Alchemka
- Obycejny havran
- Dark Paradise GM
Re: Alchemka
To je celkem nepravdepodobne, ale celkem mozne. Na server nikdo nesahal, takze tim to nebude. Ale schvalne udelam test, stejne potrebuju vedet jak kterej skill presne funguje.Aken píše:Zdravím, mám dotaz ohledně skillu alchemy. Mam 19,8 skill. Včera jsem předělal několik tisíc regů a udělal z toho 4.000 potionů. Za tutu dobu mi skill nevyrostl ani o 0,1. Dělalo se něco s tímto skillem?
Všechny lezou dosti bídně a pomalu :pObycejny havran píše:To je celkem nepravdepodobne, ale celkem mozne. Na server nikdo nesahal, takze tim to nebude. Ale schvalne udelam test, stejne potrebuju vedet jak kterej skill presne funguje.Aken píše:Zdravím, mám dotaz ohledně skillu alchemy. Mam 19,8 skill. Včera jsem předělal několik tisíc regů a udělal z toho 4.000 potionů. Za tutu dobu mi skill nevyrostl ani o 0,1. Dělalo se něco s tímto skillem?
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mě to při ručnim míchání vycházelo 1200 potionů za 24 hodin.... takže těch 4K potionů tobě muselo trvat tak 6 dní.
Pokud si to míchal klasicky tak lízt by měl v opačnym případě je to nějakej bug.
Pokud si to míchal klasicky tak lízt by měl v opačnym případě je to nějakej bug.
tys byl vždycky jinej, 24hodin ručně míchat, tak to už se nedivim ničemuRod Sacketts II píše:Mě to při ručnim míchání vycházelo 1200 potionů za 24 hodin.... takže těch 4K potionů tobě muselo trvat tak 6 dní.
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
4k potionov mam za par hodin ak miesam obyc agi alebo svetlo... asi mas pomale ruky.Rod Sacketts II píše:Mě to při ručnim míchání vycházelo 1200 potionů za 24 hodin.... takže těch 4K potionů tobě muselo trvat tak 6 dní.
Mate radi ptacky?
- Lupus Alba
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz k alchemce.....Da se nekde nejak vylit obsah kade?
"Ať chcípnu všeci zkurvysyni!" - Zoltan Chivay
tuším, že pokud mícháš pouze agilitku nebo greater agilitku do traineru, jeden je v britu v budove u mostu, poblíž portů.... možná ještě budou nějaká po cechách....nebo zahod celou kad:) ale tusím, ze kad ma neomezenej pocet potionu v sobe, nebo nejaky ukrutny cislo
Myslim, ze to cislo by mohlo byt 65000, ale to jen tipuju.Xan píše:tuším, že pokud mícháš pouze agilitku nebo greater agilitku do traineru, jeden je v britu v budove u mostu, poblíž portů.... možná ještě budou nějaká po cechách....nebo zahod celou kad:) ale tusím, ze kad ma neomezenej pocet potionu v sobe, nebo nejaky ukrutny cislo
Rozhodne je lepsi to vyhodit, kdyz uz , cele a vyrobit novou kad
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
30k je strop. A vylít nevím jak to myslíš.
jakoze vyleješ na zem třeba:) prostě z 26532 potionu v kdi udelat 0, asi to myslí...
- Lupus Alba
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Jj vylit obsah kade, trenim alchemku a mam malo kadi, vendora co by je prodaval se mi nepodarilo najit. Tak zkusim pohledat ten train v Britu
Diky panove
Diky panove
"Ať chcípnu všeci zkurvysyni!" - Zoltan Chivay
- Mighty PvP GOD
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
napis na vyvesku ze kupis krabicu kadi... jedna kad mozno 750gp/ks co je v podstate zadarmo...Lupus Alba píše:Jj vylit obsah kade, trenim alchemku a mam malo kadi, vendora co by je prodaval se mi nepodarilo najit. Tak zkusim pohledat ten train v Britu
Diky panove
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Britsky inn, kde se daji koupit kade byl jeste vcera zavreny.
Moje rada je co nejdriv prejit na michani agilit. Do skillu 65 je to navic strasne efektivni. Trainer v cechu upiru je nejlepsi,pac vas tam nikdo nemuze sejmout ani lootovat.
Moje rada je co nejdriv prejit na michani agilit. Do skillu 65 je to navic strasne efektivni. Trainer v cechu upiru je nejlepsi,pac vas tam nikdo nemuze sejmout ani lootovat.
Dik. Napadlo me to po tom co jsem to poslal. Je to logicke.Acarus píše:Ten vednor se presunul do cechu kraftu.
- Lupus Alba
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Co si pamatuju, ultima takhle vzdycky fungovala Predevsim hranicni skilly se zdaji neprekonatelne jako je 50, 60 atd. Zkus si opravit staty a zezrat zelenou rybu, mozna to tim rozhybes priste driv. Nebo to zkus prostridat s jinym skillem, par bodu do neceho jineho by taky mohlo pomoct, jako kdo vi jak magicky to jadro fungujeAken píše:Zdravím, mám dotaz ohledně skillu alchemy. Mam 19,8 skill. Včera jsem předělal několik tisíc regů a udělal z toho 4.000 potionů. Za tutu dobu mi skill nevyrostl ani o 0,1. Dělalo se něco s tímto skillem?
Jo makrujici skilly jsou haluz, nekdy lognes a treba nad 90 to skace, ze se ti to nechce ani vypinat, jindy i na o dost nizsim skillu za celej den ani prd, je to haluz a tady nefungujou zadny garantovany gainy po urcity dobe
moje rada je trenovat na svetlech, protoze tech neni nikdy dost a muzes je vyuzivat za vsechny charaktery (resp je to zakladni soucast ekvipu do dungu), kdezto agilky pak akorat muzes tak hodit do kose...a SS a BM regy koupis oboje za 3 takze te to vyjde i cenove stejnekrysakrys píše:Moje rada je co nejdriv prejit na michani agilit.