Kód: Vybrat vše
28.07.2013 19:15 Jew 6f4030 MG Umyslne kazeni hry hracum na questu. Prudic + karibik. Ac.
28.07.2013 18:29 Princess Severka ddcbe1 - Umyslne kazeni hry hracum na questu. Jedna vyprava kuli nemu vyloucena. Prudic + karibik. Ac.
Kód: Vybrat vše
28.07.2013 19:15 Jew 6f4030 MG Umyslne kazeni hry hracum na questu. Prudic + karibik. Ac.
28.07.2013 18:29 Princess Severka ddcbe1 - Umyslne kazeni hry hracum na questu. Jedna vyprava kuli nemu vyloucena. Prudic + karibik. Ac.
to vies ked sa to tyka teba(rozumej toho kto otom pise) tak vecsina ludi sa tvari byt ukrivdena za to co gm proti nim spravila. Vid tvoj pripad keby ste nedostali prudica nepises tu ty na forku ale oni ze su urazeny ze ste nic nedostali ...Strigwyr píše:Nechcem nijak spochybnovat pracu GMs... ako som vravel mna sa to netyka takze mi je to trochu jedno...
V tomto pripade neviem o co presne slo... ale vzhladom na to ze si da tu namahu niekto zalozit topik o tom tak si myslim ze to nebolo az tak uplne opravnene...
Hovorim z vlastnej skusenosti, kde sme dostali prudicov za to, ze sme do PFiek hodili mumie a hodili cez stenu sumy aby sme mohli ist dany dung, kde nahodou hodila mumia massko a odhidla vypravu a boli sme kvalifikovany ako prudici...
Samozrejme kazdy ma iny uhol pohladu, ale len som si dovolil povedat, ze sa mi v niektorych pripadoch zda jail prilis velke logy... nevravim ze mam pravdu, len je to moj pocittak si z toho nic neberte len myslim ze dakedy sa malo zhodnotia vsetky faktory prohresku... ja sam som nikdy nemal zaujem prudit alebo tak nejako a pritom som tych jailov dostal uz celkom dost no...
pokud vyhlásíte závod a potrestáte účastníky za soutěživost tak ano je to nelogickéAcarus píše:kdyz prudite lidi na questu, dostanete prudice, je na tom neco nelogickyho ?
kdyby ses choval slusne, tak se nic nestane.
"siknessito"... za takuto malickost, ale verim v to ze Akar je ferovy a zmierni to... (osobne by som postupoval vylucenim/penaltami kedze toto stanovene nebolo a aj mna by to napadloEmpair píše: jen pro objasnění ostatním:
GM vyhlásili závod na lodích, měl 2 pravidla: Žádné PvP a hráč musí být pořád na lodi.
My jsme byli potrestáni za to, že jsme na v rámci závodu zpomalovali protivníky pomocí zakotvení lodi.
A já jsem nasraný bo místo aby GM upřesnili pravidla, když zjistí že závod neprobíhá podle jejich představ radši potrestají účastníky za to, že se v závodě snaží vyhrát. A ještě hráče nařknou z: "Umyslne kazeni hry hracum na questu"
Ale odpustim ti to nadavani na mou osobu, zde na foru, ale docela by to stalo za omluvu z tvoji strany.Empair píše:na tímto, už mi zůstává rozum stát ... to, že nás potrestáte za to že neumíte nastavit pravidla na quest ... Acare, prosím tě Vem si tu už jednou z prdele do hlavy ... jen člověk logne hned mu to znechutíteKód: Vybrat vše
28.07.2013 19:15 Jew 6f4030 MG Umyslne kazeni hry hracum na questu. Prudic + karibik. Ac. 28.07.2013 18:29 Princess Severka ddcbe1 - Umyslne kazeni hry hracum na questu. Jedna vyprava kuli nemu vyloucena. Prudic + karibik. Ac.
ano ale nespecifikovalo to ani opak ... to že to pravidlo bylo zadáno neúplně není chyba účastníka nýbrž organizátora tak jak můžete na jeho základě trestat účastníky ... místo aby jste se zachovali jako lidi uznali pochybení a chováte se jak bachaři někde v Sing Singu a jen hledáte sebemenší přešlap aby jste hráče mohli šikanovatOcroc píše:nespecifikuje to že by to platilo pouze na KOP/zem/molo
Ano zakázal si to tak tak "výslovně", že hned dva hráč z cca 10 účastníků to nepochopiliAcarus píše:Vyslovne jsem zakazal vystoupit z lodi.
To, že si GM a já hráč neznamená, že do mě budeš kopat a já ti za to budu děkovat.Acarus píše:Ale odpustim ti to nadavani na mou osobu, zde na foru, ale docela by to stalo za omluvu z tvoji strany.
Empair píše:Acarus píše:Vyslovne jsem zakazal vystoupit z lodi.
Ano zakázal si to tak tak "výslovně", že hned dva hráč z cca 10 účastníků to nepochopiliTo, že si GM a já hráč neznamená, že do mě budeš kopat a já ti za to budu děkovat.Acarus píše:Ale odpustim ti to nadavani na mou osobu, zde na foru, ale docela by to stalo za omluvu z tvoji strany.
Pokud chceš omluvu dojeď: Opavská 986/25 promluvíme si jako rovný s rovným.
Ty si budes stat na usich a mlejt si to svoje dokola, ostatne jako dycky. Mel by sis procist pravidla, ony se vztahuji dokonce i na questy.Empair píše:Ano zakázal si to tak tak "výslovně", že hned dva hráč z cca 10 účastníků to nepochopiliAcarus píše:Vyslovne jsem zakazal vystoupit z lodi.
To, že si GM a já hráč neznamená, že do mě budeš kopat a já ti za to budu děkovat.Acarus píše:Ale odpustim ti to nadavani na mou osobu, zde na foru, ale docela by to stalo za omluvu z tvoji strany.
Pokud chceš omluvu dojeď: Opavská 986/25 promluvíme si jako rovný s rovným.
tresty nikdy nemaji byt o penezich ... nechapu jak nekoho muze napadnout se z neceho vykoupit.Strigwyr píše:Radsej to locknitezas tu nastvete GM a odskacu si to pvperi :p
Tak dajte empovi pokutu poskodenej vyprave... 500k za to ze ich poskodil a nemohli vyhrat a bude vybavene