Peticia za obnovenie Lockeho Cechu.
Peticia za obnovenie Lockeho Cechu.
Zdravim,
Upozornenie pre vsetkych fanusikov Loveckeho Cechu, v cechu rangerov sa kona peticia za obnovenie Loveckeho Cechu, pridte sa este dnes aj vy podpisat.
Kniha na podpis sa nachadza na stole v tej miestnosti kde sa odovzdavali nalovene trofeje.
Ukazme Fairy ze to bola super akcia a mala by pokracovat.
Upozornenie pre vsetkych fanusikov Loveckeho Cechu, v cechu rangerov sa kona peticia za obnovenie Loveckeho Cechu, pridte sa este dnes aj vy podpisat.
Kniha na podpis sa nachadza na stole v tej miestnosti kde sa odovzdavali nalovene trofeje.
Ukazme Fairy ze to bola super akcia a mala by pokracovat.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Peticia za obnovenie Lockeho Cechu.
Já ani nevím, o co šlo.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Vsichni vedi jaka jsi vymrdana pica, nemusis to neustale dokazovat.Papez píše:Já ani nevím, o co šlo.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Riko ty uz ides inu ligu na tomto fore.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Lovecký cech byl qvest s ješterkama , hadama atd.Stačilo by jenom přidat zas ty trofeje , stejně to z 99% zustalo po světě.Ale nevidím důvod , když je tu loterie.Spíš si musím rýpnout jak to dopadlo s předešlým qvestem s tou korunou
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
To se ještě vyplatí při takovém počtu hráčů?
Aktualizace : 2018/4/16 18:26:16
Pripojenych hracu : 16
Pocet NPC : 42108
Pocet predmetu : 3327194
Pocet guild : 33
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
lol a to znich je 7 u nas na mape + maj dual ...Penelope píše:To se ještě vyplatí při takovém počtu hráčů?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
já nevím ale kouknete se z okna , co čekáte?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Kroupy?Zola píše:já nevím ale kouknete se z okna , co čekáte?
Kazdej rok to stejny. Zacne byt pekne a zacnou se objevovat vykriky jestli ma cokoliv cenu delat pro 5 lidi. Zacne byt zima a zacnou se objevovat cry topicy o tom, ze nekdo nemel poklad v despu uz celej mesic.
Nemyslím si, že někdo kolem 19 v uterý večer by byl někde na pivu, krom toho u nás třeba pršelo. A myslím, že tady ten stav kdy je online ve špičce 12-20 lidí přetrvává už nějakej ten měsíc... Většina lidí odešla na Erebor, tam máš tou samou dobou 50+ hráčů. Počasí sice není špatný, ale ještě furt to není ono..Myth píše:Kazdej rok to stejny. Zacne byt pekne a zacnou se objevovat vykriky jestli ma cokoliv cenu delat pro 5 lidi. Zacne byt zima a zacnou se objevovat cry topicy o tom, ze nekdo nemel poklad v despu uz celej mesic.
Ale je dobře, že máme na serveru Jiřího ten neváhá a má lognutý dva acc na trhu 24h denně. Kdo ví, jestli ten server nemá on spuštěný doma
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
Erebor? Link pls
Google.com
O tomhle shardu jsem uz slysel...Xan píše:Google.com
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Joo včera bylo hnusne ale dá se dělat spoustu jiných věci než dřepět u pc.Myth to popsal uplně doslova , trefně a věcně.
A Penelope jdi s těma poraženeckýma kecama víš kam , mě je to uplně jedno kolik , já tu budu hrád klidně i sám s jirkou.A dejte mi IP adresu na ten googl , hned jim jdu schodit sféru.
A Penelope jdi s těma poraženeckýma kecama víš kam , mě je to uplně jedno kolik , já tu budu hrád klidně i sám s jirkou.A dejte mi IP adresu na ten googl , hned jim jdu schodit sféru.