bězim po britu
vidim ptáčka
tak že ho killnu
najednou jsem crim a dead
http://leteckaposta.cz/158329588
ukázalo se, že ten ptáček bych hráč což jsem nevěděl, co ale nechápu je to jak za zabití něčeho šedého dostanu crima ... bo kill jsem nedostal
Ptáček?
Re: wtf?
Takže to, že jsi dostal crima bylo způsobeno špatným eventem co měl ten hráč(ptáček) na sobě. Ta postava nebyla hraná léta a jelikož daný hráč neudělal žádnou akci, aby se mu event změnil, tak náš systém tohle vyhodnotil jako útok na klasickou postavu ovšem bez logu a bez killu. Proto jsi dostal crima a proto tě zabila ?stráž?. Ten hráč měl normálně modrou karmu, jen byl morfnutý do ptáčka (nejspíš pozůstatek nějakého eventu a proto jsi ho viděl šedého). S daným hráčem si to vyřídíme.
Chápu tvé rozhořčení, ale tady nejsi na svém guildovním fóru, takže bych tě poprosil, aby jsi tu zachoval nějakou úroveň při zakládání topiců. V opačném případě na tvé dotazy nebudu reagovat a budu je rovnou mazat.
Chápu tvé rozhořčení, ale tady nejsi na svém guildovním fóru, takže bych tě poprosil, aby jsi tu zachoval nějakou úroveň při zakládání topiců. V opačném případě na tvé dotazy nebudu reagovat a budu je rovnou mazat.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ptáček?
Nemorfuje nahodou do vtacika ta carodejnica pri cove? (chlap zaba, zena vtacik)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Re: wtf?
Tak nejak mě ta smrt přišla vic než draho a naprosto mě vyvedla z koceptu, nepředpokládám, že bych to mohl dostat back. Za název se dodatečně omlouvam. Ale psal jsem to v afektu.Qvido píše:Chápu tvé rozhořčení, ale tady nejsi na svém guildovním fóru, takže bych tě poprosil, aby jsi tu zachoval nějakou úroveň při zakládání topiců. V opačném případě na tvé dotazy nebudu reagovat a budu je rovnou mazat.
Re: Ptáček?
jj když vynadáš čarodějnici, změní tě na ptáka nebo žábu podle pohlaví tuším