War a muj zacatek zde
War a muj zacatek zde
Ahoj,
Dlouho dobu jsem hral na Morii a rekl jsem si ze bych si moc rad po dlouhe dobe zase zahral UO a tak me napadl tento server nebot jsi pamatuji jak tu hralo strasne kvantum lidi coz jak jsem si vsiml uz neni pravda a tak bych se rad zeptal na par veci.
1) jak je to tu s PVP zije ci nezije at uz formou PK nebo Ch/O
2) kolik tu tak hraje lidi ve spicce
3) narocnost dungu
4) a jakeho wariora ject zda-li WH nebo Destro
Predem vsem moc dekuju za odpovedi
Dlouho dobu jsem hral na Morii a rekl jsem si ze bych si moc rad po dlouhe dobe zase zahral UO a tak me napadl tento server nebot jsi pamatuji jak tu hralo strasne kvantum lidi coz jak jsem si vsiml uz neni pravda a tak bych se rad zeptal na par veci.
1) jak je to tu s PVP zije ci nezije at uz formou PK nebo Ch/O
2) kolik tu tak hraje lidi ve spicce
3) narocnost dungu
4) a jakeho wariora ject zda-li WH nebo Destro
Predem vsem moc dekuju za odpovedi
Re: War a muj zacatek zde
Čau.
1. PVP mizerný, skoro nee.
2. 50-80 cca
3. záleží na typu dungu. low, medium, top.
4. asi záleží na tom, co od něj chceš. Víc kolegové warové.
Já tu hraju a jsem spokojen.
1. PVP mizerný, skoro nee.
2. 50-80 cca
3. záleží na typu dungu. low, medium, top.
4. asi záleží na tom, co od něj chceš. Víc kolegové warové.
Já tu hraju a jsem spokojen.
spíš bych řekl že pvp už pomale zaniklo jednou za týden se pořádají frakční boje o město na kterých je max 8 lidi (na těch posledních ani tolik nebylo) ve špičce hraje tak 40 lidí max zbytek co ukazuje web jsou puštěné dualy
tak to je hoodne smutne:(
Obtížnost dungů - buď pro voly a nebo ik monstra/pasti
pvp nula nula nic, nevím jeslti pk pořád obíhají 1 probíhatelnej krátkej dung se slušným dropem
war - napred maxnout a pak si vybereš specku teprv. WH je dobrej na cokoliv, co kouzlí, v podstate imuní ale nemá armor a kousance bolí, destro je tupej imba dmg
online status je mystifikace na všech serverech díky dualům a afkarum
Edit by Quido: Reklamu na jiný servery si dělej osobně po icq.
pvp nula nula nic, nevím jeslti pk pořád obíhají 1 probíhatelnej krátkej dung se slušným dropem
war - napred maxnout a pak si vybereš specku teprv. WH je dobrej na cokoliv, co kouzlí, v podstate imuní ale nemá armor a kousance bolí, destro je tupej imba dmg
online status je mystifikace na všech serverech díky dualům a afkarum
Edit by Quido: Reklamu na jiný servery si dělej osobně po icq.
Počet online lidí je zajímavý jen co se náhodného PvP týká což už není takové jako kdysi, ale to se dá čekat od tak staré hry. Cia je trochu pesimista
.
Guildy aktivní jsou, i když jich není tolik jako v minulosti, ale lidi nabírají stále, tak si stačí nějakou vyhlídnout a o PvM nouzi mít nebudeš.
Každá warrovská specka má nějaké pro a proti, mělo by to být na foru asi nejaktuálnější tak si stačí podle toho vybrat.
Co se týká Xana, to je už několikátý pokus přetahovat potenciální nové hráče skrz DP forum ... asi tam mají ještě méně lidí než tady, že se uchylují k takovým akcím, každopádně nechápu, proč ještě nemá ban na forum za tohle....

Guildy aktivní jsou, i když jich není tolik jako v minulosti, ale lidi nabírají stále, tak si stačí nějakou vyhlídnout a o PvM nouzi mít nebudeš.
Každá warrovská specka má nějaké pro a proti, mělo by to být na foru asi nejaktuálnější tak si stačí podle toho vybrat.
Co se týká Xana, to je už několikátý pokus přetahovat potenciální nové hráče skrz DP forum ... asi tam mají ještě méně lidí než tady, že se uchylují k takovým akcím, každopádně nechápu, proč ještě nemá ban na forum za tohle....
Gildy aktivní jsou tři (myslím ty větší) a ani jedna nehraje samostatně
a to je zima.
A ban za co? Za to, že napsal pravdu, že to jinde žije víc a hraje tam mnohem víc lidí? Lol

A ban za co? Za to, že napsal pravdu, že to jinde žije víc a hraje tam mnohem víc lidí? Lol

Ban za to, ze jsem napsal pravdu a rekl mu, kde hrajou jeho partaci z Morie? Nehlede na to, ze tydle lidi nejsou true nb a kdekdo to zkusil tu i tam a tam jsou vseci spokojenejsi. Jestli to napisu do SZ nebo primo sem, je jedno.
Banan by byl dost zoufaly reseni, ale nebudu te provokovat, abych se te nedotkl:-D
Banan by byl dost zoufaly reseni, ale nebudu te provokovat, abych se te nedotkl:-D
Osobne se divim, ze v pravidlech neni zakaz jakekoliv reklamy konkurencnich serveru
fakt to tam neni?:D
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jestli ne, tak teď už to tam bude
)
dělat cenzuru to jo ale tam to asi končí...

dělat cenzuru to jo ale tam to asi končí...
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
endour
Vorlon píše:endour
Jj jeden s nejhorších serveru kde jsem hrál pro změnu ja. Ale věřím že je to super duper popravdě pokud bych chtěl system _ tak si zahraji moderní MMORPG stylu WoW nebo SWOTR a podobně a mám to mnohem ale mnohem zabavnější.