Questy Cechu Nekromantov
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Questy Cechu Nekromantov
Pokial ste mladým služobníkom Smrti a hľadáte pomoc, cech je správne miesto kde by ste mohli takúto pomoc získať. Nič však nieje zadarmo, a to platí aj pre charitu cechu.
Pokial prejavíte záujem o pomoc z charity snažte sa prosím dodržať nasledovný postup:
- kontaktujte ma prostredníctvom ICQ ktoré je uvedené na červenej tabulke v cechu (Mir -284094134)
- nemá zmysel sa dožadovať pomoci okamžite. Pokial obdržím vašu správu odpoviem vám kedy približne budem mať čas.
- pokial vám odpoveď z nejakého dôvodu nedorazí tak v cechu ma zastihnete osobne a môžte žiadosť o predmety z charity povedať aj v hre.
- predmety z charity sú určené hlavne hráčom ktorý práve začali hrať na Dark Paradise a nemajú skúsenosti s Ultimou Online.
- nemá zmysel sa dožadovať pomoci z charity ak nieste schopný vstúpiť na pôdu Cvičiska v cechu nekromantov.
- nemá zmysel sa dožadovať pomoci z charity bez splnenia questíku ktorý vám zadám.
Predmety z charity niesú vydávané zadarmo. Aby ste ich dostali musíte splniť jednoduchú úlohu, ktorá bude odstupňovaná podla vašich herných schopností. Vo väčšine prípadov nepotrebujete k ich splneniu bojovať.
Cech tiež poskytuje určitý výcvik mladším hráčom. Ten je zložený z niekolkých takýchto questov, a odmeny majú rôznu formu - od predmetu až po výuku niektorých bojových taktík, pričom obtiažnosti i odmeny za jednotlivé questy sú vyššie a vyššie
Pokial prejavíte záujem o pomoc z charity snažte sa prosím dodržať nasledovný postup:
- kontaktujte ma prostredníctvom ICQ ktoré je uvedené na červenej tabulke v cechu (Mir -284094134)
- nemá zmysel sa dožadovať pomoci okamžite. Pokial obdržím vašu správu odpoviem vám kedy približne budem mať čas.
- pokial vám odpoveď z nejakého dôvodu nedorazí tak v cechu ma zastihnete osobne a môžte žiadosť o predmety z charity povedať aj v hre.
- predmety z charity sú určené hlavne hráčom ktorý práve začali hrať na Dark Paradise a nemajú skúsenosti s Ultimou Online.
- nemá zmysel sa dožadovať pomoci z charity ak nieste schopný vstúpiť na pôdu Cvičiska v cechu nekromantov.
- nemá zmysel sa dožadovať pomoci z charity bez splnenia questíku ktorý vám zadám.
Predmety z charity niesú vydávané zadarmo. Aby ste ich dostali musíte splniť jednoduchú úlohu, ktorá bude odstupňovaná podla vašich herných schopností. Vo väčšine prípadov nepotrebujete k ich splneniu bojovať.
Cech tiež poskytuje určitý výcvik mladším hráčom. Ten je zložený z niekolkých takýchto questov, a odmeny majú rôznu formu - od predmetu až po výuku niektorých bojových taktík, pričom obtiažnosti i odmeny za jednotlivé questy sú vyššie a vyššie
Naposledy upravil(a) Mir dne 23 kvě 2007 12:54, celkem upraveno 1 x.
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Quest: Zlodejský elfovia
Z cechu nekromantov bolo ukradnutých niekolko kusov obradnych kostennych brnení. Ukázalo sa že ich ukradli temný elfovia.
Len spirituálna energia môže rozoznať tieto vzácne brnenia od obyčajných, len zrak ducha ich nájde.
Vyhľadajte ma a navediem vás na správnu cestu.
Mir, Správca Cechu Nekromantov
(Ak ste Nb nekromancer vyhľadajte ma v hre, dostanete dalšie inštrukcie. Quest už beží niekolko týždňov ale stále sa mi nepodarilo rozdať odmeny úspešným riešitelom, tak sa snažte. Questu sa môžete účastniť len raz)
Len spirituálna energia môže rozoznať tieto vzácne brnenia od obyčajných, len zrak ducha ich nájde.
Vyhľadajte ma a navediem vás na správnu cestu.
Mir, Správca Cechu Nekromantov
(Ak ste Nb nekromancer vyhľadajte ma v hre, dostanete dalšie inštrukcie. Quest už beží niekolko týždňov ale stále sa mi nepodarilo rozdať odmeny úspešným riešitelom, tak sa snažte. Questu sa môžete účastniť len raz)
I believe in miracles.
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Prvý výpad do temnoty
Mnoho stáročí boli cintoríny v okolí britských miest prirodzeným zdrojom temnej sily lákali všetky neživé tvory zo širokého okolia. Mnoho storočí boli tieto zdroje pod našou kontrolou, ale ako čas plynul tak upadávala.
Tak podradné bytosti ako Lichovia ktorý spadajú do našej moci sa týchto zdrojov zmocnili a snažia sa čerpať z nich energiu aby mohli proti nám znova povstať...
To nemôžeme dovoliť. Dnes som zvolal malú skupinku... Prišli dvaja členovia Rady - Archibald a Tyrian. Naše tiché výzvy tiež vypočuli Leviathan, Markus a Pither.
Prvý útok v oblasti ostrova Verity ostal ovenčený nádherným úspechom. Naša spojená sila rozdrvila odpor behom niekolkých krátkych minút a rýchlo sme sa vrátili do Chrámu kvôli preskupeniu...
Druhý útok sme viedli na cintorín za mestom Nujelm. Tu už bol odpor o niečo tvrdší. Tu sme natrafili na odpor prvého licha ktorý čerpal silu z tohto miesta a v jeho pieskovcovej krypte sme objavili bránu do jeho úkrytu v alternatívnej dimenzii.
Až ked sme tam vstúpili uvedomili sme si že je to pasca. Ocitli sme sa obklúčený kŕdlom harpyí a museli sme si prebojovať cestu cez štyry cely plné hadov, pavúkov a iných príšer.
Nakoniec sme teda z tejto pasce unikli, ale pre budúcnosť budeme musieť byť opatrný.
Mnoho stáročí boli cintoríny v okolí britských miest prirodzeným zdrojom temnej sily lákali všetky neživé tvory zo širokého okolia. Mnoho storočí boli tieto zdroje pod našou kontrolou, ale ako čas plynul tak upadávala.
Tak podradné bytosti ako Lichovia ktorý spadajú do našej moci sa týchto zdrojov zmocnili a snažia sa čerpať z nich energiu aby mohli proti nám znova povstať...
To nemôžeme dovoliť. Dnes som zvolal malú skupinku... Prišli dvaja členovia Rady - Archibald a Tyrian. Naše tiché výzvy tiež vypočuli Leviathan, Markus a Pither.
Prvý útok v oblasti ostrova Verity ostal ovenčený nádherným úspechom. Naša spojená sila rozdrvila odpor behom niekolkých krátkych minút a rýchlo sme sa vrátili do Chrámu kvôli preskupeniu...
Druhý útok sme viedli na cintorín za mestom Nujelm. Tu už bol odpor o niečo tvrdší. Tu sme natrafili na odpor prvého licha ktorý čerpal silu z tohto miesta a v jeho pieskovcovej krypte sme objavili bránu do jeho úkrytu v alternatívnej dimenzii.
Až ked sme tam vstúpili uvedomili sme si že je to pasca. Ocitli sme sa obklúčený kŕdlom harpyí a museli sme si prebojovať cestu cez štyry cely plné hadov, pavúkov a iných príšer.
Nakoniec sme teda z tejto pasce unikli, ale pre budúcnosť budeme musieť byť opatrný.
I believe in miracles.
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Čierny mrak starostí znovu zahalil moju myseľ...
Čas znovu ukázal že aj keď je možné nájsť v snahe pomoc od iných tak v rozhodnutiach ostane nakoniec každý sám, aj v tom ktorého vykonanie ma ešte len čaká.
Zajtra... vlastne už dnes sa znovu zídeme a znova ostane len na mne učiniť rozhodnutia ktoré môžu stáť životy niekoho z nás. Niekto ich urobiť musí.
Tentokrát to nebude prechádzka ružovou záhradou ako posledne, i keď pravda je tá že sa to trochu zvrtlo, ale nestalo sa nič vážneho. Boje v minulom týždni boli vykonané rýchlo a precízne otázka ale je či sme nevzbudili pozornosť našich nepriatelov.
Jediné čo môžem robiť je hľadať dalej nielen odpovede ale hlavne otázky...
Čas znovu ukázal že aj keď je možné nájsť v snahe pomoc od iných tak v rozhodnutiach ostane nakoniec každý sám, aj v tom ktorého vykonanie ma ešte len čaká.
Zajtra... vlastne už dnes sa znovu zídeme a znova ostane len na mne učiniť rozhodnutia ktoré môžu stáť životy niekoho z nás. Niekto ich urobiť musí.
Tentokrát to nebude prechádzka ružovou záhradou ako posledne, i keď pravda je tá že sa to trochu zvrtlo, ale nestalo sa nič vážneho. Boje v minulom týždni boli vykonané rýchlo a precízne otázka ale je či sme nevzbudili pozornosť našich nepriatelov.
Jediné čo môžem robiť je hľadať dalej nielen odpovede ale hlavne otázky...
I believe in miracles.
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Odhalili nás. Naše výpady boli v posledné týždne až príliž otvorené. Síce nám nemôžu už priamo ublížiť, aspoň nie tak bolestivo ako pred rokmi, ale stále sme v ohrození.
Nastal čas ukuť pevnú reťaz a zviazať im tie ich schátralé ruky a nohy pevnými okovami. Lichovia niesú pánmi nemŕtvych.
Ak sa to nepodarí teraz tak začne skutočný boj...
Nastal čas ukuť pevnú reťaz a zviazať im tie ich schátralé ruky a nohy pevnými okovami. Lichovia niesú pánmi nemŕtvych.
Ak sa to nepodarí teraz tak začne skutočný boj...
I believe in miracles.
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
*Oprasil si robu a usadil sa do kresla. Zakrical "Vas In Lor" a vsetky sviece v miestnosti vzblkli ohnom. Prizmuril oci a pozrel sa premyslajuc na vycistenu knihovnu.*
"Cistil som to cely den, vsetok ten prach zo spalenych reagentov.... Ani som si nevsimol kolko miesta ten prach zaberal. Zda sa mi, ze to tu mame akesi prazdne!"
*Zavrel oci a zacal premyslat. V tom otvoril dlan a v zostarnutej ruke sa mu objavilo pero. Aj ked bol stary, energie mal stale dost.*
"Zaujimalo by ma ako ziju moji Acolyti vo svete, ako sa im dari a co robia. Cech je plny knih od prastarych mudrych necromantov, vsetky su uz mnohokrat precitane a jedine co ich drzi pokope je magia. Hmmm to miesto v knihovne treba nejak vyplnit. Myslim, ze viem ako na to..."
"Zobral kus Pergamenu a zacal pisat:"
Davam na vedomie vsetkym mladym necromantom, ze odmenim kazdeho z Vas, kto do cechovnej charity vhodi knihu s vlastnou mudrostou. Zaujima ma Vase bytie v Temnom Raji a musime vyplnit prazdne miesto v knihovne. Piste verse, piste strofy, hoci aj cele texty. Podmienkou je pisat o nasom temnom posolstve. Vase prace vyhodnotim presne o tyzden.
S pozdravom Castian D'Jantis, spravca Cechu nekromantov.
*Oprel sa do kresla, povzdychol si a zacal po dlhom dni oddychovat*
Kazdy kto sa chce zucastnit, nech na vlastne naklady zakupi u Vendora knihu, vyplni jej nazov, podpise sa a napise text o necromancii. Moze pisat co ho napadne, ci uz poeziu alebo prozu. Od jedneho Nekromanta je ocakavany iba jeden pribeh. Moze byt zapisany aj vo viacerych knihach, v tom pripade bude kazda kniha oznacena vo svojom nazve aj poradovym cislom. Na koniec pribehu dopise cislo svojho ICQ, aby som sa s nim mohol spojit. Odmenim vsetky knihy ktore budu stat za odmenu. Uloha je urcena zacinajucim necromancerom a tomu, kto maj chut zapojit sa.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Zvolavam kazdeho questuchtiveho nekromanta dna 21.2.2008 o 20:00 do cechu Nekromantov. Usporaduvam quest, ktory bude musiet riesit kazdy nekromant samostatne. Odmenu dostane ten, kto quest splni ako prvy.
Odmenou bude NB runa.
Kazdy bude mat tie iste prilezitosti splnit Quest, nikto nebude uprednostneny. Vyhodu vsak bude aktivita a zaujem.
Blizsie informacie o queste zistite 21.2.2008 o 20:00 v cechu Nekromantov.
Quest je usporaduvany hlavne pre hracov zacinajucich a je vyzadovane RP!
Odmenou bude NB runa.
Kazdy bude mat tie iste prilezitosti splnit Quest, nikto nebude uprednostneny. Vyhodu vsak bude aktivita a zaujem.
Blizsie informacie o queste zistite 21.2.2008 o 20:00 v cechu Nekromantov.
Quest je usporaduvany hlavne pre hracov zacinajucich a je vyzadovane RP!
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]