Tharr píše:Dextere .. a poradil by jsi mi co s tím?
Treba ja na svym pocitaci neloguju jako administrator a obcas se mi (vyhradne u UO) stavalo, ze k nekterymu souboru jsem najednou nemel pristupova prava. Neumim si vysvetlit proc, ale musel jsem prelogovat na amina a spravit to.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Jezisis todle se mi stavalo taky. A prosimte nemas jednodusi nez otravovat 20 lidi, navic gm reinstalovat ultimu jak uz ti tady lidi napsali?? Dyt na dnesnich PC je to otazka par minut OMG! A uspech je skoro zaruceny.
Big Bud píše:Dyt na dnesnich PC je to otazka par minut OMG!
a kdopak to instaloval tobě ? a vůbec co to je za blbej zvyk všechno reinstalovat? taky když ti padnou vidle, tak to celý smažeš a instaluješ znova? lidi trochu kreativity ne ?
a kdopak to instaloval tobě ? a vůbec co to je za blbej zvyk všechno reinstalovat? taky když ti padnou vidle, tak to celý smažeš a instaluješ znova? lidi trochu kreativity ne ?
Co kdo instaloval me? Ja sem takovy skillah ze si zvladnu uo nainstalovat sam dokonce!!! Jinak teda nechapu proc si quotoval tu moji vetu kdyz si na ni nezareagoval ale budiz :p A ano reinstalace je nejednoduzssi reseni v jeho pripade a myslim si ze i ve vsech ostatnich.
Já když mám problém s pc, tak pokud to jde, udělám zálohu a "format c:" ...