaný, jenom zrovna Tobě to tak nepřijde a já to chápu.
Za pár let, co hraju jsem až nedávno sehnal + 20 komplet a to jsem ho koupil od Empa, jinak mi nikdy nepadly + 20 rukavice, dokonce jsem se na to i ptal GM, jestli není někde chyba, že za takovou dobu to nepadne, ale nebyla. Přitom + 25 mi padlo hafec kompletů. Prostě haluz.
+ 5 a +10 jsou plné truhly pokladů, dá se toho za den nahrabat tuna.
Za pár let, co hraju jsem až nedávno sehnal + 20 komplet a to jsem ho koupil od Empa, jinak mi nikdy nepadly + 20 rukavice, dokonce jsem se na to i ptal GM, jestli není někde chyba, že za takovou dobu to nepadne, ale nebyla. Přitom + 25 mi padlo hafec kompletů. Prostě haluz.
pls v jakych pokladech ?Leny-m píše:Drop neměnit. Je to vyrovnaný, jenom zrovna Tobě to tak nepřijde a já to chápu.
Jojoj pada to, kdyz se dostanes tak na 70ks +5platu mas tak 15ks +5 kuzi. Podle me jich ale zas tak malo neni spis ten bonus je tak maly ze vetsina lidi oblece obyc kuze a tohle susi v bance.Leny-m píše:Samozřejmě lvl 1,2 pokud to z toho nebylo jasné a pokud bylo, tak nepruď :-pKeeper píše:pls v jakych pokladech ?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Supr, nejsem jedinej, kdo z toho tahá tuny zbytečnýho železa :p docela jsi mě uklidnil, původně jsem se na to totiž chtěl zeptat :pByotch píše:Jojoj pada to, kdyz se dostanes tak na 70ks +5platu mas tak 15ks +5 kuzi. Podle me jich ale zas tak malo neni spis ten bonus je tak maly ze vetsina lidi oblece obyc kuze a tohle susi v bance.
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak z lvl4 mapiek mi padaju permanentne iba leather alebo ring casti:p na platy som nemal stastie uz hooodne dlho. nebudem rozoberat radsej temu, ze cena mapiek je mrte predrazena v porovnani s tym co z nich pada. Kedysi boli tie mapy lacnejsie, nemenil sa ani drop v nich ani ich padavost a cena isla hore... chory trh. 15 lvl4 mapiek a v priemere som z nich ziskal itemy a gp v hodnote 60-90k
edit: trochu ot iba si vylievam svoje zranene ego, sfera nedopriala
edit: trochu ot iba si vylievam svoje zranene ego, sfera nedopriala

[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
1)Zkoušel jsem to ale psalo mi to že moje sily na to nestaci nebo tak nejak. Poradi nekdo jak na to?Empair píše:+15 Myth robka se sice dá udělat...
2) Nevite cim je ovlivnena uspesnost/neuspesnost pri vytvareni +kovovych rob? delal jsem +15 blood a 3*fizz nebo jen nahoda?
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Čím menší úd, tím menší fizz ?Keeper píše:hmmm tak to ale zavisi na necem jinem !!!!Bejkal píše:Keeper píše: takze ty neudelas zadnoujeste mi ani jedna nefizla
edit: ježíš !! tohle je diskuze. to se omlouvám.
Fizzovost závisí na tom jak se chce sféře, případně na tom jakou má náladu Baltův pes. Ale každopádně se tu omílalo, že +kovovky budou dost fizzovat.
Naposledy upravil(a) Piscot dne 27.08.2008 13:56:08, celkem upraveno 1 x.