Jak funguje skill Meditace?
Jak funguje skill Meditace?
Ahoujte lidi, jak funguje skill meditace? Je to jednorázové přidání many, nebo se jedná o zrychlený regenky, jakmile vstoupím do tranzu? Díky. 

Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak funguje skill Meditace?
Když vstoupíš do tranzu tak ti to dá 2 many rychle za sebou
no v podstate nefunguje a nahradou meditace jsou MR a TMR ... napoje co pridavaji manu. Ale nejake placebo trosku funguje u toho.
obojí je dosti znepokojující
Proto má nekro do startu tu flašku s manama, co? Teda káď...

Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Při úspěšné meditaci ti to přidá jednu manuAcarus píše:no v podstate nefunguje a nahradou meditace jsou MR a TMR ... napoje co pridavaji manu. Ale nejake placebo trosku funguje u toho.

Meditace funguje! Cvičil jsem tak mága! 

Naposledy upravil(a) Tymyan dne 14.06.2013 21:30:14, celkem upraveno 1 x.
Nejakym zpusobem samozrejme funguje 
ale ne ak jak by mela fungovat.

ale ne ak jak by mela fungovat.
Nevim jestli nasledujici stale plati. Jestli nekdo vyvolava sumony jinak nez scriptem. Ale podmina mit 95 meditaci, kdyz je ze strany gm nepodporovana me tenkrat prislo podivne
Kód: Vybrat vše
20.07.2006 14:59:18
- Na základě ohlasů malinko poupraveny vlastnosti summonů.
- Pokud bude mít mág 95 Meditation a 85 Eval.Intel., bude mít své summony na prvním místě v nabídce.
Jo, ta vlastnost tam pořád je. Když jsem ještě nevěděl, co to je yoko, tak se to hodilo 

funguje to i v assistu na macru..
By to DP vypadlo trošku jinak, kdyby meditace fungovala, tak, jak má a nebyly by MR/TMR a nebo alespo%n v takové podobě jaké jsou:)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No já zažil na jiným serveru docela dobrý nastavení......Xan píše:By to DP vypadlo trošku jinak, kdyby meditace fungovala, tak, jak má a nebyly by MR/TMR a nebo alespo%n v takové podobě jaké jsou:)
Když použiješ meditaci, začne ti to po uspěšném pokusu přidávat manu do doby, než začneš dělat jinou akci(jakoukoliv krom běhu, stání) tak se přeruší
Samozdřejmě na daným serveru mana sama od sebe nenabíhala.
Tak tak to taky má bejt, standart UO. Nějaký přirozený manaregen je/musí být, případně na to existujou itemy. A pak skill meditace podle výše skillu po úspěšném použití určitou rychlostí doplňuje manu... je ta hra pak...zajímavější, než to postavit na chlastání TMR každých x sekundm bohužek by to muselo fungovat