Ocroc nemá rád slušné hráče z MG
Ocroc nemá rád slušné hráče z MG
Chudaci Mg, ted musi Empovi vyhrat Snowika, po kterem uz roky touzi... Musi byt tvrda vojna
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: (Mini)Guildovní Hry 2013
nene toho chcu jaMrakoplas píše:Chudaci Mg, ted musi Empovi vyhrat Snowika, po kterem uz roky touzi... Musi byt tvrda vojna

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Děláte si srandu že ste nám vzali tolik bodu ? myslim si že jestli tam raz čekal když věděl že za chvilku se to dblokne kde je problem si par minut pockat ? ok dali ste mu postich ale takhle smazat lidem x hodin travenych u pc to se fakt povedlo.
Tak za to fakt dík wizzy doufám že si aspon dostal svoje do vedení.
Tak za to fakt dík wizzy doufám že si aspon dostal svoje do vedení.
Teda jako promin, ale hned v prvnim postu je jeste specilane pro vas:
pro Empa:
**Žádné dualy, žádné odlogovávání a afkování před zablokovanou bránou apod.
pro Empa:
**Žádné dualy, žádné odlogovávání a afkování před zablokovanou bránou apod.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
No a kdo byl afk ? nas clovek jen stal u gaty .
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
zas ste si vytvorili dierku v pravidlach a tvarite sa ze vy nic? aj po minule guildovne hry to tak predsa bolo, ze ak je gate zablokovana ked ku nej dojdem tak na nu nemam narok a mam ist prec. ja by som si tiez napriklad rad zaharvil poslednu miestnost tk a potom skocil do gaty, ked je zablokovana. teoreticky sa mozem vykecat ze som nekempil dungbody ale mobov, ze som si ani nevsimol ze bodova brana je bloknuta, ze som predsa nebol afk... ale rozhodne taketo taktiky smrdia urcite to nebudem robit, lebo aj ked to nemam v pravidlach presne do najmensieho detailu rozpisane, ako to vy potrebujete, je mi jasne ze za to by som siel sekat.
tak konecne nebudte jesitne zenske, priznajte si vinu a bude radi ze ste radi.
tak konecne nebudte jesitne zenske, priznajte si vinu a bude radi ze ste radi.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
doufam, ze mas pro sve tvrzeni nejakej relevantni dukaz. Protoze jestli ne, dopadnes hodne spatne.Fedor píše: Tak za to fakt dík wizzy doufám že si aspon dostal svoje do vedení.
Opet jak jsem psal Wizzy a MG...Jak je moznost lup to tam a jeste smazat telo a lup ztrata bodu pro celou guildu...Se divim ze jsi rovnou nesmazal account za takovouhle nejspinavejsi hru, kdo to kdy videl chtit odmenu za projity dung!!!...To je proste drzost!!!...
Byl to water. A dung jsem vybíjel, nezabíjel jsem jen wateru na konci protože ta byla seklá někde za tím stanem. Nikdy jsem tu wateru neodtahoval z původního respu abych to mohl procházet, vždycky, co jsem to šel jsem to poctivě vybil. Jen mě štvalo že pokaždé byla bloklá gata tak jsem si řek že počkám. Afk sem nebyl. Zmenšil sem si okno a sledoval seriál tak klasika. Na kontrolu jakoukoliv bych zareagoval. Taky nevím proč GM nejdřív jen posunul gatu k rewardě a wateru na původní místo a to bylo vše, dokonce mě i nechal v hidu. Řek sem si oka počkám a až se dobije gata tak to vybiju a projdu bránou. Pak mě napadlo že mohl i nastavit delší čas na odblok gaty tak sem kopl pryč. Na karibik mě portl snad za půl hodky potom co jsem odkop z wateru. Říkal sem mu že nevím o tom že bych porušil pravidla a v ratech pár lidí hlídalo gatu taky podobně a nevím o žádném trestu. To je asi tak vše.
Ztrátou těla sem nepřišel o nic, a z karibiku sem už pryč. Ale člověka to naštve stejně...
Ztrátou těla sem nepřišel o nic, a z karibiku sem už pryč. Ale člověka to naštve stejně...
na druhou stranu pravidla maji všichni stejné, vzhledem k tomu, že ještě nikdo nebyl odsouzen tak zase jste to nepochopili jenom vy (Fedor, Raziel). Ostatní s tím problém nemají (popřípaě měli štěstí a nikdo je neviděl)
Došel si dung a chceš odměnu? dostaneš přece ve většině dungů MC pokud je bloknuta gate na guildovní hry.
A prosím vás zrušte tu krávovinu, že za bonzování budou body. Nepříjde vám dosti motivující pro práskače, že uškodí soupeřům v tom že jim bude odebráno 25% guild bodu popřípadě vyloučení?
Došel si dung a chceš odměnu? dostaneš přece ve většině dungů MC pokud je bloknuta gate na guildovní hry.
A prosím vás zrušte tu krávovinu, že za bonzování budou body. Nepříjde vám dosti motivující pro práskače, že uškodí soupeřům v tom že jim bude odebráno 25% guild bodu popřípadě vyloučení?
trosku divne ve finale potrestani po delsi dobe..
souhlasim s arianou o zruseni o tom bonzovani,, to je trosku prehnane
Věřím, že gm by si nejdřív ověřili, jestli práskač nekecá
aspoň doufám.

- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je jak v práci , vedouci stroju vyhlásil že kdo nabonzuje strojníka jak krade naftu dostane odmenu.Jeden se našel , dostal přez držku a musel odejít.Hlavně že dostal odměnu.Národ bonzáku ..fuj
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
jasne narod zlodeju, a kdo nedrzi hubu a krok ...Zola píše:Jo to je jak v práci , vedouci stroju vyhlásil že kdo nabonzuje strojníka jak krade naftu dostane odmenu.Jeden se našel , dostal přez držku a musel odejít.Hlavně že dostal odměnu.Národ bonzáku ..fuj
Ta pulhodka byla nez Wizzymu doslo ze Raziel je vlastne MG a mohl by toho vyuzitMurto píše:trosku divne ve finale potrestani po delsi dobe..

Ten mezičas byl protože jsem si dovolil spát po příchodu z práce a v Wateru chytlo Raziela jiné GM, které mi to pak nahlásilo. Ale abych potěšil Raxika, už ve spánku se mi zdálo jak bych vám uškodil, jen sem to zas zapomněl. Tak snad něco s Acarusem vymyslíme.
Na ten bonz bonus mám stejný názor jako Acarus. Nevím proč by neměla být odměněn jednotlivec/guilda, které není lhostejné že někdo porušuje pravidla aby se dostal před ostatní.
Ve tvém vlastním zájmu doufám že máš nějaký důkaz pro toto svoje tvrzení.Fedor píše: Tak za to fakt dík wizzy doufám že si aspon dostal svoje do vedení.
Na ten bonz bonus mám stejný názor jako Acarus. Nevím proč by neměla být odměněn jednotlivec/guilda, které není lhostejné že někdo porušuje pravidla aby se dostal před ostatní.
aha takze sem ho vlastne potrestal za to co sem videl a vlastne ani nevide a ve finale me tojeste nekdo rekl jinej 

Murto ty budeš jeden z těch větších, že?
Ale zasluhuje a já mu to mile rád vysvětlím. Doufám, že ti říká něco pojem kooperace - spolupráce. Protože na nějakém takovém principu funguje GM team. Já Raziela přistihl a učinil jsem kroky potřebné k nápravě, aby takhle nebylo zenužito systému bodování. Trest zcela náležel organizátorovy což je mimochodem Ocroc, proto tam byla prodleva mezi kterou Raziel mohl zpytovat svědomí. Ještě bych tam mohl plést slova jako důvěra, zodpovědnost, nestrannost, ale nerad bych ti víc pletl hlavu.
Ale zasluhuje a já mu to mile rád vysvětlím. Doufám, že ti říká něco pojem kooperace - spolupráce. Protože na nějakém takovém principu funguje GM team. Já Raziela přistihl a učinil jsem kroky potřebné k nápravě, aby takhle nebylo zenužito systému bodování. Trest zcela náležel organizátorovy což je mimochodem Ocroc, proto tam byla prodleva mezi kterou Raziel mohl zpytovat svědomí. Ještě bych tam mohl plést slova jako důvěra, zodpovědnost, nestrannost, ale nerad bych ti víc pletl hlavu.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že jsme si neprihlásili i frakci už bych přelejval bodíky 

Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)