Ptáček?

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Ptáček?

Příspěvek od Empair »

bězim po britu
vidim ptáčka
tak že ho killnu
najednou jsem crim a dead

http://leteckaposta.cz/158329588

ukázalo se, že ten ptáček bych hráč což jsem nevěděl, co ale nechápu je to jak za zabití něčeho šedého dostanu crima ... bo kill jsem nedostal
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: wtf?

Příspěvek od Thief »

Takže to, že jsi dostal crima bylo způsobeno špatným eventem co měl ten hráč(ptáček) na sobě. Ta postava nebyla hraná léta a jelikož daný hráč neudělal žádnou akci, aby se mu event změnil, tak náš systém tohle vyhodnotil jako útok na klasickou postavu ovšem bez logu a bez killu. Proto jsi dostal crima a proto tě zabila ?stráž?. Ten hráč měl normálně modrou karmu, jen byl morfnutý do ptáčka (nejspíš pozůstatek nějakého eventu a proto jsi ho viděl šedého). S daným hráčem si to vyřídíme.

Chápu tvé rozhořčení, ale tady nejsi na svém guildovním fóru, takže bych tě poprosil, aby jsi tu zachoval nějakou úroveň při zakládání topiců. V opačném případě na tvé dotazy nebudu reagovat a budu je rovnou mazat.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Ptáček?

Příspěvek od Johny Matovic »

Nemorfuje nahodou do vtacika ta carodejnica pri cove? (chlap zaba, zena vtacik)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: wtf?

Příspěvek od Empair »

Qvido píše:Chápu tvé rozhořčení, ale tady nejsi na svém guildovním fóru, takže bych tě poprosil, aby jsi tu zachoval nějakou úroveň při zakládání topiců. V opačném případě na tvé dotazy nebudu reagovat a budu je rovnou mazat.
Tak nejak mě ta smrt přišla vic než draho a naprosto mě vyvedla z koceptu, nepředpokládám, že bych to mohl dostat back. Za název se dodatečně omlouvam. Ale psal jsem to v afektu.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Ptáček?

Příspěvek od Xan »

jj když vynadáš čarodějnici, změní tě na ptáka nebo žábu podle pohlaví tuším
Odpovědět