Prosim je mozne dat nejake postave klice k vice bezpecnym truhlam?
Zkousel jsem to. Linknul jsem klic k prvni - ok. Linknul jsem klic k druhe - dostanu se do druhe truhly, ale do prvni uz ne.
Delam neco spatne, je to chyba nebo to proste nejde? Diky!
Bezpecna truhla
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezpecna truhla
Pohni vzdy klucom od truhly, kt chces otvorit
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ja som ich musel vyhadzovat na zem a nechat si vzdy ten kluc ktory som potreboval . Ale vseobecne bezpecne truhly buguju. Mne sa po case stalo to ze sa mi do truhly nedalo dostat vobec , iba z postavou z ktorou som ju polozil a pri poklikani na kluc mi to vypisalo ze truhla mala vymeneny kluc a zmizol. Samozrejme ziadny kluc nikto nevymienal. Nakoniec som sa nato vyprdol a dal si obyc truhlu a je po starostiach.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Když pokládáš Bezpečnostní truhlu, dostaneš Hlavní klíč - ten se musí nechat v bedně aby nebugovala a mohl se do ní dostat kdokoli.
Když máš dva a více klíčků do truhel se dostaneš pouze jen pokud si s klíčkem od ní pohnul - tedy máme dva klíčky a můžu otevřít bez hejbání jen tu truhlu od který jsem pohnul naposledy klíčkem.
Truhlu mam 8 let a žádný problémy s ní nemám
Když máš dva a více klíčků do truhel se dostaneš pouze jen pokud si s klíčkem od ní pohnul - tedy máme dva klíčky a můžu otevřít bez hejbání jen tu truhlu od který jsem pohnul naposledy klíčkem.
Truhlu mam 8 let a žádný problémy s ní nemám
Tam jde spíš o ten link klíče. Když si linkuješ klíč, tak všechny ostatní klíče od bezpečnostní bedny nesmíš mít u sebe. Pak už stačí jen pohnout s klíčem od bedny do které se chceš dostat.
Prosim vas preco nemozem dat linknut kluc, kazdej postave u ktorej chcem aby mohla otvorit bezpecnostnu truhlu? preco to musite tak komplikovat.
Mam 3 postavy a chcem aby kazda vedela pristupovat do svojej truhly + do hlavnej (Samozrejme by bolo super keby vie pristupovat zaroven do vsetkych ale nebudem zas fajnovy). Proste to zanechajte ako to je, len upravte tu cast kde pri viac klucoch u alt postavy nebude fungovat vzdy len 1 ale vsetky.
Prosim za vyjadrenie, ci uz ano nie alebo neni to mozne alebo nema sa tomu kto venovat alebo hocico, uprimne je tu 1000 ludi co hraju alebo nehraju a kazdy riesi ten isty nepohodlny problem v dome. Som velmi rad ze programujete nove dungy predmety enchy moznosti a Questy a som vam zato vdacny, ale toto je tu uz pres 20 rokov a keby sa to spravi tak nejeden clovek bude moc stastny.
P.S: Zijem v baraku v ktorom je diera v stene a da sa v dosahu klikat na neake veci, nechcem aby ste mi opravovali dom ale aspon keby mam veci v bezpeci v truhlach a nemusim pritom riesit klucikovanie zakazdym ked nieco chcem spravit.
S pozdravom Nazo.
295 843 067
Mam 3 postavy a chcem aby kazda vedela pristupovat do svojej truhly + do hlavnej (Samozrejme by bolo super keby vie pristupovat zaroven do vsetkych ale nebudem zas fajnovy). Proste to zanechajte ako to je, len upravte tu cast kde pri viac klucoch u alt postavy nebude fungovat vzdy len 1 ale vsetky.
Prosim za vyjadrenie, ci uz ano nie alebo neni to mozne alebo nema sa tomu kto venovat alebo hocico, uprimne je tu 1000 ludi co hraju alebo nehraju a kazdy riesi ten isty nepohodlny problem v dome. Som velmi rad ze programujete nove dungy predmety enchy moznosti a Questy a som vam zato vdacny, ale toto je tu uz pres 20 rokov a keby sa to spravi tak nejeden clovek bude moc stastny.
P.S: Zijem v baraku v ktorom je diera v stene a da sa v dosahu klikat na neake veci, nechcem aby ste mi opravovali dom ale aspon keby mam veci v bezpeci v truhlach a nemusim pritom riesit klucikovanie zakazdym ked nieco chcem spravit.
S pozdravom Nazo.
295 843 067
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mam cca 8 postav a asi 5 bezpecnych beden.. kazda postava se dostane vsude.. vytvorit klic dclick postavou a pri otevirani bedny kdyz to nejde pohnout prislusnym klicem..za xyz let sem nemel problem takze to bude vrzat mezi klavesnici a zidli..
(pohnuti klicem neni nic tak hroznyho.. a to jich mam 5...rozmazlovat to jo :p)
(pohnuti klicem neni nic tak hroznyho.. a to jich mam 5...rozmazlovat to jo :p)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...