Yoko main nastavení
Yoko main nastavení
Zdravím vás lidi, po cca 7 letech sem se rozhodl to zkusit nainstalovat a zahrát kdyby se našla hodná duše a postnul mi sem scr main záložky yoka abych to mohl přesně nastavit...na tomhle sem ztroskotal díky moc
Re: Yoko main nastavení
Díky moc...jede to sice, ale koukám, že máš jinou verzi yoka jako já, nemáš novější? já mám ten z dp stránek ale je jinej a u tohodle koukám že mi nefunguje zobrazení regů, bandů atd. Každopádně dík moc za rychlou reakci
Tak už ho mám, nicméně mě to vyhazuje chybu při spuštění nějakej reason 740 a cosi oprávnění
To právě mám
To právě mám
Kdyby se ti s tim nechtelo drbat, tak zkus fenixa. S nastavovanim nebudes mit takovehle problemy a myslim, ze momentalne je v komunite asi nejpouzivanejsi=nejvetsi podpora skriptu atd.
+ jsou navody jak to rozchodit na youtube.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Ja se obavam, ze spustit phoenix je taky pro nektere nove hrace alchymie.Tommy píše:Kdyby se ti s tim nechtelo drbat, tak zkus fenixa. S nastavovanim nebudes mit takovehle problemy a myslim, ze momentalne je v komunite asi nejpouzivanejsi=nejvetsi podpora skriptu atd.
Vyscreenuj ten error.Bazilko píše:Tak už ho mám, nicméně mě to vyhazuje chybu při spuštění nějakej reason 740 a cosi oprávnění
Takze stasi verze ti jela a ta nova ne ?
Je tu par topiku ohledne toho noveho.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Windows 10 drbe s pravami, pustaj to pod adminom.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.