Armor u štítů
Armor u štítů
Zdravím... Mohl bych se zeptat co vedlo ke snížení armoru u stítů ? Teuton je ted celkem na prd s tím jeho ar... a u guarda jsem nepostřehl změnu na jeho štíty, ada heater také stejné ar... Chtěli ste oslabit Teutona ?
Re: Armor u štítů
Teď jsou Ada štíty konečně výrazně lepší
Sem zvědav jak sníženej AR bude poznat proti normal mobům.
PS: Za ranga už do uflusaného Destardu nejdu s obyč štítem
Sem zvědav jak sníženej AR bude poznat proti normal mobům.
PS: Za ranga už do uflusaného Destardu nejdu s obyč štítem
Golthian je ted vyrazně snížený a tudíš uplně nevyužitelný, když Myth heater je lepší jak on... sice Golthian dava +5 do statu, ale s tou durabkou a jak rychle se nicí přestane mít vyznam se jakkolikv zajímat o tento štít...
Snizil bych jen bezne stity. Uprimne par bodiku je placebo podle me, spis me vic fascinuje odstraneni str bonusu u mystik stitu u teutona
Xan píše:Snizil bych jen bezne stity. Uprimne par bodiku je placebo podle me, spis me vic fascinuje odstraneni str bonusu u mystik stitu u teutona
u Golthiana sluduju -16ar to mě pár bodíku nepříjde ale u toho Teutona to ar s mystick štítem je fakt zajímavy... ted mě prostřelí i Archer na hb.. nevím no... mě by prostě jen zajímalo co k tomu vedlo nebo proč se to tak udělalo...
Ego moc plakal ze je guard slaby☺
Take by me zajimal koncept (co se ma narovnat) a pricina techto uprav?
Jestli to je teda mozne zverejnit, chapu ze je to Vas server a nic GM team zduvodnovat nemusi, ale clovek by s informacemi o duvodu zmeny mohl lepe zzit s jejich zavedenim a pripadne videl i nejaky cíl.
Dekuji za odpoved.
Jestli to je teda mozne zverejnit, chapu ze je to Vas server a nic GM team zduvodnovat nemusi, ale clovek by s informacemi o duvodu zmeny mohl lepe zzit s jejich zavedenim a pripadne videl i nejaky cíl.
Dekuji za odpoved.
já Garda mám a tam nepozoruju nic, stale stejně... ale ostaní chary jako paladin, klerik a rang utrpěli dost ted pač mají snížené a ar.. a stavá se z toho takový tzv. papír...
na druhou stranu to opět podpoří slvavného Gangrela a jako že radši budu hrát gangrela po teto změně, protože mam chary zavilé na štítech...
Gangrel ma 80 ar ve stone morfu a klerik s invul kombem a invul Heaterem ma 82 ar... u pala s mystik stitem jsem spadl na nějakých 92 +- s Lady a jak přijdu o titul tak id odalší ar tudíš... jak se tvrdilo že Teuton je přeboost postava tak ten nerf ted tu specku znehodnotil...ano můžu nosit topko.. ale to neroste na stromech... a ted aby postava měla nějakou vydrž tak musím obléct topko, ada heater atd... takže zase bude to že bude milion práskaču a pk pojezdy vyprav... ale je to hra, ale todle je nešťastná změna pro vetšinu charů
na druhou stranu to opět podpoří slvavného Gangrela a jako že radši budu hrát gangrela po teto změně, protože mam chary zavilé na štítech...
Gangrel ma 80 ar ve stone morfu a klerik s invul kombem a invul Heaterem ma 82 ar... u pala s mystik stitem jsem spadl na nějakých 92 +- s Lady a jak přijdu o titul tak id odalší ar tudíš... jak se tvrdilo že Teuton je přeboost postava tak ten nerf ted tu specku znehodnotil...ano můžu nosit topko.. ale to neroste na stromech... a ted aby postava měla nějakou vydrž tak musím obléct topko, ada heater atd... takže zase bude to že bude milion práskaču a pk pojezdy vyprav... ale je to hra, ale todle je nešťastná změna pro vetšinu charů
Na žádný konkrétní povolání tato změna nebyla mířena. Co se týká barevných štítů tam to budu ještě upravovat. Krom Adamantia to zůstane tak jak je. Tato změna je v konceptu s úpravou armoru. Která proběhla nedávno. Nebylo žádoucí aby štity dávali takový ar.
U teutona se sahalo jen na dexteritu na nic jiného.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mno nechci kecat ale ar zustalo víceméně stejné u revize zbrojí , hodně nahoru to šlo se statama.Jediné kde to šlo rapidně nahoru tak u barevného vylepšeného brnění.Mužeme očekávat u ada štítu konečně výkon za tu astro cenu?Chtěl jsem udělat víko od polenice na wara ale odradil mě ten nizkej rozdíl od normál.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
sry za paniku ohledne mystik štítu, jsem to pochopil že dává jen dex a ne str, což není pravda:)
Dekuji za odpoved.Qvido píše:Na žádný konkrétní povolání tato změna nebyla mířena. Co se týká barevných štítů tam to budu ještě upravovat. Krom Adamantia to zůstane tak jak je. Tato změna je v konceptu s úpravou armoru. Která proběhla nedávno. Nebylo žádoucí aby štity dávali takový ar.
Asi bych se jeste zeptal pripadne rad pochopil cil takto komplexnich zmen u equpipu. Vse posuzuji z pohledu cisteho PvM hrace a nikoho nechci urazit za jeho snahu, jen se pidim po duvodu a vysledku (zamysleneho).
- Nebylo žádoucí aby štity dávali takový ar.
- z jakeho duvodu nebylo zadouci?
Rekapitulace soucasneho stavu z pohledu armoru (ar) a postav/specializaci (mohu uvest pouze ty co mam, TOP at pripadne doplni hraci co je vlastni):
-------------------------------------------------------------
Armor (s +25 botama):
+25 Ring - 45/50ar
+20 Myth ring - 59ar
+25 Plate - 65/70ar
+20 Myth plate - nemam
+25 Chain - 47/52ar
+20 Myth chain - nemam
+25 Kuze - 37ar
Warrior - 65ar
Paladin - 65ar
Cleric - 60ar
Blood ring - 51ar
Rang ring - 45ar
Fena ring - nemam
Stity (90 parrying - paladin/vamp):
+9 Kite (drevo) - 16ar
+9 Kite - 19ar
+9 Heater - 24ar
+9 Metal - 18ar
Gothian - 23ar
Shield of bloodsucker (zkresleni pridava Parrying) - 41ar
Goldenscale - 20ar
Enchanced wooden buckler - 21ar
Postavy max. ar standarni vybava +25 nebo nonfame se stitem a +25 botkama a Lordem / puvodne pokud si pamatuju dobre:
Paladin
+25 - 90ar / 105ar
Nonefame - 85ar / 100ar
Warrior WH
+20 (Myth) - 75ar / 90ar
Nonefame - neni
Warrior Destro
+25 - 80ar / ??
Nonefame - 75ar / ??
Cleric - Monk
+25 - 65ar / ??
Nonefame - 55ar / ??
Ranger - druid
+25 - 65ar / ??
Nonefame (rang) - 60ar / ??
Vamp - Clovek - Brujah / Tremere
+25 ring - 66ar / ??
+20 Myth - 75ar / 89ar
Nonefame - 67ar / 81ar / (92ar uplne puvodne)
Vamp - Clovek - Gangrel
+25 - 56ar / ??
Nonefame - neni
Vamp - Gangrel - Stone G morf
80ar / 80ar
-------------------------------------------------------------------------
Pokud (je to pouze spekulace zalozena na datech viz. nahore, vice informaci nemam) jsem to pochopil spravne upravy vesmes oslabuji v ar bezne vybavy (dnes bezne) a ponechvaji ar u TOP (krome toho neolibeneho Gangrela). Tedy se rozevireji "nuzky" mezi TOP a "standard"?
= Cil snizit vydrz hrace v standard
= Mame vice chodit v TOP? Aby jsme meli stejny herni zazitek, jako doposud ve standard?
Kdyz vynecham myslenku, ze TOP vlastnim pouze v omezenem mnozstvi, ale nedisponuji ani prostredky lidskymi ani peneznimi, abych mel dostatency pocet TOP vybavy na chozeni a risk pripadne ztraty (je to jako mit 3m a koupit si Porshe = ses blb nemas na opravy/pripadnou ztratu = bankrot), tak pro vetsinu (kam se pocitam) se asi situace zhorsila? nebo je zde vice nez 50% hracu, kteri chodi v TOP, pripadne maji 2> kompletu v bance?
Nevyvazenos mezi povolanimi byl tak velka v tomto ohledu?
Zduraznil bych Brujaha, ktery jako kontaktni char, spadnul na max 70+- amor se stitem a nemyslim si ze ho behaji desitky lidi = asi nebyl preboost
Diky za upresneni.
Upřesnim ti to Teď budem dostavat v dungach víc na prdel
Lepší než to dělat přez invisible spell minion blbosti
V jakym dungu? S tim armorem budu dostavat naprdel i kdyz zustanu doma, ne?Han Gamms píše:Upřesnim ti to Teď budem dostavat v dungach víc na prdel
BTW: dekuji za kvalifikovanou odpoved!
Tak já nakoupím brnění, a oni to týden na to DEBUFFnou !!! To je GM team ! to je zase změna ! RAXIKA NA VÁS! Ale jinak změna je teda katastrofalní, navrhuju vratit změnu zpět... bo je to fuj fuj,+25 myth plate AR 70 .. vzhledem k ceně, a k tomu že to je brnko dobrý jen kdyz ho človek koupí, pak ten AR pada snad co jedno monsturm -1 durab
STOP SUPPORTU!
No je to bohuzel takovy neduh na tomto foru, ze tu asi vsichni jen "breci" a i ty co "nebreci" se berou jako ze "braci". Osobne nic vracet nechci at cas uzkaze to vlasne udela i kdyz brneni mam plnou bednu .Waringull píše:Tak já nakoupím brnění, a oni to týden na to DEBUFFnou !!! To je GM team ! to je zase změna ! RAXIKA NA VÁS! Ale jinak změna je teda katastrofalní, navrhuju vratit změnu zpět... bo je to fuj fuj,+25 myth plate AR 70 .. vzhledem k ceně, a k tomu že to je brnko dobrý jen kdyz ho človek koupí, pak ten AR pada snad co jedno monsturm -1 durab
Nic mene bych stejne rad znal odpoved od GM, i kdyz bude takova jako od Hamma, aspon budu znat officialni smysl tech uprav.
tj. dle Hamma:
Cil = Ztizit/zdarzit obtiznost.
Duvod = vse bylo pro vsechny moc lehke a levne.
Nemyslím si, že se bude více umírat. To by se muselo změnit víc než jen armor u hráče. Každopádně důvod byl jednoduchý. Nebylo žádoucí aby jedna část brnění(štít) dávala takový armor jako skoro celý komplet. Takže se to stáhlo a co to přinese (ovlivní) se ukáže časem. To, že to udělalo trošku větší propast mezi top a normal ekvipem je jen +.
Dekuju za odpoved.Qvido píše:Nemyslím si, že se bude více umírat. To by se muselo změnit víc než jen armor u hráče. Každopádně důvod byl jednoduchý. Nebylo žádoucí aby jedna část brnění(štít) dávala takový armor jako skoro celý komplet. Takže se to stáhlo a co to přinese (ovlivní) se ukáže časem. To, že to udělalo trošku větší propast mezi top a normal ekvipem je jen +.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim, si ze to s tym armorom bolo az take uzasne.
Minule si ma so 113 ar za pala vyndal v cove expert bone archer na gulomet (2x).
Inak s tou priepastou co sa robi medzi top a obyc ekvipom nie uplne suhlasim, ti co uz maju top budu chodit top a ti co sa do neho snazia navliect budu mat o to oslabenie stazenu cestu. Lebo v +25 predsa nedam desp 1+2 za hodinu a pol, skor ho nedame vobec kedze sa to treba ucit :p.
Minule si ma so 113 ar za pala vyndal v cove expert bone archer na gulomet (2x).
Inak s tou priepastou co sa robi medzi top a obyc ekvipom nie uplne suhlasim, ti co uz maju top budu chodit top a ti co sa do neho snazia navliect budu mat o to oslabenie stazenu cestu. Lebo v +25 predsa nedam desp 1+2 za hodinu a pol, skor ho nedame vobec kedze sa to treba ucit :p.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Suhlasim ze brujah vazne utrpel. Tak isto aj WH.