Guildovní hry 2015 - PvM soutěž

Vše o podobných aktivitách ve hře
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Guildovní hry 2015 - PvM soutěž

Příspěvek od Aahz »

Je tady slibovaná PvM soutěž v rámci guildovních her.

O co půjde:
- Bude se jednat o krátký dungeon pro 4 lidi.
- Účastníci jsou všechny guildy přihlášené do guildovních her. Pokud se nějaká nebude chtít účastnit, nemusí.
- Všechny postavy, které za guildu půjdou, budou mít zkratku za jménem -> žádný outsourcing.
- Výsledné pořadí určí čas strávený průchodem. 1 minuta = 1 trestný bod.
- Pořadí v jakém půjdete bude podle bodů, které jste měli v půlce guildovních her.
- Projít můžete jakkoliv, není nutné zabíjet všechna monstra, proskočení všech členů poslední bránou = konec počítání času.
- Hlavní cesta je vždy přes hlídané dveře nebo brány (brány se všechny blokujou, počítejte s tím).

- Budou 2 hádanky. Mezi vybavením, které dostanete budou i 2 knihy (jedna ke každé hádance), do každé napíšete maximálně 3 pokusy o odpověď (je to předpřipraveno). Nezapomeňte připsat autora (vaše guilda).
- Před poslední branou hodíte knihy do truhly. Jestli zapomenete, nedostanete body.
- Za každou správně zodpovězenou hádanku bude 15 bodů. Správné odpovědi sdělím po po průchodu guildy.
- Dungeon je možné obhlídnout zvenčí (kdykoliv, podobně jako timed dungeon vstup je na trhu), ale ne uplně všechna místa jdou vidět, poslední místnost obhlídnout předem nejde. Před začátkem výpravy budou čumilové vyhozeni a vstup uzavřen.
EQUIP:
- Do dungeonu půjdete až po odbavení mistrem LD, fame všem nasetuju na 8,5k. Nejsou povoleny skládačky ani jiné nb itemy.
- Nejlepší by bylo pokud byste sebou skládačky, artefakty, krabky atd ani nebrali - uvidím jak to budete dodržovat, jestli mě naštvete tak vstup bude z fire dungu a potřebné věci na dung přidám do equip truhly.
- Čím víc času strávíte přípravou equipu, tím lépe pro vás.
- Pro shamana nebudou žádné ryby, stejně tak žádné zbraně pro specky -> počítejte s tím při výběru povolání. Crafty nechte doma nebudou třeba. Moje rada 4 postavy = 4 povolání, ale můžu se splést a ideální sestava je jiná.
- Povolené nb itemy: klíče/mystik dýka/spellbook/rb/tb/nb runa/mortar/nůžky/vodítko/zelený vamp krystal/klíče k rakvi/klanové pláště/gangrel kniha/náramky pro paly a wary. Pokud sem něco zapoměl co byste měli snad mít povolené zeptejte se, ale spíše bude odpověď ne. Pokud se zeptáte hodinu před první výpravou bude odpověď "ne" na všechno co tady nejmenuji. Všichni musí mít stejné podmínky.
- Vstup všech povolání v člověčí formě.
Protože dungeon není otestovaný (proč je snad jasné) je možné že některé části budou těžké, proto je v každé místnosti ress kříž, můžete tomu svou taktiku přizpůsobit. Můžete se také vzdát a dostanete cenu za účast (pro rejpaly: ne, pokud portnete z první místnosti).

Domluvit termín je možné na mém ICQ.

Informace o průběhu předešlých výprav předem určitě urychlí váš průchod, nicméně nebude zakázáno sdílet jakékoliv informace z průběhu procházení dungeonu (včetně nápověd na hádanky). Je to na Vás jestli chcete pomoct guildám pod vámi urvat více bodů - a samozřejme je váš problém jestli vám informace uniknou přes nedůvěryhodného člena.

odměny:
1. místo 100 bodů
2. místo 70 bodů
3. místo 40 bodů
4. místo 20 bodů
5. místo 10 bodů

Navíc každá guilda, která se zúčastní dostane 10 bodů. A můžete si nechat equip který dostanete + loot z monster.

Příběh:
Taky znáte, když někdo refuje půl hodiny poté, co už měla výprava dávno vyrazit ? Tady byste ho měli nechat doma. Čeká Vás spousta rozhodnutí dříve než vůbec vstoupíte do dungeonu... ukažte, že umíte víc než vzít si equip a jít dung (půjdete spíše s podprůměrným equipem).

Konečné pořadí:

Kód: Vybrat vše

Umístili se:
1. Ve Jmenu Rodu -54 bodů
2. Kaceri -88 bodů
3. Winged Riders	-136 bodů

Nedošli:
Defenders of Holy Relic
Sign

Neprošli posledníma dveřma:
Magic Generation
Spolek

Nezúčastnili se:
Crusaders of Destiny
Strangers
Amonthia
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Guildovní hry 2015 - PvM soutěž

Příspěvek od Trinity »

Vamp v truhle dostane horizit? Jinak by mu byl stone k ničemu. :) Ta brána po smrti sebere fame?
Naposledy upravil(a) Trinity dne 02 lis 2015 21:20, celkem upraveno 1 x.
Godsword
Inkless
Inkless

Příspěvek od Godsword »

když je povolený stone krystal , bude ve výbavě i horizit ? jinak nevidím smysl nějak toho stoun krystalu
Bakly
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bakly »

za harpagony nejsme přihlášený, tak ti to klidně proběhnem :p teda zkusíme proběhnout
Godsword
Inkless
Inkless

Příspěvek od Godsword »

Účastníci jsou všechny guildy přihlášené do guildovních her
Bakly
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bakly »

myslel jsem, že to neni nutné, ale tak teda pro kačery... byl to návrh na toto...
Aahz píše:Protože dungeon není otestovaný (proč je snad jasné) je možné že některé části budou těžké, proto je v každé místnosti ress kříž, můžete tomu svou taktiku přizpůsobit. Můžete se také vzdát a dostanete cenu za účast (pro rejpaly: ne, pokud portnete z první místnosti).
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Fame vám nasetuju na stejnou hodnotu (jestli to bude lord nebo méně to ještě nevím).

Pokud tam budu chtít mít stone vampa, tak horizit někde dám, pokud ne, tak horizit nebude ... stone krystal vám sám o sobě k ničemu není a proto nemá význam ho zakazovat.

Testeři: Nevěřím nikomu natolik, abych ho tam poslal s tím, že nic nevykecá. Harpagoni se taky míchají na dungy s ostatníma guildama a jsou s nimi v kontaktu...

Část z času budete trávit nad věcma které přímo závisí na tom, že předem nevíte, co vás čeká. Pokud to, co uvidíte, řeknete ostatním, budete jen sami proti sobě ... a stejně to bude platit pro ostatní guildy, protože se půjde v pořadí podle bodů z půlky her - můžete pomoct jen guildám pod vámi vás dohnat a sami se obrat o zisk více bodů - já nemusím nic hlídat a hráči nebudou nadávat, že někdo z testerů měl kámoše v jedné z guild a ti proto věděli co a jak ...
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
Bakly
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Bakly »

ok, na jednu stranu chápu, na druhou... http://www.kniha.cz/fotocache/bigorig/9 ... ranoie.jpg
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Nevím jestli je to pořadí zrovna šťastné, takhle se bude stále na nějakou skupinu čekat. Protože všichni musí čekat až se nahlásí Kačeři (do té doby nemá smysl si domlouvat čas) a musíš mít čas i ty, následně WRka etc. etc. a může být nový rok než se to zajde. :)

Za odp. k horizitu díky.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Kdy a kde se otevře "čumenda" prosím tě?
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Zase tak uplně se pořadí dodržovat nemusí, jestli půjdou první WR nebo Kačeři je celkem jedno, stejně tak jak už půjdou kačeři tak WR nebo MG. Pak dohr-spolek-amontka-sign (rozdíl 70 bodů to je fuk v jakém pořadí tihle půjdou). Navíc Strangers zřejmě nepůjdou vůbec jak neměli ani bod asi ani nehrají a jen někdo kdo byl tehdá online je přihlásil do her. Já už si ten čas nějak najdu ... navíc z mé strany stačí pouze vyházet čumily, uzavřít vchod a zkontrolovat nb itemy to je za 5 minut, zbytek je už na výpravě. I když chtěl jsem u každé guildy dělat alespon nějaké fotky, uvidím jak to vyjde. Lepší by bylo kdyby si to každá guilda fotila sama, nebo alespoň jedni udělali video - pro ty co to fyzicky nepůjdou.
Je na to měsíc do konce her, krom toho o víkendu může jít i více guild po sobě jak je tam více času než v týdnu po práci/škole.

Čumenda se otevře až to bude dostavené - testuju to s postavama jak mi to tam funguje a to nechci aby někdo viděl.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Aahz píše:
Čumenda se otevře až to bude dostavené - testuju to s postavama jak mi to tam funguje a to nechci aby někdo viděl.
Napíšeš sem až "čumendu" otevřeš? A vlez bude na trhu?
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Dneska v noci by to mělo být otevřené.

E: Done. Vstup na trhu.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Aahz píše:Dneska v noci by to mělo být otevřené.

E: Done. Vstup na trhu.
Dozvíme se někde jaký equip je připraven pro výpravy?
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Konkrétně až v dungu, upravil sem první post tam máte všechno co budete potřebovat. Příští týden už počítám že se mi ozvou WR/kačeři at můžeme začít.
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Aahz píše:Konkrétně až v dungu, upravil sem první post tam máte všechno co budete potřebovat. Příští týden už počítám že se mi ozvou WR/kačeři at můžeme začít.
No tak to bude trošku víc o štěstí než jsem čekal. Vybrat správnou sestavu bez znalosti equipu je jako střílet na terč ze cválajícího koně se zavázanýma očima...
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Informací máte více než dost v prvním postu, trochu jsem jej upravil aby vynikla hlavní informace a to je informace o equipu.. Pro všechny platí stejné podmínky, navíc většinu minidungu vidíte, nemyslím si že by výsledek nějak extra záležel na tom jaké chary vyberete, pokud nepůjdete nějaký extrém jako 4x craft / 4x prsk nebo něco podobného.

Jinak myslím že vynadívat se už dost dalo o víkendu a není nač čekat, tak bych rád aby se mi Kačeři a WR ozvali na ICQ ohledně termínu. Pokud se neozvou do zítra večer, budu počítat, že jít nechtějí.
Pokud nějaká guilda chce dopředu oznámit že nepůjde, stačí napsat sem a já je odhlásím.
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Kačeři už to mají za sebou, takže pokud MG chtějí jít, at se mi ozvou do zítra večer na ICQ ohledně termínu.
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Tak vedoucí guildy to už mají za sebou. Zbylé guildy se už můžou ozývat v libovolném pořadí.

Byl bych rád kdyby zítra (sobota) šly alespon dvě další guildy, je možné i ráno stačí napsat, já tady budu celý den. Jinak jestli nemůžete najít moje ICQ mám ho tady v profilu.
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Aahz píše:- Dungeon je možné obhlídnout zvenčí (kdykoliv, podobně jako timed dungeon vstup je na trhu), ale ne uplně všechna místa jdou vidět, poslední místnost obhlídnout předem nejde. Před začátkem výpravy budou čumilové vyhozeni a vstup uzavřen.
Kde je ta gate? Nikde sem ji nenašel.
Odpovědět