Juma - NB - Nb dungeony
Juma - NB - Nb dungeony
Vice informací od hračů.
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Juma - NB - Nb dungeony
NPC Juma ve Sweed Dreams Inn v Brittainu (X:1495 Y:1622 Z:40) po vas chce projit 4 zakladni NB dungy Yew, Nujelm, Vesper a Jesle (porty se nachazi na strese ve vyse uvedenem hostinci)
Po projdeni danych dungeonu se obarvi ve Quest Booku modre jako projite (pro zapis nutno mit u sebe vysvedceni zkuseneho hrdiny)
Tusim ze za odmenu byla 2x +5 Mistrova kniha umeni (jen pojmenovana podle NPC Juma)
Po projdeni danych dungeonu se obarvi ve Quest Booku modre jako projite (pro zapis nutno mit u sebe vysvedceni zkuseneho hrdiny)
Tusim ze za odmenu byla 2x +5 Mistrova kniha umeni (jen pojmenovana podle NPC Juma)
Me dal Juma knizky za 2 projite dungy (jesle a nb dung). do ostatnich me to kvuli fame nepustilo, tak jsem to u nej zkusil a proslo to.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak isto.
2 prejdene dungy, pokec s jumom a z neakeho dovodu som vyfasoval 2x+2 skill knizku.
2 prejdene dungy, pokec s jumom a z neakeho dovodu som vyfasoval 2x+2 skill knizku.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Já dostal 2x+2 za projití všech 4.
To sice jo, ale me sla pouzit jenom jedna. A myslim, ze je jedno, kolik tech dungu projdete, vzdycky dostanete 2 a z toho 1 funkcni.Bloodboy píše:Já dostal 2x+2 za projití všech 4.
Edit: chyba byla v urovni fame, mazu.
Naposledy upravil(a) Ying dne 23 led 2017 15:37, celkem upraveno 1 x.
Tjn je supr, ze clovek dnes snadno vytrenuje postavicku hranim, ale jestli by nebylo od veci u nekgerych povolani ten gain skilku rozprostrit mezi vice skillu. Je jasny, ze magovi staci magery a ei, ale prillad wamp ma velice brzo high wrest i kdyz chce hrat humana, kdyby mu to davalo i fen i mageru, lezlo by mu to vse pomalej, ale celkove a mohl si chvili uzit i ty nb dungy, to samy war, jen sw jako hlavni skill, pokud se nepletu, tlby taoy bodlo, aby se zvysovaly i ostatni bojovky.
Aspon co se tyce skillpointu
Aspon co se tyce skillpointu