6vs6 Capture the Flag - Turnaj
6vs6 Capture the Flag - Turnaj
Vazeni a mily hraci , troufam si oznamit , ze se bude konat snad 1. CTF (capture the flag) turnaj co kdy na DP byl.Turnaj se bude konat vzdy ve 20:00 , kazdy ctvrtek. Proc ctvrtek? Protoze turnaj bude rozlozen na 3 terminy aby si zahralo co nejvic lidi , tzn. ze bude kazdy tyden ve ctvrtek dany termin.Prvni kolo bude zacinat ctvrtek pristi aby jste meli cas usporadat tymy
Tato hra vzpociva v tom , ze se na zacatku rozdely 2 tymy (jeden cerveny a druhy modry) , kazdy tym ma svuj flag (v tomto pripade lopatu ) a vas ukol je vzit nepriteli jeho flagu a donest ji na svou.Tim ziskavate bod.Zabity flager bude mit flagu v tele , takze ji musite vzit a vratit zpet.
Pravidla jsou nasledujici :
- Na turnaj se mohou hlasit vsechny rasy v jakemkoliv poradi , tzn. treba 6 rangu , nebo 6 magu , 4 warrove a 2 clerici , proste jak chcete ..z toho vyplyva , ze cely turnaj bude 6vs6.
Vseobecna pravidla :
1., zakaz hazeni jakychkoliv zdi , summonu , hiddovani a autolootu.
2., hrac si sebou bude moci vzit ekvip do tohoto rozpolozeni : Brnka (valorite max.) , Zbrane (jakykykoliv druh , ovsem max. +7) , Vampiri budou moci morfovat impy i gargy , ale jenom v Low horizitu , lootovani jinych tel nezli je to vase je PRISNE zakazano (nepocita se , kdyz chcete flagerovi vzit flag ).Ress kriz budete mit na svem startovisti u sve flagy (lopaty).Bud vas ressne cleric i s vecma nebo kdyz zabijou clera , mate smulu a ressnete se u krize + vylootite.
3., prisny zakaz jezdeni na koni , cely turnaj budete chodit po svych
4., Vstupne na turnaj bude pro hrace 10k , divaci (ve forme ducha) 15k a VIP mista se budou hlasit ke me a budou v hodnote 25k
5.,Bude 6 tymu , kazdy tyden odehraji zapas 2 tymy , vitezny tym postupuje s cenami 50k + Lord.Ty 3 tymy , ktere postoupi budou hrat kazdy s kazdym , podle vysledku postoupi nejlepsi 2 , kteri mezi sebou odehraji finale , tym ktery vyhraje obdrzi ceny : .....
6., Registrace : budete mi psat na ICQ (202841252) ve forme toho , ze mi napise kapitan tymu + jeho sestavu , prvnich 6 kapitanu , kteri se mi ozvou co nejdrive vyberu do turnaje.Jestli nekomu neco nebude jasny , rad to kapitanovi vysvetlim. A TED POZOR : na turnaj se mohou prihlasit povolani s libovolnymi skilly , takze i zacinajici hraci maji sanci si okusit trochu jinaci zabavy nez zabijeni na HB . Dalsi duvod proc nevahat a napsat mi co nejdrive!
Upozorneni : vsecky veci si vemte svy a hlavne nezapomente na kopu svitku :p
Tato hra vzpociva v tom , ze se na zacatku rozdely 2 tymy (jeden cerveny a druhy modry) , kazdy tym ma svuj flag (v tomto pripade lopatu ) a vas ukol je vzit nepriteli jeho flagu a donest ji na svou.Tim ziskavate bod.Zabity flager bude mit flagu v tele , takze ji musite vzit a vratit zpet.
Pravidla jsou nasledujici :
- Na turnaj se mohou hlasit vsechny rasy v jakemkoliv poradi , tzn. treba 6 rangu , nebo 6 magu , 4 warrove a 2 clerici , proste jak chcete ..z toho vyplyva , ze cely turnaj bude 6vs6.
Vseobecna pravidla :
1., zakaz hazeni jakychkoliv zdi , summonu , hiddovani a autolootu.
2., hrac si sebou bude moci vzit ekvip do tohoto rozpolozeni : Brnka (valorite max.) , Zbrane (jakykykoliv druh , ovsem max. +7) , Vampiri budou moci morfovat impy i gargy , ale jenom v Low horizitu , lootovani jinych tel nezli je to vase je PRISNE zakazano (nepocita se , kdyz chcete flagerovi vzit flag ).Ress kriz budete mit na svem startovisti u sve flagy (lopaty).Bud vas ressne cleric i s vecma nebo kdyz zabijou clera , mate smulu a ressnete se u krize + vylootite.
3., prisny zakaz jezdeni na koni , cely turnaj budete chodit po svych
4., Vstupne na turnaj bude pro hrace 10k , divaci (ve forme ducha) 15k a VIP mista se budou hlasit ke me a budou v hodnote 25k
5.,Bude 6 tymu , kazdy tyden odehraji zapas 2 tymy , vitezny tym postupuje s cenami 50k + Lord.Ty 3 tymy , ktere postoupi budou hrat kazdy s kazdym , podle vysledku postoupi nejlepsi 2 , kteri mezi sebou odehraji finale , tym ktery vyhraje obdrzi ceny : .....
6., Registrace : budete mi psat na ICQ (202841252) ve forme toho , ze mi napise kapitan tymu + jeho sestavu , prvnich 6 kapitanu , kteri se mi ozvou co nejdrive vyberu do turnaje.Jestli nekomu neco nebude jasny , rad to kapitanovi vysvetlim. A TED POZOR : na turnaj se mohou prihlasit povolani s libovolnymi skilly , takze i zacinajici hraci maji sanci si okusit trochu jinaci zabavy nez zabijeni na HB . Dalsi duvod proc nevahat a napsat mi co nejdrive!
Upozorneni : vsecky veci si vemte svy a hlavne nezapomente na kopu svitku :p
Jak se pozna kdo nese vlajku? Jeste bych zakazal rezani tel.
Naposledy upravil(a) Rudokop dne 28 lis 2006 23:45, celkem upraveno 1 x.
Vizi, Vilsne, Hantre, Ele,
jdete vsichni dopr....
jdete vsichni dopr....
- Bleda tvar
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
klouk?Pallando píše:podle me by byl dobrej nejakej klobrc s rvavou barvou (roba, s ohledem na cobbovky a magesky asi ne) jenze to by zas vamp nemohl :p
[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
No ja teda nepochopil na kolik bodu se bude hrat, ale kazdopadne by mela byt nekde v zakladne banka, pac nemuzes behat se spotrebakem na naky dlouhy fajt. Takze i zmena zbrane by pak byla mozna? Jen hadam...Stain píše:Co roby pro magy a nekry? A "brnka" pro ne? Neomezený?
Muzu si vzit 2 zbrane?
Popravde se mi ten napad libi a kdyby zacalo nake GM uvazovat o naskriptovani nake podobne areny...
[color=violet]Fluffy Bunny[/color]
- Stain
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Coz o to napad to je skvelej, budou to fakt zajímavý jatka:). Mozna by se melo resit nejak prelivani fame, pokud to bude dlouhej boj, tak skupina co bude dostavat na zadek, pak uz nebude mit sanci na prevrat.Misery píše: Popravde se mi ten napad libi a kdyby zacalo nake GM uvazovat o naskriptovani nake podobne areny...
My skin is not my own - Leto II. Děti Planety Duna
si vemes zbran ze sutru a lootit se nemuze, tak coStain píše:Coz o to napad to je skvelej, budou to fakt zajímavý jatka:). Mozna by se melo resit nejak prelivani fame, pokud to bude dlouhej boj, tak skupina co bude dostavat na zadek, pak uz nebude mit sanci na prevrat.Misery píše: Popravde se mi ten napad libi a kdyby zacalo nake GM uvazovat o naskriptovani nake podobne areny...
[color=violet]Fluffy Bunny[/color]