Chtěl bych se zeptat proč se mi stále posílají na email zprávy o tom, že někdo reagoval na to co jsem napsal na foru?
V nastavení profilu to mám vyplé a přesto se to posílá a mazas si každý den 50 zpráv mě už kapku vadí
dík za pomoc
Upozornění na odpověď v tématu
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Upozornění na odpověď v tématu
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
hehe nehunti posty to je schválně aby jsi psal co nejmíň (a máš další email =)))
Edit: po spuštění fóra mi to taky dělalo a nějak se to tu řešilo a dle mého vyřešilo ale nepamatuji se jak to bylo přesně - hledej ... každopádně teď už mi chodí jen upozornění na PMku.
Edit: po spuštění fóra mi to taky dělalo a nějak se to tu řešilo a dle mého vyřešilo ale nepamatuji se jak to bylo přesně - hledej ... každopádně teď už mi chodí jen upozornění na PMku.
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Re: zpráva o reakci
Profil > Vždy mně upozornit na odpovědi:Denny píše:Chtěl bych se zeptat proč se mi stále posílají na email zprávy o tom, že někdo reagoval na to co jsem napsal na foru?
V nastavení profilu to mám vyplé a přesto se to posílá a mazas si každý den 50 zpráv mě už kapku vadí
dík za pomoc
Pošle e-mail když někdo odpoví na vámi poslané téma. Toto může být změněno kdykoli před odesláním nového tématu. Ano Ne
nekdo to blbe nastavil a je to defaultne no
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: