Vendetta

Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Vendetta

Příspěvek od Wraith »

Zdravím, rád bych se pozeptal na názor hráčů, kteří šli tento kvest po změně timeru (snížení), jak to časově stíhají, přijde mi to vzhledem k faktu, že ve 3 pasážích se sekají zóny, že timer je poměrně krátký, navíc mi přijde kontraproduktivní, když tu kdysi GM prezentovali, že nechtějí aby hráči probíhali dungy jen zabitím hlídačů, proč takto koncipují tento kvest, kdy je to jediná možnost, jak to stihnout dojít (snad) ?
„Povaha člověka je jeho osudem.“
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Re: Vendetta

Příspěvek od NowWereTalkin »

Bol som to pred 2 mesiacmi, zabijal som 95 percent NPCciek a v poslednej miestnosti som mal este 30 min casu. Takze si myslim ze pohoda.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Šel jsem to tak před 2 lety a zabíjel jsem to do mrtě všechno a trvalo to 2,5 h.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

NowWereTalkin píše:Bol som to pred 2 mesiacmi, zabijal som 95 percent NPCciek a v poslednej miestnosti som mal este 30 min casu. Takze si myslim ze pohoda.
Tak to zkus zajít teď a pak mi řekni, jestli proběhla nějaká změna, faktem totiž je, že jsem zabíjel taky vše, pokud nebyl někde rychlejší provok, a u bludiště jsem měl timer 2h po kterém mě to portlo pryč...
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

No ja som to bol po zmene, takze pochybujem ze by to bolo ine.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nevím o žádné úpravě timeru, takže by vše mělo zůstat tak jak to bylo.
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Timer je 2h 10min (5x odzkoušeno), nebudu tu rozepisovat pasáže, ale ikdyž jsem zkoušel jenom zabít hlídače a zbytek proběhnout, nedostal jsem se dál než do předposlední místnosti, kde mi vypršel timer. Rád bych podotknul, že jsem využíval nadstandartní výbavu na hlídací liche, co šlo jsem zabíjel i pomocí zvedlých "top" monster a nikde jsem se dlouho nezdržoval, takže se mi nechce věřit, že to někdo stihnul, a změna timeru byla už dýl, každopádně od té doby nevím o nikom, kdo to mezitím došel...naopak jsem jen zaregistroval údiv nad timerem, který neodpovídá vůbec kvestu. Kdybych měl srovnat kvest například se stonem, kde je taky timer, tam se dá v pohodě vše zabít, a ještě zbyde dost času. Nežádám nic jiného, než aby si to některý z GM zkusil sám zajít, a pak napsal, jak to vidí.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Qvido píše:Nevím o žádné úpravě timeru, takže by vše mělo zůstat tak jak to bylo.
A co tohle ?
04.12.2013 10:52

Vážení hráči,

na questy: Brujah, Vendetta, Blood Liche, Glass Smithhammer byl přidán nový typ vstupní brány, která by měla opravovat neúměrně dlouhé blokování a problémy s časovým omezením na průchod. V případě problému s funkčností bran neváhejte psát page nebo přímo mě na ICQ.

Taktéž byla přidána možnost aktivace jednorázového Stone Humana pro vampíry, kteří úspěšně prošli NB dungeon a stále nemají quest Blood Liche splněn.

*Ocroc*
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Jo, lidi co došli Vendettu, o kterých vím, ji šli právě před touto úpravou....

To nejsou jedině změny ten timer, taky se ubrali/přesunuli některé monstra, které se používali na provok, změny IK bludiště, kde strávíte klidně 30 min z celkového času a přitom vypovídající ohodnota této místnosti je zhruba "all go" ....
Naposledy upravil(a) Wraith dne 11.07.2014 14:50:34, celkem upraveno 1 x.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Tato uprava bola pridana preto, lebo bola vendetta blokovana obcas aj 3 dni vkuse...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nějak v té změně nevidím, že by se upravoval čas na průchod.
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Qvido píše:Nějak v té změně nevidím, že by se upravoval čas na průchod.
Tak naposled to zkusím znovu, došel to někdo po této úpravě? Zkusil to zajít některý z GM?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

NowWereTalkin píše:Bol som to pred 2 mesiacmi, zabijal som 95 percent NPCciek a v poslednej miestnosti som mal este 30 min casu. Takze si myslim ze pohoda.
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Qvido píše:
Je hezký že cituješ někoho, kdo Vendettu nikdy nedošel, a jen tady prudí, jak je na zdejším fóru v módě, otázka byla směřována na tebe, jestli si to můžeš nějak zjistit.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Ako nic v zlom, ale potom naco mi pises do PMky ci som to naozaj dosiel. Ano dosiel som to, bol som to cca pred 2 mesiacmi. Takze davno po tejto zmene.
A pochybujem ze sa za tie dva mesiace nieco zmenilo ked na opravu bugovania toho timeru som pisal asi 3x kym sa s tym nieco spravilo. Teraz myslim ten timer, ze sa ta gate blokla niekedy aj na 48+ hodin.
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

NowWereTalkin píše:Ako nic v zlom, ale potom naco mi pises do PMky ci som to naozaj dosiel. Ano dosiel som to, bol som to cca pred 2 mesiacmi. Takze davno po tejto zmene.
A pochybujem ze sa za tie dva mesiace nieco zmenilo ked na opravu bugovania toho timeru som pisal asi 3x kym sa s tym nieco spravilo. Teraz myslim ten timer, ze sa ta gate blokla niekedy aj na 48+ hodin.
Změny tam jsou, já jsem tenhle kvest došel před změnou, a byla to pohodička, na tom kvestu není nic těžkého, o čem tu celou dobu hovořím je to, že jen timer je nereálnej, a pokud tvrdíš že si zabíjel 95%, tak by ses dostal sotva do půlky, já když jsem zabíjel 20% (hlídači), tak jsem se dostal do předposlední místnosti, a to jsem neměl žádnou krizovku apod,...proto to buď zkus zajít teď (vstupenku ti klidně dám) abys mohl zhodnotit, jestli se v tom někdo incognito hrabal nebo ne...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Zkus to projít teď.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Jak mi prosimta mozes povedat, ze by som to teraz nedal? Poznas ma? Videl si ma hrat necra niekedy v zivote? Ja napriklad nemam absolutne sajnu kto si ... Hovorim ti, ze zmena odvtedy jak som to isiel nebola, tak uz prosimta nepis a skus popracovat skorej na svojej taktike ...
A ako nic v zlom, ale fakt nemam nic ine na praci, ako chodit kvesty, aby som niekomu inemu zhodnotil, ci sa zmenil kvest :D tak to uz si asi trochu mimo ...
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

NowWereTalkin píše:Jak mi prosimta mozes povedat, ze by som to teraz nedal? Poznas ma? Videl si ma hrat necra niekedy v zivote? Ja napriklad nemam absolutne sajnu kto si ... Hovorim ti, ze zmena odvtedy jak som to isiel nebola, tak uz prosimta nepis a skus popracovat skorej na svojej taktike ...
A ako nic v zlom, ale fakt nemam nic ine na praci, ako chodit kvesty, aby som niekomu inemu zhodnotil, ci sa zmenil kvest :D tak to uz si asi trochu mimo ...
Vím, kdo si, vím, jak hraješ, proto tvrdím, že si ulhánek...
Qvido píše:Zkus to projít teď.
Zkusím, díky
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Díky moc, myslím, že je to akorát :)
Odpovědět