Jednoduchý quest ve kterém vám bude odměnou náhodná +9 zbraň.
Nejdřív zajděte za Polcerem nacházejícím se u Britainu na souřadnicích 1371,1758. Ten vám po krátkém dialogu dá do baťůžku znamení (po kliku na něm se stane neviditelným). Nyní můžete sbírat quest loot pytlíky v tělech některých démonů (warriorů, peasantů). Budou vám padat srdce hrdinů. Ve světě mají poměrně malý drop. Avšak v jádru sopky na FDD ostrově se nachází 2 balroni, ze kterých je 100% šance na drop srdíčka. Těch musíte nasbírat 7. Až tak učiníte, vraťte se k Polcerovi a s sebou vemte i 1 000 mc. Dostanete náhodnou +9 zbraň. Demoni kde je občasný drop jsou trěba v Britu ve stokách.
Jednoduchý quest, ve kterém vám bude odměnou náhodná +5 zbraň.
Nejdřív zajděte za maskérem Gybynem nacházejícím se v Britainu na souřadnicích 1482,1706. Ten vám po krátkém dialogu dá do baťůžku znamení (po kliku na něm se stane neviditelným). Nyní můžete sbírat quest loot pytlíky v tělech slabších orků. Budou vám z nich padat Palice. Jakmile nasbíráte 10 Palic a budete mít 500 mc, zajděte za Gybynem pro odměnu. Dostanete náhodnou +5 zbraň.
Polcer a Gybyn
Re: Polcer a Gybyn
Nedavno jsem byl na ostrove FDD a chtel sem se jit podivat do te sopky. Zabil sem z leva vsechno (Deamon spider, 2 demoni a tusim skel mag). Ale brana me dovnitr nepustila.
Quest sem nemel zadany> Tzn si prvne musim jit pro ten quest aby me to tam pustilo?
Diky
Quest sem nemel zadany> Tzn si prvne musim jit pro ten quest aby me to tam pustilo?
Diky
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Jop presne tak a je mozny, ze ta gejta ani nema hildace a rovnou te to pusti, ale uz je to dlouho, co jsem tam byl
presne tak jak pises musis mit kvest zadany:)Programos píše:Nedavno jsem byl na ostrove FDD a chtel sem se jit podivat do te sopky. Zabil sem z leva vsechno (Deamon spider, 2 demoni a tusim skel mag). Ale brana me dovnitr nepustila.
Diky
Diky za odpoved. Dnes vyzkousim.
Ja se prave ptal a bylo mi receno ze je to minidung(a ne quest minidung) tak jsem myslel, ze brana nefunguje a ja blbec psal page :]
Takze se timto omlouvam GMs.
Ja se prave ptal a bylo mi receno ze je to minidung(a ne quest minidung) tak jsem myslel, ze brana nefunguje a ja blbec psal page :]
Takze se timto omlouvam GMs.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.