Ahoj,
narazil jsem na chybu u Ebony staffky.
- Po oprave statu vzdy shodi boost +10 STR, ktery stafka dava. Pouze po sundani hole (-nabiti) a naseldene oprave statu ja zase vse OK.
Edit: ID stafky - 0x40210526
Doted jsem pouzoval Oak stafky a u nich to takto "neblblo". Slo by to prosim opravit?
Predem diky.
Ebony Quarter Staff
Re: Ebony Quarter Staff
Ahoj,
zkoušel jsem to také, a opravdu to nedělá to, co to dělá u těch slabších holí. Nechal jsem to prohlédnout ve scriptu. Snad bude brzy opraveno.
zkoušel jsem to také, a opravdu to nedělá to, co to dělá u těch slabších holí. Nechal jsem to prohlédnout ve scriptu. Snad bude brzy opraveno.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
YOUTUBE
Dekuju za super rychlou odpovet. To by bylo super ;]!GM Alois píše: 17.09.2018 10:28:17 Ahoj,
Kontrolova sem ted ve hre a uz to vypada ze je opraveno. Po oprave statu zustane STR +10.GM Alois píše: 17.09.2018 10:28:17 Ahoj,
Diky!
http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009