armor

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

armor

Příspěvek od Raona »

pozoruji jiz delsi dobu, ze je na tom neco nastaveno spatne
dneska kdyz jsem lehl, jsem se mohl presvedcit
potvory davaji vetsi dmg do armoru, nez do plne nahateho cloveka, navic v armoru bandy davaji vyrazne mene hp nez na nahace
testovano na +15 chain kompletu s +20 krkem - armor 40
do nahace dostavam rany kolem 40 dmg, do +15 chainu za 50-60 od skeleton knighta
kdyz nasadim armor neklak a mam armor 50, neni skoro zadny rozdil, ale kdyz nasadim phoenix ring komplet, dostavam asi 2x tak mensi rany (kolem 20-30hp)
orkove do +15 chainu s boostem davaji obcas dmg, do phoenix ar 50 zridkakdy
u spellu ten armor znat je, u fyzickeho utoku nejak ne (monstra)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: armor

Příspěvek od Wallace »

nevim naopak ne? u spellu je fuk jestli mas 0 ar a 130 ar:-)s vyjimkou fireballu a vfp :-)
to s brnenim je taky mho blbost :-) udelej si test 1000x pak uvidis :-) obcas dam i halou za 10 obcas za 100 :-)
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

spis uvazuji ze prestanu nosit brneni uplne, usetrim staminu, vahu, a pripadne ztraty kdyz me pojede pk nebo nekde umru
Acarus

Příspěvek od Acarus »

V tom ti nikdo branit nebude samozrejme.

Jestli za Ar funguje obracene nez mel, a hraci si za tu dobu niceho nevsimli, tak to beru jako docela vaznou mystifikaci.

Ale opet muzu s klidem prohlasit, ze se zadne special zbrane nebo eventy monstrum, ktere budou davat dmg inverzne k AR nedavaly, mozna by to mohli mit nejake specialni prisery, ale script na sliknuti neni tak slozitej, takze je to jen o makru.

Netusim na cem si to vypozoroval, mel li jsi na sobe RA, VUSko atd. ?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a nenahravali ste nejaku zalohu staru, alebo nejake stare scripty? ja som vcera za 1 dung znicil 3 casti brnenia. este ze odkedy je tato neexistujuca zmena v nicivosti armorov som sa naucil nosit do dungu 2 komplety...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nenahrali sme nic noveho ohledne armoru v boji.
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Ja som vypozoroval, ze za maga/nekra mi da LSN IK menej casto v ress robe a 110 hp, ako ked mam +robku a kosti/koze a tiez 110+ hp... Tak som harvil v resce no :)
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Na druhou stranu při sparryingu v cechu healerovi, který nestíhal, vždy pomohlo, když jsi nasadil třeba jen iron brnko
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

No moment a co teda gm rikate k tomu, ze tu dost lidi pozoruje vetsi niceni zbroji? Zkouseli jste to treba nejak testnout? Nesahalo se treba do neceho spolecneho s utocenim monster? Netrefuji se vic treba? Pro me za me at se veci klidne nici vic, jen mi neda spat to, ze nikdo nevi proc :-)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Acarus

Příspěvek od Acarus »

jj zkouseli,

dneska jsem obrazil dva dungy, a neznicil sem si brnko ani o durku. ( covetous & wrong )
na druou stranu sel sem za maga.

Kazdopadne co jsem posledne sel za plecha pride tak nic co by vybocilo z normalu sem nepozoroval. Tedka mam pusteny test, myth plech 25000hp a busi do nej skeleton.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

konkretne me vytocil skeleton knight, 110hp full, jedna rana, druha rana a koukam ze jsem dead
kazdopadne to je asi uz od posledni revize zbroji, prijdou mi takovy, ze pokud to neni +25 apod. tak tam neni ten rozdil moc znat jestli je clovek nahaty nebo jestli ma +15 brnko.

take jsem koukal u bronze serpenty, tak umi take prekvapit, phoenix komplet, botky 25, ryba armor, stit +20, ar 96 a obcas to kouse take za pecky, jenze tam se to kona zridka

kdyby sel nastavit skript, ze pri zasahu by to redukovalo dmg, pripadne by to i lecilo (priklad - ork me bouchne za 20, mam 6x +5 cast na sobe = +6x1hp -> vysledna dmg 14, avsak kdybych mel poslednich 20hp tak me to nejspis sunda)
ale pak by se musel vyradit ten armor u 25 zbroji kdyz low potvory nedavaji dmg (neprojde), urcite by chytraci vymysleli ze budou bouchat treba lsn a posilat na sebe nekrovi summony.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

bez reaktivu ti knight bude davat vzdy bomby
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Acarus: za prska som nevypozoroval nejake extremne nicenie ani rob ani brniek, ale zas prska skoro nic netriafa resp. minimalne a väčšinou spely. Osobne si myslim, ze je to bud nejakymi zonami kde sa brnka nicia extremne rychlo alebo len strasna statistika (ja si odnesiem -50 durabky a tym zachranim vsetky brnka v okoli). Ale priklanam sa k nestatistickym variantam. Vcera som v jednej miestnosti dostal za wara 5x ranu od monstra a 5x mi sla durabka dolu ...

Roana: skeleton warior aj bone knight su v celku silne prisery ... ja za wara dostavam rany za 50 do "plnej polnej" (equip na velky dung) a to je priemer. Oni maju dost velky rozptyl takze obcas mozes dostat aj za viac ... oplati sa ti nahodit reaktiv a armor z necklaku potom to trosku minimalizujes ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

No cuduj sa svete ja som ziadne nadmerne nicenie nespozoroval...

este co mam na srdci:
Brniek je strasna strasna kopa... len sa hromadia a stale pribudaju...
V PvP vacsinou len sem tam lotujem platy - podarilo sa mi ich nazbierat celkom solidne http://imageshack.us/a/img41/9817/k8iv.jpg

moj navrh:
- Dat znicitelnost brniek na 4-nasobok pripadne 4x zmensit ich durabku
- (netykalo by sa +20 a +25 brniek, pripadne len z casti)
- nemuseli by sa opravovat aby dali full armor...

To opravovanie je strasne otravne, otravovat na ICQ ludi a spamovat im nech lognu krafta a vyklepu brnenie/zbrane.... bolo by to fajn si myslim... predsa take jednoduchosti zadarmo co obtazuju ludi by sa mohli vynechat :) prirovnal by som to asi hrat UO na cistim klientovi a hranie UO na fene...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:No cuduj sa svete ja som ziadne nadmerne nicenie nespozoroval...

este co mam na srdci:
Brniek je strasna strasna kopa... len sa hromadia a stale pribudaju...
V PvP vacsinou len sem tam lotujem platy - podarilo sa mi ich nazbierat celkom solidne http://imageshack.us/a/img41/9817/k8iv.jpg

moj navrh:
- Dat znicitelnost brniek na 4-nasobok pripadne 4x zmensit ich durabku
- (netykalo by sa +20 a +25 brniek, pripadne len z casti)
- nemuseli by sa opravovat aby dali full armor...

To opravovanie je strasne otravne, otravovat na ICQ ludi a spamovat im nech lognu krafta a vyklepu brnenie/zbrane.... bolo by to fajn si myslim... predsa take jednoduchosti zadarmo co obtazuju ludi by sa mohli vynechat :) prirovnal by som to asi hrat UO na cistim klientovi a hranie UO na fene...
V PVP alebo za jeden dung to ničenie asi nespozorujes ;)

Tych brniek zas taka kopa nie je (ano PVP platov je dost) a pri tom ako sa nicia este znizit durabku by aktivny plech potreboval tak 4 komplety mesacne (nepocitam vylahy).

Otravuje ta oprava brniek? Aj mňa. A riešenie je jednoduche. Neopravuj si ich a nechci zmeny pre všetkých kvoli tvojej lenivosti alebo si vytren krafta a nemusis spamovat ;)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a napadlo ti uz ze moze byt rozdiel v niceni platov a ringov?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Strigwyr píše: To opravovanie je strasne otravne, otravovat na ICQ ludi a spamovat im nech lognu krafta a vyklepu brnenie/zbrane....
A není to náhodou to, proč se před to RPG nacpalo to MMO ? Pokud ti to vadí můžes si udělat crafta.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Dudek píše:
Strigwyr píše: To opravovanie je strasne otravne, otravovat na ICQ ludi a spamovat im nech lognu krafta a vyklepu brnenie/zbrane....
A není to náhodou to, proč se před to RPG nacpalo to MMO ? Pokud ti to vadí můžes si udělat crafta.
Vies... v inych MMO nemas takuto blbost ze si to musis opravovat kvoli tomu ze ti to da nizsi ar... tam mas opravu akurat aby sa ti to nerozpadlo jednoduchu za goldy...
Len vravim, ze by bolo dobre eliminovat veci co musis robit pravidelne a su otravne a zbytocne... (reffovanie medzi ne nepatri kedze tam si volis coho a kolko toho potrebujes...)

Myslim ze som aj cital dakde daco ze vo WOWku daco taketo radikalne zrusili (myslim ze daco ako zhananie veci na alchemku) lebo to kazdeho otravovalo a bolo to zbytocne moc zlozite...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Strigwyr píše:
Dudek píše:
Vies... v inych MMO nemas takuto blbost ze si to musis opravovat kvoli tomu ze ti to da nizsi ar... tam mas opravu akurat aby sa ti to nerozpadlo jednoduchu za goldy...
Len vravim, ze by bolo dobre eliminovat veci co musis robit pravidelne a su otravne a zbytocne... (reffovanie medzi ne nepatri kedze tam si volis coho a kolko toho potrebujes...)

Myslim ze som aj cital dakde daco ze vo WOWku daco taketo radikalne zrusili (myslim ze daco ako zhananie veci na alchemku) lebo to kazdeho otravovalo a bolo to zbytocne moc zlozite...
nizky AR = neopravuj rovno ho vyhod ma to rovnaky zmysel ako to co navrhujes
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Strigwyr píše: Myslim ze som aj cital dakde daco ze vo WOWku daco taketo radikalne zrusili (myslim ze daco ako zhananie veci na alchemku) lebo to kazdeho otravovalo a bolo to zbytocne moc zlozite...
Hm, takže UO není jediná hra u který si jen myslíš že chápeš jak funguje.
Odpovědět