Nové postavy nové ACC
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nové postavy nové ACC
Doslechl jsem se jak si jednoduše vydělat.... a pěkně mě to naštvalo.
Z hlediska jedný postavy to nic neni z hlediska pěti už to něco je....
Založim si novej ACC na novej email, vytvořim si pět mágů v Nb hostinci a přehodim to co sem dostal k jednomu... Projdu s nim dungem a mam na světě 1K MR, a 4K reagentů od každýho.
A já jsem si první "alt" acount musel prázdnej koupit ( 50K gp ) protože půl roku nikdo nebyl schopnej mi přidělit nový ACC a dneska GM dávaj lidem takhle zadara reagenty a přitom neni tak těžké ten hostinec za mága projít i když jste nahatí....
Takže tohle je Bug? Nebo schválně nastavený s tim že to lidi můžou zneužít?
Z hlediska jedný postavy to nic neni z hlediska pěti už to něco je....
Založim si novej ACC na novej email, vytvořim si pět mágů v Nb hostinci a přehodim to co sem dostal k jednomu... Projdu s nim dungem a mam na světě 1K MR, a 4K reagentů od každýho.
A já jsem si první "alt" acount musel prázdnej koupit ( 50K gp ) protože půl roku nikdo nebyl schopnej mi přidělit nový ACC a dneska GM dávaj lidem takhle zadara reagenty a přitom neni tak těžké ten hostinec za mága projít i když jste nahatí....
Takže tohle je Bug? Nebo schválně nastavený s tim že to lidi můžou zneužít?
Re: Nové postavy nové ACC
rode... jestli někomu tahle pakárna stojí za to, aby si tahal z nb hostince regy a mr... at si je klidně tahá... jo a rode...
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Když někomu stojí za to znásilnit holku a pak jít do vězení tohle nebude takovej problémVorlon píše:**********************
Tento pribeh je smuutny ..napisal sam zivot
nananananaaa tututut tutuuuu

btw, chceš mi říct, že máš koupený acc?Rod Sacketts II píše:A já jsem si první "alt" acount musel prázdnej koupit ( 50K gp ) protože půl roku nikdo nebyl schopnej mi přidělit nový ACC a dneska GM dávaj lidem takhle zadara reagenty a přitom neni tak těžké ten hostinec za mága projít i když jste nahatí....
víš ty vůbec, co je v principu "bug"?Takže tohle je Bug? Nebo schválně nastavený s tim že to lidi můžou zneužít?
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ano, koupil jsem si od známého prázdné ACC protože sem byl nasranej když on jich měl 4 a já jeden a další mi nemohl bejt přidělenej.Vorlon píše: btw, chceš mi říct, že máš koupený acc?
NAvíc jsem teď zjistil že ty postavy co jdou do světa dostanou 500 Gp, průměr 100 reagentů a 10x MR... Takže Fajn
Postava co jde do hostince získá 200 MR, 800 reagentů....
To raději do toho hostince za 500gp nemam šanci si koupit tolik spotřebáku co dostanu v hostinci jen za to že musim zabít jednoho podělanýýho skeletona
Bug je herní nastavení nebo chyba která se zneužije pro vlastní prospěchVorlon píše:víš ty vůbec, co je v principu "bug"?
Pro příspěvek níže:
NowWereTalkin píše:Jezis a koho to prosimta zaujima ze niekto ma 4K regov za to ze sa musi pol hodinu je***t s vytvaranim novych postav? Ty si fakt mimo reality kamo.
Chod von, zacina byt pekne.
Nauč se kdákat něco jinýho... No já zapoměl ten kdo umí jen kdákat se nenaučí chrochtat jako prase nebo kokrhat jako kohout což teprve se bavit smysluplně jako lidi
Naposledy upravil(a) Rod Sacketts II dne 02.03.2015 19:20:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Book Snake
Jezis a koho to prosimta zaujima ze niekto ma 4K regov za to ze sa musi pol hodinu je***t s vytvaranim novych postav? Ty si fakt mimo reality kamo.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
ne, tomu se řiká vychcanost a ne bugRod Sacketts II píše:Bug je herní nastavení nebo chyba která se zneužije pro vlastní prospěch
Tomu říkám typické čecháčšství, hledat způsoby jak s kdečím vy***at. Normálního člověka tohle nenapadne. Nic ve zlém. . .
netvrdim, že ne. ostatně nechápu lidi, který tohle vážně dělaj, na druhou stranu nechápu ani tady rod sucketaParyzek píše:Tomu říkám typické čecháčšství, hledat způsoby jak s kdečím vy***at. Normálního člověka tohle nenapadne. Nic ve zlém. . .
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Chci aby rok hraní jednoho hráče mohl bejt stejně výnosnej jako jinýho. Nabugovat si skilly nebo majetek je hned a pro ostatní to má stejnou cenu jako nahrabanej majetek těch co nebugujou. A kde je pak to posouzení toho že jsi ty v něčem lepší než druhej? Heh já zapoměl dneska jsou mastři Bugeři jako tenkrát MG když si k nim dávala půlka DP trénovat skilly ( půjčil acc a za noc dvě měl max to co chtěl max )Vorlon píše:Paryzek píše:.....na druhou stranu nechápu ani tady rod sucketa
víc vody, neber si to čistý
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
To je svět teda, nechtěl bych žít ve světě, kde si může člověk z hostince odnést 200MR :(
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
5x 200 MR, ( 8x ) 800 x 5 reagentůMulambo píše:...kde si může člověk z hostince odnést 200MR
Ještě před 3ma lety jsem takovejdle obnos měl v bedně z který jsem refoval všechny postavy
-
- Book Snake
Ze sa radsej nestazujes na tie kvanta VAO zvitkov, ktore v dungu kazdy den minas. 

The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Řekněme, že třeba i chápu, že tě to štve. Ale že tě to štve tak, že kvůli tomu musíš zakládat samotný topic, to teda nechápu
.
Že oni ti, co maj takhle obrovskou startovní výhodu, maj´ víc regů, než ty?

Že oni ti, co maj takhle obrovskou startovní výhodu, maj´ víc regů, než ty?

Tohle udělá fakt jenom new hráč, který se snaží nějak vydělat, případně natrenovat postavu... Osobně si myslím, že zábavnější a mnohdy výhodnější je jít harvit, nebo dung a dojdeš rychleji k "mamonu", než zapomocí nb postavičky.
Pro již zaběhlé hráče je to asi ztráta času, což je asi i diskutování o tom na forku.

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
a já si myslel, že kšefotvání s accounty je trestné!
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip. Hned na to jdu. Muj sen je mit 5M MR regu.