Ladislav - NB - Výzkum
Ladislav - NB - Výzkum
Více informací od hráčů.
Re: Ladislav - NB - Výzkum
Tenhle Q je fakt super, je z toho parádní odměna (akorát by Láďa mohl vzít v úvahu pohlaví plnitele questu).
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Zacatek Questu je v Brittainu ve Sweet Dreams Inn. (X:1504 Y:1621 Z:21)
Chce po vas "nasbirat" do svitku 50 mrtvol zelenych skorpionu kteri se nachazi v Illshenaru nad dungeonem Blood.
Odmenou je nejaky obnos penez. (nevsiml jsem si kolik presne kolik)
(Myslim ze je potreba mit sebou vysvedceni zkuseneho hrdiny)
Chce po vas "nasbirat" do svitku 50 mrtvol zelenych skorpionu kteri se nachazi v Illshenaru nad dungeonem Blood.
Odmenou je nejaky obnos penez. (nevsiml jsem si kolik presne kolik)
(Myslim ze je potreba mit sebou vysvedceni zkuseneho hrdiny)
Zkuseny hrac odmena - 50k
nb hrac odmena - brnko a velmistrovka a mistrovka
zkousel jsem si to zabehnout za wara a je tam mala chyba dalo me to 2x nohy plate misto rukavic
nb hrac odmena - brnko a velmistrovka a mistrovka
zkousel jsem si to zabehnout za wara a je tam mala chyba dalo me to 2x nohy plate misto rukavic
Velmistrovka, mistrovská je mmyšlena roba?
Když to půjdu za NB vampa jaká bude odměna?
Když to půjdu za NB vampa jaká bude odměna?
Co je to velmistrovka/mistrovka?
Já dostal +20 kožený komplet s ženskou robou a regy (nechtěl by někdo vyměnit tu robu za mužskou?:)
Jinak klidně by Ladislav mohl mít více výzkumů
Já dostal +20 kožený komplet s ženskou robou a regy (nechtěl by někdo vyměnit tu robu za mužskou?:)
Jinak klidně by Ladislav mohl mít více výzkumů
Já to dneska zkusím s postavou co projdu NB dung a budu mít vysvědčení to dám? Ty zelený skorpiony?
velmistrova kniha umeni = kniha co ti prida do jakehokoliv skillu dle toho kolik je +
mistrova kniha umeni = horsi nez velmistrova pridava jen do vybranych skillu podle toho kolik je +
mistrova kniha umeni = horsi nez velmistrova pridava jen do vybranych skillu podle toho kolik je +
Jo takhle, tak ty knížky jsem taky dostal
Nemáte někdo prosím souřadnice kde se zabíjí ta monstra?
Běhal jsem všude kolem, ale našel jsem jen les plný pavouků a potom místo kde se vyskytovalo hodně trolu.
Běhal jsem všude kolem, ale našel jsem jen les plný pavouků a potom místo kde se vyskytovalo hodně trolu.
Jestli si byl na trolech uz si byl moc vysoko. Kdyz pujdes od trolu podel skaly dolu, narazis na hnizdo Harpiji, kdyz pujdes jeste kousek niz, tak narazis na skorpiony :] Popripade pouzij svych zkusenosti ve stopovani divoke zvere.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Dneska to Teda proběhnu dle instrukcí. Zatím díky za radu
Nedalo by se u ten nb questu dat na vyber odmenu zda prachy nebo knizky na skill.. jelikoz mam sw max a tactika, paring a heal docela pokulhava za ostatnima..
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
šlo by popřemýšlet o odměně u wampa? ostatní dostnaou full brnění, wamp dostane high horizite. Sice pěkný, k high se nb wamp jen tak nedostane, ale má to omezený počet nabití, je to naprd lidem, co hrají human formu. Nebylo by záhodno to změnit třeba na medium horizit + ekvip, nebo mít možnost si vybrat za wampa? děkuji
Co to prodat a koupit si brnko podle tvých snů?
to jako někdo dneska koupí jo?:) nemyslím si.
Samozřejmě osobně u mě ekvip problém není jakožto starej háč, jen se snažím o vylepšení systému pro nb
Samozřejmě osobně u mě ekvip problém není jakožto starej háč, jen se snažím o vylepšení systému pro nb
jasný chápu, dřív to tak asi i bylo víc, když klany byly jen stylem šerp. Stejně tak proto asi byly nastaveny i old nb questy a jejich rewardy, příklad galante warovi/palovi dá verite ingy na brnko a +1 zbran, wamp dostne bandy a 50(!) GB, plus v questu dle tohodle topicu brnko taky ne, takže on ani nemá jinou možnost, protože to brnění nijak ani ze začátku nemá jak získat (ten teoreticky imaginarní true nb bez suportu:D)
Jsem tam teď byl, je tam pravopisná chyba při zapisování mrtvol.