Zdravím, nebyla by vůle zavést pro všechny chary možnost zaplatit si zrušení specializace obdobně jako je to u wara za MC?
Vím, že je quest na zrušení, ale když člověk nemá čas/lidi, tak to jít 3x dung, tak nemá možnost s ito zrušit. Navíc pointa questu je i navrácení části peněz, takhle člověk ndostane nic zpět a ještě si musí zaplatit, to by snad takovej problém být neměl...
Zrušení specializace
Re: Zrušení specializace
Tyhle dungy nejsou zrovna obtížné. Destard projde snad i craft na solo a neříkej že nemáš na icq 2-3 lidi na drowy ?
Ale možnost rychlejší zrušení specky za cenu by být mohla, však proč ne alespon ty peníze k něčemu budou.
Ale možnost rychlejší zrušení specky za cenu by být mohla, však proč ne alespon ty peníze k něčemu budou.
Super nápad, osobně se mi to velice líbí.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Me teda nejvic stve ze jsem prisel o 1k Db (dungeon bodu). Jinak zruseni specky neni problem
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Sphinx pise klicove slovo "despecializaci", ale na ne nereaguje. Reaguje na "despecializace".
ano, za to dekuji
jen jsem upozornil na chybu, ze Sphinx speach obsahuje slovo despecializaci, na to ale nereaguje. Reaguje na klicove slovo despecializace
jen jsem upozornil na chybu, ze Sphinx speach obsahuje slovo despecializaci, na to ale nereaguje. Reaguje na klicove slovo despecializace