Demence

Vaše nápady a návrhy
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Demence

Příspěvek od Empair »

Kód: Vybrat vše

28.07.2013 19:15	Jew	6f4030	MG	Umyslne kazeni hry hracum na questu. Prudic + karibik. Ac.
28.07.2013 18:29	Princess Severka	ddcbe1	-	Umyslne kazeni hry hracum na questu. Jedna vyprava kuli nemu vyloucena. Prudic + karibik. Ac.
na tímto, už mi zůstává rozum stát ... to, že nás potrestáte za to že neumíte nastavit pravidla na quest ... Acare, prosím tě Vem si tu už jednou z prdele do hlavy ... jen člověk logne hned mu to znechutíte
Acarus

Re: Demence

Příspěvek od Acarus »

kdyz prudite lidi na questu, dostanete prudice, je na tom neco nelogickyho ?
kdyby ses choval slusne, tak se nic nestane.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Je to zase tu na nieco co som v minulosti narazal... v UO sa da "bugovat" neskutocne vela veci...

Spravny postum GMs/vyvojarov by mal byt taky, ze by sa v ziadnom pripade hrania nemala stat takato ujma ze by niekto dostal jail... Je to chyba hry, nie hraca...
Proste pokial sa taketo "bugovanie" stane po prvy krat, nemali by byt za to logy, ale len nejake upozornenie alebo maly trest, predpokladam ze tuto dvaja typci urcite neprudili schvalne... Po 500 logov ako vystraha by stacila...

Treba si uvedomit ze stary hraci ako Emp to tu drzia pokope (ako aj vela dalsich) a proste takymito jailami a deletmi stale ubudaju hraci ktory tu robia zaklad... pokial sa to da zhodnotit ako ze to bolo prudenie omylom, tak urcite nedavat takyto trest... vsak celkovo tito dvaja hraci nie su prasce tak preco by nieco robili naschval... Uz teraz je problem s malo hracmi tak preco takto demotivovat dalsich... pokial by bolo preukazane ze uplne naschval niekto robi nieco prudenie alebo buguje tak ok instant delete... ale no neviem neprijde mne osobne toto ako spravny pristup voci hracom kedze je to chyba nastavenia a nie chyba hracov... Zvazte trest aj do buducnosti... (Pritom ani nie som kamos s empom ale viem co taketo tresty robia v globale a preto nechcem aby to takto pokracovalo...)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Víš vůbec o co šlo nebo zas jen plodíš co tě napadlo ?

Nikdo nikdy nebyl potrestaný pokud něco bugnul nedopatřením a nahlásil to. Trestá se pouze vědomé zneužití herního bugu, což v tomto případě ani nebylo.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nechcem nijak spochybnovat pracu GMs... ako som vravel mna sa to netyka takze mi je to trochu jedno...

V tomto pripade neviem o co presne slo... ale vzhladom na to ze si da tu namahu niekto zalozit topik o tom tak si myslim ze to nebolo az tak uplne opravnene...
Hovorim z vlastnej skusenosti, kde sme dostali prudicov za to, ze sme do PFiek hodili mumie a hodili cez stenu sumy aby sme mohli ist dany dung, kde nahodou hodila mumia massko a odhidla vypravu a boli sme kvalifikovany ako prudici...
Samozrejme kazdy ma iny uhol pohladu, ale len som si dovolil povedat, ze sa mi v niektorych pripadoch zda jail prilis velke logy... nevravim ze mam pravdu, len je to moj pocit :) tak si z toho nic neberte len myslim ze dakedy sa malo zhodnotia vsetky faktory prohresku... ja sam som nikdy nemal zaujem prudit alebo tak nejako a pritom som tych jailov dostal uz celkom dost no...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:Nechcem nijak spochybnovat pracu GMs... ako som vravel mna sa to netyka takze mi je to trochu jedno...

V tomto pripade neviem o co presne slo... ale vzhladom na to ze si da tu namahu niekto zalozit topik o tom tak si myslim ze to nebolo az tak uplne opravnene...
Hovorim z vlastnej skusenosti, kde sme dostali prudicov za to, ze sme do PFiek hodili mumie a hodili cez stenu sumy aby sme mohli ist dany dung, kde nahodou hodila mumia massko a odhidla vypravu a boli sme kvalifikovany ako prudici...
Samozrejme kazdy ma iny uhol pohladu, ale len som si dovolil povedat, ze sa mi v niektorych pripadoch zda jail prilis velke logy... nevravim ze mam pravdu, len je to moj pocit :) tak si z toho nic neberte len myslim ze dakedy sa malo zhodnotia vsetky faktory prohresku... ja sam som nikdy nemal zaujem prudit alebo tak nejako a pritom som tych jailov dostal uz celkom dost no...
to vies ked sa to tyka teba(rozumej toho kto otom pise) tak vecsina ludi sa tvari byt ukrivdena za to co gm proti nim spravila. Vid tvoj pripad keby ste nedostali prudica nepises tu ty na forku ale oni ze su urazeny ze ste nic nedostali ...

Ked us otomto chcete debatovat tak napiste co sa vlastne stalo aspon
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Acarus píše:kdyz prudite lidi na questu, dostanete prudice, je na tom neco nelogickyho ?
kdyby ses choval slusne, tak se nic nestane.
pokud vyhlásíte závod a potrestáte účastníky za soutěživost tak ano je to nelogické

jen pro objasnění ostatním:
GM vyhlásili závod na lodích, měl 2 pravidla: Žádné PvP a hráč musí být pořád na lodi.
My jsme byli potrestáni za to, že jsme na v rámci závodu zpomalovali protivníky pomocí zakotvení lodi.

A já jsem nasraný bo místo aby GM upřesnili pravidla, když zjistí že závod neprobíhá podle jejich představ radši potrestají účastníky za to, že se v závodě snaží vyhrát. A ještě hráče nařknou z: "Umyslne kazeni hry hracum na questu"
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Empair píše: jen pro objasnění ostatním:
GM vyhlásili závod na lodích, měl 2 pravidla: Žádné PvP a hráč musí být pořád na lodi.
My jsme byli potrestáni za to, že jsme na v rámci závodu zpomalovali protivníky pomocí zakotvení lodi.

A já jsem nasraný bo místo aby GM upřesnili pravidla, když zjistí že závod neprobíhá podle jejich představ radši potrestají účastníky za to, že se v závodě snaží vyhrát. A ještě hráče nařknou z: "Umyslne kazeni hry hracum na questu"
"siknessito"... za takuto malickost, ale verim v to ze Akar je ferovy a zmierni to... (osobne by som postupoval vylucenim/penaltami kedze toto stanovene nebolo a aj mna by to napadlo :D , a ked tak max 500 logov na vas! ), btw skorej by som to na icq riesil nejak slusnejsie, mne to pomohlo...

Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

92458> 17:55:39c:'The Counselor' Says UNICODE 'CSY' 'tedy se pvp jaksi zakazuje' mode=9
92835> 18:00:39c:'The Counselor' Says UNICODE 'CSY' 'zakazano vystoupit z lodi' mode=0
95237> 18:19:36c:'Princess Severka' Says UNICODE 'SKY' 'ze zakaz?' mode=0
95296> 18:19:198:'Plechovka' Says UNICODE 'CSY' 'zakaz vylezani z lodi?' mode=0
95314> 18:19:36c:'Princess Severka' Says UNICODE 'SKY' 'ze zakaz chodit na cudzie lode?' mode=0
103774> 19:16:420:'Prudic Jew' Says UNICODE 'CSY' 'tak bylo zakazano PvP' mode=0

103154> 19:11:420:'Jew' Says UNICODE 'CSY' 'kde je to gmko?' mode=0
103519> 19:14:420:'Prudic Jew' Says UNICODE 'CSY' 'za co?' mode=0

Prudiče jsi dostal v 19:12. GM psalo že je zákaz vystoupit z lodi v 18:00, nespecifikuje to že by to platilo pouze na KOP/zem/molo. Vzhledem k názvu topicu, k tomu krásnému radění GM jak myslet a vzhledem k tomu že si tu upravuješ pravidla jak se ti zlíbí a pak si uražený že tě někdo potrestá, si budu muset s Acarusem promluvit o té Strigwyrem navrhované upravě trestu. Jen ti nemůžu slíbit že to bude jím navrhovanou cestou.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Vyslovne jsem zakazal vystoupit z lodi.

A kdyz to vemu z empova demagogickeho hlediska.

Napsal sem snad nekde, ze nemuzu potrestat lidi co budou prudit prudicem ?
Napsal sem snad, ze nemuzu a neni v me pravomoci, ze muzu kohokoliv vysoupnout ze souteze, kdyz bude prudit ?

Byl to zavod, nasedni a jed. Ne zadne destruction derby. Nebo nakej fajt club.
Trebas preslap na do souperovi drahy na 100m je ohodnocen diskvalifikaci. atp.
Empair píše:

Kód: Vybrat vše

28.07.2013 19:15 Jew 6f4030 MG Umyslne kazeni hry hracum na questu. Prudic + karibik. Ac.
28.07.2013 18:29 Princess Severka ddcbe1 - Umyslne kazeni hry hracum na questu. Jedna vyprava kuli nemu vyloucena. Prudic + karibik. Ac.
na tímto, už mi zůstává rozum stát ... to, že nás potrestáte za to že neumíte nastavit pravidla na quest ... Acare, prosím tě Vem si tu už jednou z prdele do hlavy ... jen člověk logne hned mu to znechutíte
Ale odpustim ti to nadavani na mou osobu, zde na foru, ale docela by to stalo za omluvu z tvoji strany.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Ocroc píše:nespecifikuje to že by to platilo pouze na KOP/zem/molo
ano ale nespecifikovalo to ani opak ... to že to pravidlo bylo zadáno neúplně není chyba účastníka nýbrž organizátora tak jak můžete na jeho základě trestat účastníky ... místo aby jste se zachovali jako lidi uznali pochybení a chováte se jak bachaři někde v Sing Singu a jen hledáte sebemenší přešlap aby jste hráče mohli šikanovat

nejen mě přijde, že GM už tu nejsou od toho aby utvářeli hru a pomáhali hráčům ale pro to aby co nejvíc hráčů škodili a znepříjemňovali hru
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mne to zas pride ze niektory hraci nesli na ten quest sa zabavit a "tvorit hru", ale aby co najviac skodili inym hracom.
"za to ze vy ste akoze neupresnili vsetky pravidla do detailu ja akoze nemozem poslat kamarata na lod mojho protivnika, aby mu tam spamoval drop anchor a on by sa tak ani nepohol? tak ako sorry ale hanbite sa ze mi takto kazite zabavu!"
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Výslovně zakázaným způsobem prudit a kazit quest ostatním účastníkům je menší přešlap? Obávám se že si pleteš DP s _, prudění ostatních hráčů se zde netrpí ani nepodporuje. Pokud nejsi schopen pochopit že pravidla platí pro všechny stejně a nikoliv tak jak si ty je upravíš, tak se obávám že se v brzké době budeme muset rozloučit. Jako několikaletý hráč, který navíc většinu prohřešků dělá s půjčenými účty a postavami, by jsi měl mít jisté podvědomí o tom co můžeš a co je už za hranicemi.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Acarus píše:Vyslovne jsem zakazal vystoupit z lodi.
Ano zakázal si to tak tak "výslovně", že hned dva hráč z cca 10 účastníků to nepochopili
Acarus píše:Ale odpustim ti to nadavani na mou osobu, zde na foru, ale docela by to stalo za omluvu z tvoji strany.
To, že si GM a já hráč neznamená, že do mě budeš kopat a já ti za to budu děkovat.
Pokud chceš omluvu dojeď: Opavská 986/25 promluvíme si jako rovný s rovným.
Naposledy upravil(a) Empair dne 29.07.2013 10:02:48, celkem upraveno 2 x.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Empair píše:

Ano zakázal si to tak tak "výslovně", že hned dva hráč z cca 10 účastníků to nepochopili
Acarus píše:Ale odpustim ti to nadavani na mou osobu, zde na foru, ale docela by to stalo za omluvu z tvoji strany.
To, že si GM a já hráč neznamená, že do mě budeš kopat a já ti za to budu děkovat.
Obrázek
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

klasicke empovo "ja som Hrac, kto je viac" :D
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Radsej to locknite :) zas tu nastvete GM a odskacu si to pvperi :p

Tak dajte empovi pokutu poskodenej vyprave... 500k za to ze ich poskodil a nemohli vyhrat a bude vybavene :)

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Empair píše:
Ty si budes stat na usich a mlejt si to svoje dokola, ostatne jako dycky. Mel by sis procist pravidla, ony se vztahuji dokonce i na questy.

Ale chapu, ze je hroznej problem drzet se slusneho chovani, kdyz chci vyhrat. To se totiz nenosi. Chapu. Tva demagogie je naprosto k nicemu. Kdybychom meli pred kazdym questem a soutezi jasne psat co je a co neni dovolene, tak se jasne k nicemu nedohrabeme, protoze situaci, ktere muzou nastat je blizici se k nekonecnu.

Nemam potrebu do tebe kopat, kdybych chtel, tak tu uz davno nemas sanci cokoliv postovat a nebo ani vzhledem k tvoji pestre a velmi zajimave historii ani dokonce logovat, bejt to na nekom jinem, je to pravdepodobne po tvem postu na foru jinak.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Strigwyr píše:Radsej to locknite :) zas tu nastvete GM a odskacu si to pvperi :p

Tak dajte empovi pokutu poskodenej vyprave... 500k za to ze ich poskodil a nemohli vyhrat a bude vybavene :)
tresty nikdy nemaji byt o penezich ... nechapu jak nekoho muze napadnout se z neceho vykoupit.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Ty Empe, když seš takovej bourák s adresou, nezapoměň nám, tebe příliš neznalých, taky sdělit město, hrdino.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Zamčeno